PDA

View Full Version : سوال: عدم اجرای برنامه فاکس تحت داس با کپي روي رايانه ديگر

niloofraneh
پنج شنبه 23 مهر 1388, 19:29 عصر
سلام خدمت دوستان
من آشنایی با برنامه فاکس ندارم فقط این رو می دونم که با کپی فایلهای فاکس از یه کامپیوتر به کامپیوتر دیگه می شه از اون برنامه اجرا گرفت در محلی کار می کنم که یه برنامه حسابداری تحت ویندوز با فاکس دارند چون سیستم مشکل داشت مجبور شده ویندوزش رو عوض کنم قبل از اون هم پوشه مربوط به فاکس رو برداشتم اما حالا بعد از نصب ویندوز برنامه اجرا نمی شه و بعد از اجرای فایل اجرایی برنامه محیط فاکس اجرا می شه لطفا کمکم کنید چون اطلاعات چند ساله حسابداری این شرکت با کار من رو هواست و من علاوه بر از دست دادن کارم باید خسارت سنگینی به این شرکت بپردازم

Esikhoob
جمعه 24 مهر 1388, 10:12 صبح
سلام
اگر فایل Config.fpw داری آن را در کنار فایل اجرایی کپی کنید.

niloofraneh
دوشنبه 27 مهر 1388, 21:53 عصر
@echo off
if NOT exist c:\setacc\ACCESS.CPL goto INSTALL
goto RUN
:INSTALL
echo Please Wait For Copying files ......
md c:\setacc
copy \foxpro25\setacc\. c:\setacc >nul
:RUN
cd\foxpro25\acc
gw running
del \foxpro25\acc\*.tmp >nul
cd\
cls

سلام دوست عزیز ممنون از توجه و پاسختون اما همچنین فایلی که شما می فرمایید وجود ندارد . کدی که در بالا برایتان به نمایش گذاشتم کدی است که در داخل Edit فایل اجرایی برنامه که Acc.Bat نام دارد وجود دارد و وقتی که از این فایل که در داخل پوشه برنامه قرار دارد شورت کات بر روی دسکتاپ درست می کنم و برنامه را اجرا می کنم وحیط فاکس می آید البته اول دو تا پوشه داخل درایو C می سازد اما بازهم برنامه اجرا نمی گردد . لطفا هر طور که می توانید راهنماییم کنید با تشکر

rezaTavak
سه شنبه 28 مهر 1388, 07:59 صبح
این برنامه تحت داس است.

اطلاعات شما در فلدر

C:\foxpro25\acc\

است در فایلهای dbf احتمالا اگر پسوند آنها عوض نشده باشد.

اینجا:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=44711

این برنامه عرضه شده است. پست شماره ۷ .

اول آنرا دانلود کنید بعد ببینید این برنامه بوده است؟

دقت کنید یک کپی از دایرکتوری c:\foxpro25 گرفته باشید.

niloofraneh
چهارشنبه 29 مهر 1388, 03:49 صبح
با سلام و ضمن تشکر از توجه و پاسخ شما مدير محترم بخش به سئوالم
من دايرگتوري FOXPRO25 رو به طور کامل کپي کرده و برداشته ام در داخل اين دايرگتوري دو تا پوشه به نامهاي ACC و SETACC وجود داره که همانطور که در کدهاي بالاي داخل ACC.BAT براتون نوشتم پس از اينکه شورت کات اون رو از روي دسکتاب اجرا مي کنم شروع مي کنه به کپي کردن فايلهاي داخل اين پوشه ها به داخل درايو C و دوتا پوشه مي سازه اولي به نام setacc که همان کپي پوشه SETACC داخل دايرگتوري FOXPRO25 هست و دومي به نام OUT که خالي است پس از انجام اين کارها هم محيط فاکس نمايان ميشه که قبل از اينکه کنترل به خط فرمان فاکس بره پيغام Do Suspended به نمايش در مي ياد .
لينکي رو هم که معرفي فرمودين رو ديدم برنامه اوني نبود که اونجا وجود داشت يک برنامه جامع حسابداري بود .
باز هم ممنون و سپاسگزارم از توجه و راهنماييتون لطفا به راهنمايي مفيدتون جهت اجرا گرفتن اين برنامه ادامه بدين . منتظر پاسختون هستم .
راستي اين امکان وجود داره که پس از اجراي برنامه و وارد شدن به محيط فاکس دستوراتي بايد وارد بشه تا برنامه اجرا بشه ؟؟؟ اگه جواب مثبت هست اون چه دستوراتي مي تونه باشه ؟؟؟ و يا اين امکان وجود داره که اين برنامه به صورت نصبي باشه و العان که کپي کردم اجرا نمي ده ؟؟؟

