ورود

View Full Version : گفتگو: rahele

r.h.parvane@gmail.com
چهارشنبه 22 مهر 1388, 14:34 عصر
سلام خسته نباشید من یک برنامه داخل درایو e ریخته بودم که بنا به دلایلی درایو مورد نظر را پاک کردم مدتی هم هست که ویندوزمو عوض کردم البته فقط درایو c در حین نصب ویندوز شامل تغییرات شد حالا به اون فیلم نیاز دارم میشه برشگردونم؟ هم چنین تاین برنامه در کول دیسکمم بوده اما از اونجا هم پاک شده !!

r.h.parvane@gmail.com
چهارشنبه 22 مهر 1388, 14:36 عصر
سلام خسته نباشید من طریقه نصب و کار کردن با ویندوز لینوکس را بلد نیستم اگه میشه منو راهنمایی کنید

blue_lotus
چهارشنبه 22 مهر 1388, 15:41 عصر
سلام دوست عزیز پروانه

اگر ممکنه بگید چه چیزهایی رو دقیقا می خواید تا بهتر بتونم به شما راهنمایی بدم. طریقه نصب چه توزیعی و کار کردن با چه محیطی(گرافیکی/خط فرمان) رو میخواید و ...؟

گنو/لینوکس یک محیط جدا از ویندوز هست.

amingss
جمعه 22 آبان 1388, 15:04 عصر
سلام خسته نباشید من یک برنامه داخل درایو e ریخته بودم که بنا به دلایلی درایو مورد نظر را پاک کردم مدتی هم هست که ویندوزمو عوض کردم البته فقط درایو c در حین نصب ویندوز شامل تغییرات شد حالا به اون فیلم نیاز دارم میشه برشگردونم؟ هم چنین تاین برنامه در کول دیسکمم بوده اما از اونجا هم پاک شده !!

بله میشه برگردونی با استفاده از نرم افزار get back data یا Recover my file یا O&O recover یا ....

blue_lotus
شنبه 23 آبان 1388, 10:39 صبح
اگر منظورتون برگردونن از طریق لینوکس هست. تقریبا یکی از بهترین نرم افزارها test disk هست که رابط گرافیکی خودم براش ندیدم