View Full Version : به نام گفتگوی آزاد
behroz1992
چهارشنبه 22 مهر 1388, 21:07 عصر
با عرض سلام وخسته نباشید میخواستم که یه بخش را درست کنید به نام گفتگوی آزاد تا اگر موضوعی که داریم که به هیچ کدوم از بخش ها ربط نداره در آنجا قرار دهیم باتشکر
MIDOSE
پنج شنبه 23 مهر 1388, 03:14 صبح
نظر شخصی:
چنین بخشی را به شخصه در اغلب فروم ها دیدم ولی مشکل اصلی این است که اغلبن چنین بخش هایی مبدل به مکانی برای بحث های کاملن بی ربط می شود(هرج و مرج) و غیر از این که چهره ی سایت را خراب می کند، فضایی از سایت را به خود اختصاص خواهد داد و برای چنین سایتی که تمرکز اصلی ان بحث های علمیست اصلن جالب نیست.
موفق باشید
حامد مصافی
پنج شنبه 23 مهر 1388, 10:18 صبح
در گذشته های دور چنین بخشی در این فاروم وجود داشت اما همانطور که midose عزیز اشاره فرمودند تبدیل به مکانی برای "چت" کاربران شده بود. به همین دلیل حذف شد.
در هر صورت من به کسانی که تمایل به حضور در چنین گفتگو هایی را دارد سایت cloob.com را معرفی می کنم.
از قدیم گفتند: هر سایتی را بهر کاری sاخته اند ;)
behroz1992
پنج شنبه 23 مهر 1388, 17:50 عصر
خوب شما قوانینی را وضع میکنید در این گفتگو باشد مثلا معرفی یک سایت خوب ویا هر چیز دیگه ای
دلفــي
شنبه 25 مهر 1388, 14:27 عصر
با عرض سلام وخسته نباشید میخواستم که یه بخش را درست کنید به نام گفتگوی آزاد تا اگر موضوعی که داریم که به هیچ کدوم از بخش ها ربط نداره در آنجا قرار دهیم باتشکر
من هم با این دوست عزیزمان موافقم ، بیشتر مواقع مشکل و یا سوالی برام پیش میاد که باید برای یافتن راه حل و یا جوابش چندین ساعت در سایت های مختلف عضو بشم و پرسه بزنم ولی اگه این امکان در همین سایت گنجانده شود مشکل بسیاری از کاربران حل خواهد شد - در مورد تبدیل شدن این گونه محیط ها به اتاق چت هم باید عرض کنم این نه تنها عیب نیست بلکه یه مزیت به حساب می آید چون کاربران این سایت اغلب افرادی هستند که با برنامه نویسی و رایانه سرو کار دارند و چت و گفتگو در این زمینه ها نیز باعث شکوفایی و پیشرفت علمی و تعاملی سایت خواهد شد .
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 25 مهر 1388, 15:22 عصر
در مورد تبدیل شدن این گونه محیط ها به اتاق چت هم باید عرض کنم این نه تنها عیب نیست بلکه یه مزیت به حساب می آید چون کاربران این سایت اغلب افرادی هستند که با برنامه نویسی و رایانه سرو کار دارند و چت و گفتگو در این زمینه ها نیز باعث شکوفایی و پیشرفت علمی و تعاملی سایت خواهد شد .
تجربیات گذشته ما در همین سایت نشان داده که نه تنها اینگونه تالارها باعث شکوفایی و پیشرفت علمی سایت نشدند، بلکه محلی شدند برای انتشار جوک، توهین به دیگران، لودگی، متلک پرانی، مشاعره، و کلا حرف ها و بحث های بیهوده که ربطی به برنامه نویسی و حتی IT نداشتند.
تا اگر موضوعی که داریم که به هیچ کدوم از بخش ها ربط نداره در آنجا قرار دهیم
بعد اون وقت چطوری مدیریتش کنیم؟ همین الان اگر ما یک تالار ایجاد کنیم، و بنویسیم هر سوالی که به هیچ بخش مرتبط نمی شود را در این تالار بپرسید، از مشکلات ویندوز گرفته، تا چگونگی دوست یابی، و غیره در آن پرسیده میشند، و ما باید چند برابر وقتی را که صرف مدیریت کل این سایت می کنیم، صرف مدیریت همان یک تالار کنیم. البته باید جواب اعتراض خیلی از کاربرانی که تاپیک هایشان در آن تالار حذف می شوند را هم بدهیم، چون با حذف هر تاپیک، کاربر مدعی می شود که این تالار مربوط به مباحثی هست که در سایر تالارها به آنها پرداخته نمیشه، پس هر بحثی که در سایر تالارها مطرح نمیشه را میشه اینجا مطرح کرد!
محض اطلاع شما، سال ها قبل در همین سایت یک بخش مباحث متفرقه وجود داشت، که همین کارکرد مورد نظر شما را داشت، اما آنقدر مباحث مطرح شده در آن متفرقه، و خارج از محدوده سایت بودند، و آنقدر کاربران غیر برنامه نویس در این تالار فعالیت می کردند، که نهایتا آن تالار قفل شد، و از سایت کنار گذاشته شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.