Esikhoob
چهارشنبه 29 مهر 1388, 08:34 صبح
ظاهرا خطی که موجب اجرا شدن foxpro میشود ، این خط است:

gw running

پس دارد یک فایل bat دیگه را به نام gw.bat اجرا میکند ،اون فایل را ببینید.
در ضمن در foxpro تحت داس نام آن فایل که در بالا گفتم : config.fp بوده است.

niloofraneh
چهارشنبه 29 مهر 1388, 15:13 عصر
ظاهرا خطی که موجب اجرا شدن foxpro میشود ، این خط است:

کد:

gw running
با سلام خدمت شما دوست عزيز
ممنون و متشکرم که اين تاپيک رو دنبال می کنين و بنده رو راهنمايی می فرمايين
همانطور که در کدهای نوشته شده در بالا مشاهده می فرمايين اين فرمان يک فايل اجرايی است که درون دايرگتوری foxpro25\acc وجود دارد

پس دارد یک فایل bat دیگه را به نام gw.bat اجرا میکند ،اون فایل را ببینید.
دوست عزيز چه چيزی از اين فايل را ببينم وقتی که فايل Gw را اجرا می کنم محیطی ظاهر می شود که تقريبا از لحاظ ظاهری مانند Nc است و خط فرمان منتظر دستور می باشد .

در ضمن در foxpro تحت داس نام آن فایل که در بالا گفتم : config.fp بوده است.
دوست خوبم هيچ فايلی با پسوند هايی که شما می فرمايين در برنامه وجود ندارد فقط در برنامه يک فايل به نام Config nt وجود دارد که کدهای داخل آن نيز عبارتند از

REM Windows MS-DOS Startup File
REM
REM CONFIG.SYS vs CONFIG.NT
REM CONFIG.SYS is not used to initialize the MS-DOS environment.
REM CONFIG.NT is used to initialize the MS-DOS environment unless a
REM different startup file is specified in an application's PIF.
REM
REM ECHOCONFIG
REM By default, no information is displayed when the MS-DOS environment
REM is initialized. To display CONFIG.NT/AUTOEXEC.NT information, add
REM the command echoconfig to CONFIG.NT or other startup file.
REM
REM NTCMDPROMPT
REM When you return to the command prompt from a TSR or while running an
REM MS-DOS-based application, Windows runs COMMAND.COM. This allows the
REM TSR to remain active. To run CMD.EXE, the Windows command prompt,
REM rather than COMMAND.COM, add the command ntcmdprompt to CONFIG.NT or
REM other startup file.
REM
REM DOSONLY
REM By default, you can start any type of application when running
REM COMMAND.COM. If you start an application other than an MS-DOS-based
REM application, any running TSR may be disrupted. To ensure that only
REM MS-DOS-based applications can be started, add the command dosonly to
REM CONFIG.NT or other startup file.
REM
REM EMM
REM You can use EMM command line to configure EMM(Expanded Memory Manager).
REM The syntax is:
REM
REM EMM = [A=AltRegSets] [B=BaseSegment] [RAM]
REM
REM AltRegSets
REM specifies the total Alternative Mapping Register Sets you
REM want the system to support. 1 <= AltRegSets <= 255. The
REM default value is 8.
REM BaseSegment
REM specifies the starting segment address in the Dos conventional
REM memory you want the system to allocate for EMM page frames.
REM The value must be given in Hexdecimal.
REM 0x1000 <= BaseSegment <= 0x4000. The value is rounded down to
REM 16KB boundary. The default value is 0x4000
REM RAM
REM specifies that the system should only allocate 64Kb address
REM space from the Upper Memory Block(UMB) area for EMM page frames
REM and leave the rests(if available) to be used by DOS to support
REM loadhigh and devicehigh commands. The system, by default, would
REM allocate all possible and available UMB for page frames.
REM
REM The EMM size is determined by pif file(either the one associated
REM with your application or _default.pif). If the size from PIF file
REM is zero, EMM will be disabled and the EMM line will be ignored.
REM
dos=high, umb
device=%SystemRoot%\system32\himem.sys
FILES=200
buffers=60

