PDA

View Full Version : کمک در باره برنامه web -Browser



vB.N3T
سه شنبه 21 مهر 1388, 01:07 صبح
سلام دوستان
من یه تاپیک زدم به خاطر عنوان نامناسب لطف کردن حذفش کردن
دوستان من یه فرم طراحی کردم با چندین دکمه که رو هر دکمه کلیک مکنم به سایت مورد نظر منتقل میشه البته با کمک یکی از بچه ها سایت

الان باز یه فرم دیگه طراحی کردم میزنم

shell Internet Explorer.exe

برنامه عرور میده میشه کد رو از اول به من بدید ممنون :بوس:

ironclip
سه شنبه 21 مهر 1388, 01:52 صبح
سلام

دوست عزیز باید کد رو درست وارد کنید ، طرز نوشتن کد شما اشتباه هست

توجه کن به این کد :


Shell "explorer.exe http://www.iaughasrsh.mihanbb.com (http://www.iau-ghasrsh.mihanbb.com)", vbNormalFocus

vB.N3T
سه شنبه 21 مهر 1388, 02:23 صبح
ممنون
چه جوری میتونم به عنوان مثال یه لینک بدم به این کد و اون صفحه ای که میخواد باز بشه داخل همین فرم که داریم باز بشه

ironclip
سه شنبه 21 مهر 1388, 02:45 صبح
سلام دوست من اینم سورس این برنامه


برو حالشو ببر ......

vB.N3T
سه شنبه 21 مهر 1388, 16:24 عصر
قربونت دستت درست کارم راه افتاد.
یه مشکل دیگه هم دارم. من یه دونه فرم طراحی کردم با 3 تا تکس باکس که اینو وصل کردم به سایت یاهو. لینک چنج کردن پسورد ایدی.خوب 3 تا کادر داره کادر اول پسورد قبلی. دوتا کادر بعدی پسورد جدید چه جوری باید اینارو با هم مچ کنم که وقتی پسورد قبلی و جدیدو زدم پسورد عوض بشه

عرض کنم که چون علاقه به برنامه هایی یاهو دارم تلاش میکنم یاد بگیرم این درخواست Proje نیست چون هیچ مرکزی همچین برنامه ای نمیخواد بزرگی کنید تاپیک. پاک نکنید

ironclip
سه شنبه 21 مهر 1388, 22:33 عصر
سلام دوست من

اینم سورسی که خواستی ، اینو بگم من حالی نشدم شما چی گفتید . احتمال زیاد کمکت می کنه ...


شما باید اول سورس اون صفحه رو بخونی منظورم کدهای html صفحه وب است

من هر کاری کردم سورس html سایت mail.yahoo.com را نتونستم ببینم برای این کار اول اون را Save As کردم و بقیه قضایا ........


با تشکر

vB.N3T
چهارشنبه 22 مهر 1388, 02:11 صبح
اره خیلی کمکم کرد دستت درد نکنه واقعا ممنون داداش.
داداش من از رو کد که نوشتی گرفتم چی به چی شد میگن پرسیدن عیب نیست فقط میخوام بره تو مخم دو تا تکس باکس که گذاشتی میتونی یه کمی توضیح بدی از چه روشی وصل شد به تکس باکس سایت یاهو. البته از رو کد یه چیزایی دست گیرم شد میخوام کامل تر یاد بگیرم

ironclip
چهارشنبه 22 مهر 1388, 02:43 صبح
سلام دوست من

این کد html سایت mail.yahoo.com اینو ببین چی دستگیریت می شه

اون کدهای که تو سورس دیدی درون (" ") قرار داره آنهارو کپی کن و تو html سرچ کن

امیدوارم که از html چیزی بفهمی ....



<TR>
<TH id=thun><LABEL for=username>Yahoo! ID:</LABEL></TH></TR>
<TR>
<TD><INPUT class=yreg_ipt id=username maxLength=96 size=17 name=login>
<DIV class=dbidTip>(e.g. free2rhyme@yahoo.com)</DIV></TD></TR>


به این کد دقت کن . این کد مال username هست .


ما برای اتصال از این کد استفاده کردیم به id=username توجه کنید ما برای اتصال از قسمت id استفاده می کنیم و برای اتصال username را کپی کرده و در این قسمت قرار می دهیم


توجه کن :


Private Sub Text1_Change()
WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("username").Value = Text1.Text
End Sub


تا بعد خداحافظ

vB.N3T
چهارشنبه 22 مهر 1388, 11:19 صبح
dastet dorost
haji man html hay har siyto ba mozilla negah mikonam
siyto baz mikonam
az menu viwe
page source ...

vB.N3T
شنبه 25 مهر 1388, 14:45 عصر
سلام دوباره به دوستان گل

(دوستان من دیگه نخواستم یه تاپیک جداگانه باز کنم بنابراین سوالمو همین جا مطرح میکنم)

من یه برنامه نوشتم تغریبا برای یاهو مسنجر. گوشه فرمم خالی مونده میخوام یه کادر بزنم وقتی طرف ایدی رو وارد کرد بیاد چک کنه طرف انلاین هست یا افلاین

شبیه این سایت http://kopy.ir/

r0ot$harp
یک شنبه 26 مهر 1388, 01:35 صبح
سلام دوباره به دوستان گل

(دوستان من دیگه نخواستم یه تاپیک جداگانه باز کنم بنابراین سوالمو همین جا مطرح میکنم)

من یه برنامه نوشتم تغریبا برای یاهو مسنجر. گوشه فرمم خالی مونده میخوام یه کادر بزنم وقتی طرف ایدی رو وارد کرد بیاد چک کنه طرف انلاین هست یا افلاین

شبیه این سایت http://kopy.ir/
دوست عزیز به این کار اصولا Invisible Checker می گویند .

این کار به این سادگی ها که فکر می کنید نیست .

شما اول مشخص کنید زبان منبع که سایت رو پیاده سازی کردین چیه ؟

دوم شما باید این رو در نظر بگیرین که برای این کار از هاست نمی تونید استفاده کنید .

نمونه ای از این سایت که با PHP پیاده سازی کردم Ymvis.com هست .

باتشکر احسان