View Full Version : تبديل فايل exe به كد دلفي
baran_2005
یک شنبه 19 مهر 1388, 16:40 عصر
سلام
من دنبال يك نرم افزار resource مي گردم كه فايل exe دلفي رو به كد اوليه ان تبديل كند البته يك نر افزار با نام form extractor پيدا كردم كه تنها فرم ها را براي من ايجاد مي كند و به جاي كدها علامت ; مي گذارد . حتي فايل هاي dll و خود كامپوننت هاي دلفي مثل ديالوگ ها را هم فرم آنها را مي اورد و فايل dfm و pas آنها را ايجاد مي كند . اگر دوستان نرم افزاري را سراغ دارند كه اين عمل را انجام دهد لطفا اين جا قرار بدن .
Mahmood_M
یک شنبه 19 مهر 1388, 17:29 عصر
ِنرم افزار DeDe Delphi این کار رو انجام میده ، اما کدهای دلفی نمایش نمیده ، بلکه کدهای Assembly نمایش میده ، البته فکر کنم در حد Begin و end و نام Procedure ها و توابع نمایش میده اما بدنه ی کد رو به زبان اسمبلی نمایش میده ، تا حالا برنامه ای ندیدم که دقیقا کدهای دلفی رو نمایش بده ..
از این لینک می تونید دانلود کنید (http://www.softpedia.com/progDownload/DeDe-Download-1426.html)
موفق باشید ...
vcldeveloper
دوشنبه 20 مهر 1388, 05:56 صبح
من دنبال يك نرم افزار resource مي گردم كه فايل exe دلفي رو به كد اوليه ان تبديل كند
همچین نرم افزاری وجود نداره. حداکثر کاری که می تونید بکنید، استخراج فایل های DFM، و بدست آوردن نام توابع هست (همون کارهایی که DeDe میتونه انجام بده). کدهای دلفی در زمان کامپایل به کد ماشین تبدیل میشند.
البته موارد فوق هم در صورتی هست که فایل Pack نشده باشه. اگر Pack شده باشه، تا زمانی که Unpack نشه، همین مقدار هم نمی تونید بدست بیارید.
baran_2005
سه شنبه 21 مهر 1388, 09:12 صبح
من از DeDe هم استفاده کردم اما همان طور که شما گفتین عمل می کرد . می خواهم از این قضیه مطمئن باشم که امکان تبدیل کد وجود ندارد . من زیاد جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم تمام نرم افزارهایی که من پیدا کردم تنها در حد همان نمایش فرم است و کد را کامل نمی اورد . اما شخصی ادعا کرده که توانسته است کدها را از روی exe به دست بیاورد . اگر باز هم اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین لطفا قرار بدین . ممنون
Mahmood_M
سه شنبه 21 مهر 1388, 11:44 صبح
ی خواهم از این قضیه مطمئن باشم که امکان تبدیل کد وجود ندارد
امکان تبدیل به کد نهایی وجود داره ، اما باید نرم افزاری بیاد که کد اسمبلی رو به دلفی ترجمه کنه که البته مطمئنا دقیقا همون کدی که خودتون نوشتید نخواهد شد ...
کد دلفی در برنامه وجود نداره تا خونده بشه ، بلکه کد ماشین هست و نهایتا به زبان اسمبلی نمایش داده میشه ، اما شاید نرم افزاری بیاد که اسمبلی رو به دلفی ترجمه کنه !
اما شخصی ادعا کرده که توانسته است کدها را از روی exe به دست بیاورد .
ادعای غریبی است ! :متفکر: ، سعی کنید وادارش کنید که بگه چطور بدست آورده ، شاید داره بلف می زنه !!
به هر حال ...
موفق باشید ...
vcldeveloper
سه شنبه 21 مهر 1388, 23:48 عصر
کد تولید شده از روی اسمبلی عینا کد دلفی نوشته شده نیست. نهایتا مقداری به خواننده کد در جهت فهم کد کمک میکنه. زبان های Native مثل دلفی مشابه زبان های Managed مثل #C عمل نمی کنند که بشه کدهای تولیدی آنها را عینا بازآفرینی کرد.
البته اگر هدفتان امنیت نرم افزار هست (مثلا میخواید برنامه تون کرک نشه)، برای یک کرک کردن برنامه نیازی به داشتن کد اصلی نیست، و همان کد اسمبلی موجود کفایت میکنه.
K.Mohammadreza
شنبه 25 مهر 1388, 19:56 عصر
البته نظر دوستان ارزشمنده ولي برنامه dcu2pas جديد ميتونه عينا کدهاي فايلهاي dcu را به پاسکال تبديل کنه و برنامه exe2dpr اصلي هم ميتونه دقيقا کدهاي دلفي را در مورد پروژه هايي که با دلفي زير ورژن 5 نوشته شدن بدست بياره من خودم امتحان کردم و نرم افزار برليان را تبديل به کد کردم البته نسخه قديمي اون که با دلفي 3 نوشته شده بود.
vcldeveloper
یک شنبه 26 مهر 1388, 11:47 صبح
من خودم امتحان کردم و نرم افزار برليان را تبديل به کد کردم البته نسخه قديمي اون که با دلفي 3 نوشته شده بود.
کدی که تولید کرد، عینا کدی بود که برنامه نویسان نرم افزار برلیان نوشته بودند؟ این برنامه فقط سعی میکنه از روی دستورات اسمبلی موجود در فایل، حدس بزنه که هر بخش از کد میتونه مربوط به کدام دستور دلفی یا یکی از توابع موجود باشه، و آن بخش از کد را با آن دستور یا فراخوانی آن تابع جایگزین میکنه. این به معنای بازتولید سورس کد اولیه نیست.
و البته نکته دوم هم این هست که اصولا فایل های DCU دلفی را به همراه فایل EXE به مشتری تحویل نمیدند. فایل DCU میتونه شامل داده های دیباگ و سایر اطلاعات باشه، ولی این داده ها به فایل EXE نهایی اضافه نمیشند.
baran_2005
یک شنبه 26 مهر 1388, 17:21 عصر
در هر صورت من می خوام کد را protect کنم از نرم افزار Private exe Protector 3.0.7 استفاده کردم اما کارایی نداشت . برای protect کردن چه کار کنم ؟
vcldeveloper
یک شنبه 26 مهر 1388, 17:58 عصر
برای protect کردن چه کار کنم ؟
مراجعه کنید به تالار امنیت نرم افزار.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.