mostafa_zamani
پنج شنبه 30 مهر 1388, 08:56 صبح
سلام
همین فایل COnfig.NT را در پوشه windows\system32 کپی کنید ان شا. اله درست می شه .

niloofraneh
پنج شنبه 30 مهر 1388, 15:02 عصر
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون مخصوصا از کلمه زیبای ان شاءا... که به کار بردین ولی این فایل Config.nt که درون برنامه گذاشته شده همان فایلی است که در شاخه Windows\System32 وجود داره و هیچ فرقی با هم ندارند و متاسفانه از راهنمایی شما حاصلی یافت نشد از دوستان عزیزی که این تاپیک رو می خونند خواهشمندم حتی اگه سئوالم پیش پا افتاده است اما برای حل مشکلم کمک و راهنمایی بفرمایند

mostafa_zamani
پنج شنبه 30 مهر 1388, 15:12 عصر
سلام .
اگر با برنامه نویس این برنامه تماس بگیری مشکل شما حتما حل می شود .

mostafa_zamani
پنج شنبه 30 مهر 1388, 15:31 عصر
اگر بدون هیچ پیامی وارد محیط فاکس پرو داس می شه احتمالا برنامه دارای یک قفل نرم افزاری مثلا برنامه به دنبال یک فایل خاصی در Root یا پوشه DOS می گردد و یا شماره سریال درایو C را کنترل می کند و ...
و بهتر است سایر فایلهای ROOT و پوشه DOS و ... را نیز کپی کنید .

و اگر پیام خطا می دهد آنرا بیان کنید .

niloofraneh
پنج شنبه 30 مهر 1388, 20:45 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
جناب آقای زمانی دوست خوبم اول اینکه خدمتتون عرض کنم اگه به برنامه نویس این نرم افزار دسترسی داشتیم که اینقدر خودمون رو به زحمت نمی انداختیم و با اندکی هزینه مشکلمون حل می شد خودتون می دونین که اطلاعات حسابداری یک شرکت خیلی با ارزش تر از اینکه من نخواهم به برنامه نویس این نرم افزار وجهی پرداخت کنم متاسفانه اثری از برنامه نویس این نرم افزار پیدا نکردیم و چون برنامه نویس طرف قرارداد یک شخص بوده و نه یک شرکت و از طرفی 5 سال از زمان نصب این نرم افزار بر روی سیستم می گذره نتونستیم کاری بکنیم .
من با این نظر شما که فرمودین احتمالا نرم افزار به دنبال یک فایل خاصی می گردد کاملا موافقم و همونطور که شما هم اشاره کردین شاخه ای به نام Dos وجود داشت که آن را هم کپی کرده ام اما متاسفانه اجرا نمی دهد مدیر شرکت می گوید برنامه نویس این نرم افزار در هنگام نصب کارههایی را انجام می داده است حل اینکه این کارها چه بوده ؟ آیا برای گمراه کردن مشتری بوده ؟ و یا اینکه واقعا دستوراتی را جهت اجرا وارد می نموده است !! و از طرفی حدس شما درباره جستجوی فایل خاص هم بسیار قوی و به نظرم منطقی است . تنها پیغامی هم که قبل از ورود به محیط فاکس برنامه می دهد Do Suspended می باشد .
با تشکر از شما که این بحث را دنبال می نمایید .

