View Full Version : سوال: روش کار asp؟
farshad_momtaz
پنج شنبه 23 مهر 1388, 09:39 صبح
سلام
من 2 تا سوال دارم درباره روش کار asp
1- آیا وقتی یک تغییر توی صفحه ای که کاربر 1 انجام می شه توی صفحه کاربر 2 هم همون تغییر ایجاد می شه یا صفحه باید ریفرش شه؟(برای مثال کاربر یک با زدن یک دگمه تکست لیبل1 را به کلیک تغییر میده)
2- من می خوام یک کاری سر یک زمان مشخص شروع شه برای مثال تایمر شماره 1 ازساعت 4 از 30 شروع به کم شدن کنه. آیا این کار شدنی هستش؟
خیلی ممنون
kashaneh
پنج شنبه 23 مهر 1388, 13:41 عصر
خیر دوست عزیز، تغییرات مربوط به هرکاربر تنها برای وی اعمال می شود... اگر منظور شما تغییرات در بانک اطلاعاتی است بحث متفاوت است و شدنی است...
در مورد تایمر هم باید بدانید برنامه های تحت وب خود قابلیت خود اجرایی ندارند! یعنی حتما باید کاربری صفحه را فراخوانی و اجرا کند تا کدها همانطور که شما می خواهید به اجرا در آیند... پیاده سازی تایمر توسط دستورات جاوااسکریپت به مراتب راحت تر و دقیق تر از نوع vb script هستند... (آخری نظر شخصی بنده است!)... موفق باشی
khadem1386
یک شنبه 26 مهر 1388, 13:12 عصر
1- اگر از session و یا cookie استفاده کنید فقط مربوط به خود کاربر می شه ولی اگر از متغیر application استفاده کنید روی کل سایت برای همه کاربرها اثر خواهد داشت.
و البته همانطور که استاد کاشانه فرمودند برنامه های دیتا بیسی هم می تونه جوری باشه که روی همه کار برها اثر بگذاره
2- در مورد تایمر هم می تونید که کلایت بگذارید و در واقع کامپیوتر خودتون رو هم یک جور سرور کنید که بصورت جاوا اسکریپت تایمر دار دائما یک پیج را در داخل سرور اصلی صدا بزنه
ولی راه حل درستش:
احتمالا سرورها در داخل asp.net یک برنامه های دارند که می تونه خدمات Timing را به شما بده ولی توی asp3 نه (من فکر می کنم)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.