ورود

View Full Version : سوال: مشخص کردن صفات ثانویه یک فایل در asp

khadem1386
پنج شنبه 16 مهر 1388, 13:06 عصر
یک سری فایل داریم که توی این صفات را مشخص کردیم
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=38127&stc=1&d=1254996106

حال می خوام توی asp از فایلهای یک فلدرم یک لیست داشته باشم
و مثلا سرستون جدول به این صورت باشه

File Name---Title----Subject---Comment

اگر هم بغیر از FileNameفقط یکی از این ها هم امکان پذیر باشه ، یک چیزی که بشه توش 10-20 کلمه انگلیسی نوشت بعنوان کامنت هم کافیه.

من صفتهای فایلم رو توی windows خودم تنظیم می کنم و می خوام توی WebPage توی جدول نشون بدم

خیلی ممنون

khadem1386
سه شنبه 28 مهر 1388, 19:13 عصر
کسی می تونه به من کمک کنه؟

kashaneh
سه شنبه 28 مهر 1388, 19:32 عصر
دوست عزیز به نظر نمی رسد ASP کلاسیک از چنین قدرتی برای کار با فایل ها برخوردار باشد... اما راه حلی در ASP.Net وجود دارد... جهت اطلاع بیشتر به این لینک (http://www.developerfusion.com/code/5093/retrieving-the-summary-properties-of-a-file/) مراجعه کنید... موفق باشی

khadem1386
چهارشنبه 29 مهر 1388, 09:22 صبح
از لینک شما ممنون

آیا می شه از asp.net داخل asp استفاده کرد
یا مثلا یک صفحه دات نت را asp صدا بزنه

آیا asp , aspx می توانند session های هم را بگیرند و مطالعه کنند؟

تشکر از وقت شما

kashaneh
چهارشنبه 29 مهر 1388, 17:55 عصر
دوست عزیز در مورد استفاده کردن asp.net در asp اطلاعی ندارم و به نظر نمیرسد قابل اجرا باشد! اما شاید با خاصیت Server.execute بتونید به نتایج مثبتی برسید (شاید!)...
اما در استفاده از session ها نباید محدودیتی وجود داشته باشد... چون session ها در اصل نوعی کوکی در سمت سرور هستند و در دسترسی به آنها محدودیتی نیست... امتحان کنید و نتیجه را اینجا برای اطلاع بنده و سایر دوستان قرار دهید... موفق باشی

aryaei2000
چهارشنبه 29 مهر 1388, 19:13 عصر
از ASP کلاسیک میشه در دات نت استفاده کرد البته بشرطی که زبان کد نویسی برنامه یکی باشه.

khadem1386
پنج شنبه 30 مهر 1388, 11:39 صبح
سلام:

من بررسی که کردم اتفاقا توی session مشکلاتی وجود داره و بعضی ها حتی مجبوراند که اطلاعات session ها شون توی یک بانک اطلاعاتی sql بریزند که به نظر من ارزش را نداره

من قبلا فکر می کردم همین که نام دامین بین صفحات مشترک باشه دیگه sessionها شونم مشترک خواهد بود ولی اینطور نیست.

سوالی که من دارم اینکه :
احتمالا استفاده از کویری استرینگ دیگه باید راحت ترین وضعیت ممکن باشه
آیا به نظر شما این دستور درسته

<%Response.Redirect("Test.aspx?aaa=AAA&bbb=BBB") %>

من فکر می کنم این بهترین راه حل است.

البته باید فکر برگشت اطلاعات از اونطرف هم به سوی asp باشیم

با تشکر

kashaneh
پنج شنبه 30 مهر 1388, 18:29 عصر
به نظر که راه حل مناسبی است چون در ASP.net هم به همین طریق توسط Redirect میشه اطلاعات رو به asp کلاسیک پاس بدین... موفق باشی