PDA

View Full Version : تغییرات در عناوین " تاپیک چسبناک"

301Software
چهارشنبه 22 مهر 1388, 13:39 عصر
سلام
من تازه عضو این انجمن شدم، یه مدت تو این تاپیک ها گشت و گذار کردم تا در مورد موضوعات جدید بحث یا گفتگویی کنم. تو این مدت به این نتیجه رسیدم که بهتره واسه این مباحث ی که در ابتدای انجمن وجود داره یه توضیح بذارید.
برای مثال عرض می کنم، وقتی که روی " مهندسی مجدد و معکوس " کلیک می کنید و وارد این مبحث می شید ، هیچ توضیحی وجود نداره که این "مهندسی مجدد و معکوس" یعنی چی؟؟ چیکار می کنه؟ اینارو باید تو پست های افراد به طور دست و پا شکسته فهمید که آها "مهندسی مجدد و معکوس" یعنی چی!
این مثال بود واسه مبحث های دیگه هم همین طوره مثلا برای vb.net که تازه بهش علاقه مند شدم و یا هر مبحث دیگه ای!
بهتر تو این "تاپیک چسبناک" در هر مبحثی ،یه تاپیک ایجاد کنید مثل "vb.net چیست؟" و یه تاپیک دیگه مثل "نحوه کار با vb.net" و یه تاپیک که برنامه ها و فایل هایی که برای کار روی مبحث مورد نظر لازمه رو معرفی کنه مثل " فایل های مورد نیاز " یا "برای کار با vb.net چه برنامه هایی را باید نصب کنیم." و یه تاپیک دیگه که تو اون ، تاپیک هایی رو معرفی کنید که به یه نتیجه نهایی و عالی ای در کار رسیدن و خیلی کاربرد دارند.
در کل منظورم اینه که این موضوعات رو طوری درست کنید که وقتی یه نفر حتی هیچ اطلاعاتی در مورد اون موضوع نداره بتونه اونو از صفر شروع کنه.
اگه تو هر موضوعی کتاب های الکترونیکی شو تو "تاپیک چسبناک" هاتون بزارید عالی می شه.

امیدوارم این پیشنهادات من موثر باشه.

با تشکر.
301

مهدی کرامتی
چهارشنبه 22 مهر 1388, 21:10 عصر
به جامعه برنامه نویس خوش آمدید.

سیستم کنونی سایت برنامه نویس برای افرادی که می خواهند یادگیری موضوعات را از صفر شروع کنند طراحی نشده، بلکه برای افرادی در نظر گرفته شده که در مورد سرفصل ها (بخش ها) اطلاعاتی دارند و می خواهند دانش خود را کامل کنند و یا سوالی مطرح کنند.

در آینده بخشی بنام Wiki به سایت برنامه نویس اضافه خواهند شد که آموزش از پایه می تواند بخشی از آن باشد.