ورود

View Full Version : سوال: اشکال اجرای برنامه ها در کاربران محدود و شبکه

nokhodsiah2001
پنج شنبه 16 مهر 1388, 13:20 عصر
سلام به همه

حتماً برای شما هم اتفاق افتاده که برنامه ای که مینویسید در محیط کاربران محدود و کاربران شبکه (domain) کار نمی کنه مثلا تو رجیستری نمینویسه و یا کارایی از این شکل من هم به این مشکل خوردم

کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست البته فکر کنم Security Settings بی ربط به این مسئله نیست ولی من کار کردش رو نمی دونم لطفاً راهنمایی بفرمایید

با سپاس

nokhodsiah2001
جمعه 17 مهر 1388, 18:42 عصر
سلام
کسی از دوستان راه حلی ندارن؟

یعنی میشه کسی تا به حال به این مشکل نورده باشه.... یا اینکه من یک جای کار اشتباه میکنم؟

nokhodsiah2001
شنبه 18 مهر 1388, 16:04 عصر
سلام

دوستان کمک کنید این مشکل رو حل کنم.... گیج شدم نمیدونم مشکل کجاست یک راه حلی نشون بدید

از مدبیران محترم هم کمک میخوام

با سپاس

armanikurd
شنبه 18 مهر 1388, 23:54 عصر
دورود

دوست عزیز من تجربه برنامه نویسی و کار با شبکه رو دارم، فقط لطفا کاملتر توضیح بدید و جزئیات کار و مشکلات بنویسید.

ممنون

البته برای شروع کار می تونی یه سری به آدرس زیر بزنی (برای شروع کار بد نیست):
control panel \ Local Security Policy

در ضمن برای کار با ریجستری سعی کن که داده ها تو در ریشه و شاخه ی HKEY_LOCAL_MACHINE بذاری نه توی HKEY_CURRENT_USER :متفکر:

و همچنین تعریف مسیر های اشتراک( share) و تعریف دسترسی مناسب برای هر کاربر (Permission) نیز مفیده...

nokhodsiah2001
یک شنبه 19 مهر 1388, 08:38 صبح
سلام

armani عزیز ممنو از توجه و لطفی که کردی اگز به این آدرس سری بزنی برنامه رو میبینی
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=182703

من یک برنامه تهیه کردم برای سیستمهایی که تو شبکه هستن برای اینکه کسی فلش یا موبایلش رو وصل نکنه حالا درحالت عادی یعنی کاربر admin شبکه یا local نرم افزر کارش رو درست انجام میده یعنی هم فلش رو شناسایی میکنه و هم اخطار میده و هم اخراج میکنه (Eject ) ولی در کاربرای Limit که local باشن و یا کاربرای Domain که سطح دسترسیشون کمه مراحل اول رو درست انجام میده ولی Eject نمی کنه
من سر در نیاوردم اشکالم کجاست حالا فکر کنم دو تا راه حل دارم
1 - به قول شما روی control panel \ Local Security Policy کار کنم (که میشه دور زدن مشکل)
2 - بگردم راه حل درست رو پیدا کنم (اونم با کمک دوستان)

که فکر کنم راه دوم منطقی تر باشه
حالا اگر امکان داره راهنمایی کنید

با سپاس

MEHRADIS
پنج شنبه 23 مهر 1388, 19:37 عصر
ممنون، من هم همین مشکل رو دارم. کسی می تونه حلش کنه؟

jafari1
پنج شنبه 23 مهر 1388, 19:58 عصر
برنامه تان را اگر در هر كامپيوتر نصب كنيد و فقط ديتا بيس را در سرور قرار دهيد حل ميشود

nokhodsiah2001
دوشنبه 04 آبان 1388, 12:13 عصر
سلام

دوست عزیز از اینکه به پرسشم پاسخ دادید سپاس و قدر دانی میکنم ولی مشکل من با شبکه نیست
اگر یک سری اینجا بزنید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=182703
متوجه منظورم میشید
با سپاس