View Full Version : سوال: پیام Database Login هنگام اجرای دلفی
farzane_fn
چهارشنبه 22 مهر 1388, 14:00 عصر
دوستای خوب و عزیزم سلام. من توی برنامه از عنصرهای adoconnection و adoquery استفاده می کنم. و از sql server 2000 هم استفاده می کنم. وقتی برنامه رو اجرا می کنم قبل از اینکه برنامه اجرا بشه یه پنجره باز می شه که عنوانش اینه Database Login و دوقسمت username و password هم داره . که اگه هرچی توی قسمت یوزرنیم و پسورد اون وارد کنی و بعد هم ok رو بزنی خطا نمی گیره و برنامه من به حالت اجرا می ره. من می خوام این پنجره قبل از اجرای برنامه هام ظاهر نشه؟!! چی کار باید بکنم؟؟ لطفا راهنمایی کنین... متشکرم.
young_man1365
چهارشنبه 22 مهر 1388, 14:25 عصر
اگه میخواید database login نمایش داده نشه در کامپوننت adoconnection مقدار خاصیت LoginPrompt رو برابر false قرار بدید
farzane_fn
چهارشنبه 22 مهر 1388, 15:25 عصر
اگه میخواید database login نمایش داده نشه در کامپوننت adoconnection مقدار خاصیت LoginPrompt رو برابر false قرار بدید
دوست عزیزم.از شما به خاطر جواب مفیدتان تشکر می کنم.فقط یه سوال:اگه این خاصیت رو true کنیم مشکلی برای برنامه ایجاد نمی شه؟؟
merced
چهارشنبه 22 مهر 1388, 15:44 عصر
اگه این خاصیت رو true کنیم مشکلی برای برنامه ایجاد نمی شه؟؟
اون موقع پنجره Login نمايش داده مي شه و اگر كاربر بجاي OK دكمه Cancel رو بزنه ارتباط برقرار نمي شه
young_man1365
چهارشنبه 22 مهر 1388, 17:31 عصر
این پنجره login وقتی کاربرد داره که واسه اتصال به پایگاه داده هاتون توسط سرور پایگاه داده کلمه عبور تعریف کردین. وقتی که حالت اتصال Anonymous یعنی بی نام (البته این اصطلاح مربوط به mysql هستش) فعال باشه نیازی به نمایش کادر لاگین نیست. در حالتی که این خاصیت فعال نباشه باید کادر نمایش داده بشه تا کاربر رمز رو وارد کنه و یا اینکه در حین طراحی برنامه کلمه عبور و نام کاربری صحیح به adconnection داده بشه و بعد خاصیت loginprompt برابر false قرار داده بشه.
نا گفته نمونه که بعضی از پایگاه ها هم از رمز برای اتصال پشتیبانی نمیکنن. مثل پارادوکس و نسخه های قدیمی زبان SQL .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.