ورود

View Full Version : سوال: پیش فرض سياه شدن صفحه مانيتور

ahmad19
شنبه 18 مهر 1388, 17:25 عصر
سلام
دوستلان يه مشكل
الان چهار تا از سيستم هام روشن مي شه ، بالا مياد ولي فقط كرسر موس رو نشون مي ده و بقيه مانيتو سياهه
با safe mode هم بالا نمي ياد و مثل همونه
فكر مي كنم ويروس باشه
اگه كسي تا حالا با اين مشكل رو برو شده خواهشا كمك كنه
راستي ويندوز يكي از سيستم ها رو هم عوض كردم و نود32 رو هم روش نصب كردم چيزي پيدا نكرد ولي بعد از دو ساعت سيستم دوباره هنگ كرد و بعد از اينكه ريست كردم دوباره مثل اول شد
حالا بد مستاصل شدم اگه كسي مي تونه كمك كنه ممنونش مي شم http://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_rose.gif
البته مثل اينكه ويندوز بالا اومده چون بعضي وقت صداش در مي ياد ولي تصوير نداره

ahmad19
شنبه 18 مهر 1388, 21:03 عصر
دوستان ممنون از پاسخگويي سريع تون :متفکر:
يعني تا به حال كسي اين مشكل رو نداشته :ناراحت:
من ديگه دارم ديونه مي شم :عصبانی++:
ولي همچنان منتظرم:ناراحت:

vahidm
شنبه 18 مهر 1388, 23:27 عصر
سلام
کارت گرافیکتون رو چک کنید .
آن برد هست ؟ یا PCI ؟

در ضمن ویندوز ها رو تعویض کن درست میشه به احتمال زیاد ویروس یکی از فایل های سیستمی رو پاک کرده و یا خرابش کرده .

vahidm
شنبه 18 مهر 1388, 23:33 عصر
سلام مجدد
میشه بگید که در کدوم از مرحله لود سیستم این مشکل اتفاق می افته ؟
یکبار قسمت بوت سیستمتون رو در Setup کنترل کنید .

saam_sum
یک شنبه 19 مهر 1388, 08:34 صبح
با سلام
اگه سیستمهاتون با هم شبکه باشن ممکنه که بعد از نصب ویندوز مجددا ویروسی شده باشه . به نظر من مشکل شما با نصب ویندوز و اطمینان از عدم وجود ویروس ، برطرف میشه.

ahmad19
یک شنبه 19 مهر 1388, 19:06 عصر
سلام
کارت گرافیکتون رو چک کنید .
آن برد هست ؟ یا PCI ؟

در ضمن ویندوز ها رو تعویض کن درست میشه به احتمال زیاد ویروس یکی از فایل های سیستمی رو پاک کرده و یا خرابش کرده .
هم تو کارت آن برد هم تو pci
ویندوز رو عوض کردم ولی بعد یه ساعت سیستم هنگ می کنه و دوباره سیاه می شه

سیستم هم کامل بالا می یاد حتی سی دی می اندازم اتورانش هم اجرا می شه ولی فقط ماوس رو نشون می ده و بقیه صفحه کامل سیاهه
تا به حال چند بار هم ویندوز عوض کردم

saam_sum
پنج شنبه 23 مهر 1388, 08:47 صبح
با سلام
ممکنه مشکل از ram باشه ram سیستمتونو چک کنید. نرم افزار مشکوکی نصب نکردید؟

ahmad19
پنج شنبه 23 مهر 1388, 17:45 عصر
اخه يه سيستم رمش مشكل دار باشه نه 4 تا سيستم
هر چقدر هم ويندوز عوض مي كنم باز مشكل به قوت خودش باقيه

sasite
جمعه 24 مهر 1388, 11:46 صبح
ویندوز ها ویستا هستند؟

ahmad19
جمعه 24 مهر 1388, 19:33 عصر
نه همش xp هستش
راستي رو يكي از سيستم ها ديگه اصلا xp نصب نمي شه يعني تا از سي دي بوت نصبش رو انتخاب مي كنم صفحه كلا سياه مي شه . ولي ويستا رو نصب مي كنه كه اونم به درد من نمي خوره
اگه كسي مي تونه كمك كنه
ممنون

mahdibedashti
جمعه 24 مهر 1388, 22:00 عصر
سلام. این مشکل تازگی ها برای من هم پیش اومده... چند بار ویندوز عوض کردم. اما بعد از چند ساعت میشه مثل اولش. ویندوز روشنه... صفحه مانیتور انگار خاموشه اما نشانگر موس هستش!!

تا ویندوز رو عوض نکنیم هم درست نمیشه! یعنی تعمیر ویندوز و این حرف ها هم فایده نداره!!

میگم ویندوز شما xp sp2 هستش..؟
آخه قبلا هم یه ویروسی پیدا شده بود مخصوص ویندوز های xp sp2 که از اینترنت ADSL استفاده میکنند!!
بعد ظاهرا مایکروسافت یه برنامه ای ارائه داد مشکل حل شد!!
میگم شاید اینم فقط مشکل ماست که هیچ کی ازش خبر نداره!!؟؟

ahmad19
شنبه 25 مهر 1388, 08:27 صبح
بله ويندوز منم xp sp2,3 هستش
حالا اين راه حله چي هست هيچ كس نمي دونه كمكمون كنه ديگه اعصاب ما رو به هم ريخته

asgarkz
شنبه 25 مهر 1388, 20:12 عصر
با سلام
ابتدا شبكه كامپيوتر ها را قطع كنيد سپس در حين نصب ويندوز درايو مربوطه را حتما فرمت كنيد.
بعد از نصب ويندوز، ويروس ياب را از طريق يك منبع مطمئن كه مي دانيد ويروسي نيست (مثلا سي دي) نصب كرده و به روزرساني كنيد سپس تمام هاردتان را ويروس يابي كنيد.دقت داشته باشيد كه نبايد قبل از ويروس يابي وارد درايوهاي هارد شويد. اين كار را براي همه كامپيوترهايتان انجام دهيد
اگر با روش ذكرشده مشكلتان حل نشد هاردتان بايد پارتيشن بندي شود.

sm
شنبه 12 دی 1388, 11:56 صبح
نمي دونم مشكل حل شده يا نه
اما يه ويروسه
راهشم اينه كه يه ديسك نجات از يه آنتي ويروس قوي بسازين و باهاش سيستم رو اسكن كنين
من با نود 32 جواب گرفتم
موفق باشيد

ahmad19
شنبه 12 دی 1388, 13:06 عصر
ممنون از پاسختون
منم اون موقع بعد از نصب ويندوز با آنتي ويروس جيانگ مين دخل اين ويروس رو آوردم و خوشبختانه مشكلم حل شد

YASIN3970
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 20:29 عصر
سلام
مشکل سیاه شدن مانیتور بعد از 5 دقیقه به بالا که وقتی بازی بسته میشه این اتفاق میوفته و مجبورم ریست کنم تا درست بشه
کارت گرافیک 1g 7790 ایسوس و رم 8g هست و هر دو ورژن آخر درایوهای کارت گرافیک امتحان 14-4-win7-win8-win8.1-32-dd-ccc-whql و V 08.00.0915 کردم و حتی ویندوزهای 8.1 (x32,x64) و ویندوز 7 نصب کردم فایده نداشت
مشکل از چی هست ؟؟
با تشکر

YASIN3970
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 18:10 عصر
تق تق تق کسی خونه نیست جواب بده !!!:متفکر: