View Full Version : سوال: واحد انتقال
Ar.faroughi
پنج شنبه 16 مهر 1388, 23:50 عصر
سلام بر دوستان
من یه سوال از فصل 6 کتاب تنن بام(لایه انتقال)دارم اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.
در بحث پردازش سریع TPDU بیان شده که فرض می کنیم واحد انتقال در هسته ی سیستم عامل باشه،منظور از این که تو هسته ی سیستم عامل باشه چیه؟یا اینکه گفته لایه ی انتقال یک پروسه می تونه در فضای کاربری باشه،این چه مفهومی داره؟مزیت و معایب هرکدوم چیه؟
با تشکر
keivan mousavi
جمعه 17 مهر 1388, 23:49 عصر
دوست عزيز در مورد سوال اول بايد بگم كه نوع انتقال داده رو سيستم عامل مشخص ميكنه
سوال دوم هم اگه بخش لايه هاي شبكه رو بخوني (همون هفت لايه) متوجه ميشي
كتاب تنن بام رو اگه انگليسي بخوني بهتره كتابهاي ترجمه شدش زياد مال نيست من ترجمه جعفرنژادقمي رو كه همه ميگن شاخه رو دارم كلي ايراد داره واي به حال ديگر انتشاراتي ها
manvaputra
شنبه 18 مهر 1388, 08:47 صبح
سلام دوست عزيز كتاب تانن بام رو به فارسي فقط دكتر پدرام خوب ترجمه كرده واقعا در حد يه شاهكار.
در بحث پردازش سریع TPDU بیان شده که فرض می کنیم واحد انتقال در هسته ی سیستم عامل باشه،منظور از این که تو هسته ی سیستم عامل باشه چیه؟یا اینکه گفته لایه ی انتقال یک پروسه می تونه در فضای کاربری باشه،این چه مفهومی داره؟مزیت و معایب هرکدوم چیه؟يكي از فرقاشون همون primitive ها يا دستورات اوليشونه وقتي قراره كرنل اونو هندل كنه خوب دست شما زياد باز نيست و مجبوريد از همون توابعي كه كرنل در اختيارتون قرار مي ده استفاده كنيد ولي وقتي بياد توي USER SPACE يا كتابخوانه اي كه كاربر نوشته باشه دست طرف يه كم باز تره
keivan mousavi
شنبه 18 مهر 1388, 20:26 عصر
ببخشيد دوست عزيز من كتاب تنن بام ترجمه دکتر طرقی حقیقت را دارم كه واسه كارشناسي ارشد تدريس ميشه
من يك لحظه با كتاب سيلبر شاتس قاطي كردم
اينم كتاب خوبيه و سورس بعضي از CORE هارو نوشته
Ar.faroughi
یک شنبه 19 مهر 1388, 08:12 صبح
ممنون ولی من خوب جوابم نگرفتم :ناراحت:
در ضمن من کتاب تنن بام ترجمه ی پدارمو دارم خیلی خوب ترجمه کردند.
manvaputra
یک شنبه 19 مهر 1388, 08:24 صبح
ممنون ولی من خوب جوابم نگرفتم :ناراحت:
در ضمن من کتاب تنن بام ترجمه ی پدارمو دارم خیلی خوب ترجمه کردند.
آره منم بالاتر گفتم ترجمه دكتر پدرام واقعا معركست ، خوب دوست عزيز كجاش برات مبهمه !
Ar.faroughi
یک شنبه 19 مهر 1388, 20:39 عصر
کتابه مبهم نیست،جواب سوال مبهمه اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.