View Full Version : update گرید با SDAC
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 21 مهر 1388, 13:22 عصر
سلام.من با استفاده TMSQUERY دیتا رو از جدول خوندم و در گرید دارم نمایش میدم.یک کوئری هم برای بروز کردن موجودی انبار نوشتم.میخوام وقتی کاربر در جداول دیگه تغییر داد اگر به هر دلیلی مقدارش در انبار تغییر نکرد هر 20 ثانیه یک بار این کوئری اجرا بشه.با SDAC هم دارم کار میکنم.میخوام ببینم ایا این قابلیت هست؟یا حتما باید در یک تایمر یا به صورت دستی اینکارو انجام بدم.؟
vcldeveloper
چهارشنبه 22 مهر 1388, 00:37 صبح
من قابلیتی که خودش در فواصل زمانی معین این کار را انجام بده، درش ندیدم.
البته در صورت استفاده از SQL Server 2005 یا بالاتر، می تونید با استفاده از Query Notification، کاری کنید که هر زمان دیتاست مربوط به آن کوئری تغییر کرد، تغییرات در SDAC هم منعکس بشند، و لازم نباشه شما در فواصل زمانی معین کوئری را مجددا اجرا کنید.
خودش در این زمینه یک مثال در Demoهای خودش داره. البته هر کوئری را نمیشه اینطوری کرد. SQL Server یک سری محدودیت ها را برای Query Notification قائل میشه.
Tasnim
چهارشنبه 22 مهر 1388, 17:04 عصر
در ضمن در کوئری با نام تک تک فیلدها رو ذکر کنید و با * کار نمی کند
موفق باشی
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 22 مهر 1388, 23:48 عصر
ممنون.پس پارامتری که با نام auto refresh وجود داره برای چیه که زمانش هم میشه تعیین کرد؟الته تو راهنماش نوشته بود ظاهرا برای بروز رسانی یک فیلد هست.
خوب حالا بری sql 2000 در این زمینه راهی وجود داره؟
ممنون.
Tasnim
پنج شنبه 23 مهر 1388, 09:01 صبح
دوست عزيز براي 2000 هيچ راهي نداره و رو ي2005 و2008 جواب ميده
موفق باشي
حمیدرضاصادقیان
جمعه 24 مهر 1388, 12:45 عصر
ممنون.میدونم در 2005و2008 راه حل داره.درحال حاضر دارم با 2000 کار میکنم.میخوام ببینم در این نسخه چه راه حلی وجود داره ؟ حتی با دلفی هم نمیشه کاری کرد؟
vcldeveloper
جمعه 24 مهر 1388, 21:12 عصر
درحال حاضر دارم با 2000 کار میکنم.میخوام ببینم در این نسخه چه راه حلی وجود داره ؟ حتی با دلفی هم نمیشه کاری کرد؟
یا باید در فواصل زمانی معین هر یک از کلاینت ها چک کنه که تغییری در جدول مربوطه داده شده یا نه، یا باید برنامه شما بصورت سه لایه نوشته بشه، و هر زمان کلاینتی تغییری در جدول مورد نظر ایجاد میکنه، لایه میانی به سایر کلاینت ها اطلاع بده، تا داده خودشان را آپدیت کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.