ورود

View Full Version : نمایش اطلاعات در DBGrid به نحو دلخواه

farzane_fn
چهارشنبه 22 مهر 1388, 18:57 عصر
دوستای خوبم سلام. من می خوام اطلاعاتم رو توی DBGrid نمایش بدم ولی می خوام اطلاعات وسط هر ستون نوشته بشه در حالیکه الان این طور نیست و زیاد زیبا خودشو نشون نمی ده چی کار کنم که در سطر عنوان در دیبی گرید و همچنین در سطرهای دیگه اطلاعات هر سطون وسط چین نوشته بشه؟لطفا راهنمایی کنین..

merced
چهارشنبه 22 مهر 1388, 19:31 عصر
Grid1.Columns[0].Alignment := taCenter

DBGrid1.Columns[0].Title.Alignment := taCenter ;

پراپرتي ها رو يه نيگاه بنداز

young_man1365
چهارشنبه 22 مهر 1388, 19:31 عصر
میتونید روی dbgrid کلیک راست کنید و culomns editor رو انتخاب کنید. با ظاهر شدن پنجره مربوط روش کلیک راست کنید و add all fields رو انتخاب کنید. یا ستون ها رو با انتخاب add تک تک انتخاب کنید. بعد از اون با انتخاب همه یا تعدادی از ستون های اضافه شده به لیست culomns editor میتونید با انتخاب taCenter برای خاصیت Alignment در پنجره properties ستون ها رو در وسط نمایش بدید . برای هدر ستون ها هم باید خاصیت title -> alignment هر ستون رو taCenter قرار بدین. با این روش میشه رنگ هر ستون و عنوان اون و ... رو هم بصورت جداگانه تغییر داد.

فقط اینکه واسه انجام این کارا اتصال dbgrid به جدول مورد نظر پایگاه باید فعال Active باشه. یعنی در table یا query مورد استفاده باید خاصیت active رو true کنیم.

farzane_fn
چهارشنبه 22 مهر 1388, 21:34 عصر
میتونید روی dbgrid کلیک راست کنید و culomns editor رو انتخاب کنید. با ظاهر شدن پنجره مربوط روش کلیک راست کنید و add all fields رو انتخاب کنید. یا ستون ها رو با انتخاب add تک تک انتخاب کنید. بعد از اون با انتخاب همه یا تعدادی از ستون های اضافه شده به لیست culomns editor میتونید با انتخاب taCenter برای خاصیت Alignment در پنجره properties ستون ها رو در وسط نمایش بدید . برای هدر ستون ها هم باید خاصیت title -> alignment هر ستون رو taCenter قرار بدین. با این روش میشه رنگ هر ستون و عنوان اون و ... رو هم بصورت جداگانه تغییر داد.

فقط اینکه واسه انجام این کارا اتصال dbgrid به جدول مورد نظر پایگاه باید فعال Active باشه. یعنی در table یا query مورد استفاده باید خاصیت active رو true کنیم.

دوست عزیزم به خاطر جواب مفیدتون از شما متشکرم.فقط یه سوال: من دلفی 7 استفاده می کنم. توی این دلفی عنصر dbgrid خاصیت title نداره منظورتون از خاصیت title چی بود برای وسط چین کردن هدر ستون ها من تونستم سطر های جدولم رو وسط چین کنم ولی موفق نشدم هدر ستونها رو وسط چین کنم. اگه توضیح بدین ممنون می شم..

young_man1365
چهارشنبه 22 مهر 1388, 22:19 عصر
خاصیت title جزء خواص dbgrid نیست. وقتی شما از columns Editor که در بالا توضیح دادم ستونهایی رو به این dbgrid اضافه میکنی با انتخاب ستون یا ستون های مورد نظر از پنجره Columns Editor خاصیت های مربوط به اون ستون(های) انتخاب شده در قسمت properties نشون داده میشه. از بین اون خصوصیات میتونی title رو پیدا کنی. اونجا میتونی رنگ و فونت و استایل و ... رو تغییر بدی.