دوستان خواهشنا کمک کنید تا زودتر به نتیجه برسم متشکرم

niloofraneh
جمعه 01 آبان 1388, 13:57 عصر
مدیر محترم بخش
سلام
لطفا در صورت مطالعه راهنمایی بفرمایید
در مطالب قبلی خدمتتون گفتم که وقتی فایل اجرایی یعنی Acc.bat رو اجرا می کنم دو تا پوشه می سازه یکی به نام Setacc و دیگری به نام Out اما پوشه out خالی است پس از اجرای شاید بیش از 500 بار از برنامه متوجه شدم که دستوراتی در کمتر از یک دهم ثانیه اجرا میشه و بعد محیط فاکس ظاهر می شه خلاصه با استفاده از دوربینهای فیلمبرداری دیجیتالی از روی صفحه لید کامپیوترم متوجه شدم که این پیغامها چی هستند چون پوشه Out رو می سازه و خالی است این دستورات اجرا می شن

Foxpro25\Acc
Foxpro25\Acc\
Go
Go5422
1
2
1
c:\out
c:\out\Mrp.prn Extended Error 103

و بعد دستور Do suspended ظاهر می شه و سپس کنترل به خط فرمان می ره

niloofraneh
جمعه 01 آبان 1388, 14:02 عصر
همانطور که گفتم من تمام فایلهایی رو که تو کامپیوتر شرکت بود رو برداشتم پس بعد از دیدن این خطا رفتم و پوشه Out رو که حاوی فایلهایی بود در درایو C کامپیوترم کپی کردم که این دفعه این دستورات اجرا می شه

ّFoxpro25\Acc
Foxpro25\Acc\
Go
Go5422
1
2
1
C:\Out
C:\out\Mrp.prn
و دوباره همان پیغام Do Suspended و کنترل به خط فرمان فاکس داده می شه

niloofraneh
جمعه 01 آبان 1388, 14:09 عصر
این فایل Out است البته یک پوشه دیگر به نام DTA درون این پوشه وجود دارد که درون آن اطلاعات شرکت می باشد

Esikhoob
یک شنبه 03 آبان 1388, 17:27 عصر
اولا gw.exe یا gw.com را چرا ول کردید ، فایل اجرایی شما foxpro.exe است یا gw.exe ???
دوما از چی فیلم برداری کردید از صفحه DOS یا از صفحه foxpro یا از محیط NC مانند gw.exe؟؟؟ بهتر است از آن فیلم برداریتان یک عکس اینجا بگزارید.

niloofraneh
یک شنبه 03 آبان 1388, 23:13 عصر
سلام دوست عزیز
ممنون از پیگیریتون جهت راهنمایی
من فایل اجرایی این برنامه یعنی ACC.bat رو اجرا می کنم که به جای اجرای برنامه همانطور که در بالا مشاهده می کنین چند خط پیغام می ده و بعد وارد محیط فاکس میشه و کنترل به خط فرمان فاکس داده می شه من ابتدا در هنگام اجرای برنامه از لید کامپیوترم فیلمبرداری کردم و با windows media playerاونو به صورت آهسته حرکت دادم تا بتونم پیغام رو بخونم ببخشید نتونستم از زمان اجرا عکس بگیرم چون هر چی prnt scrn گرفتم نشد با snagit هم نتونستم عکس تهیه کنم اما پیغامها همونهایی هستند که در بالا نوشتم ضمنا همانطور که گفتین درون برنامه یک فایل به نام gw.exe وجود داره می شه بفرمایین چی کار باید انجام بدم ضمنا ببینین این فایل چیه و چی کار میکنه محتویات داخل فایل رو ببینین .
یک سئوال دیگه هم دارم و اون اینکه ابتدای برنامه وقتی برنامه اجرا می شد مشخصات برنامه می اومد میشه بفرمایین این اطلاعات درون چه فایلی ذخیره شده تا با تغییر اون شاید بتونم برنامه رو رو سایت بفرستم .
با تشکر

Esikhoob
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:11 صبح
یعنی نمی تونی فیلم را pause یا همون stop کنی؟؟؟
من جواب سئوالاتی که کردی نمی دونم ولی اگر میخواهی راهنمایی بکنم عکس اون برنامه را بگیر.

niloofraneh
سه شنبه 05 آبان 1388, 16:11 عصر
چرا میشه فیلم را stop و یا pause کنم ولی وقتی که از صفحه عکس می کیرم یک صفحه آبی نشون میده همونطور که گفتم این پیغام با سرعت خیلی بالایی رد می شه از طرفی عکس پیغام خطا همون کدهایی که در پست 13 و 14 نوشتم حالا شما چه اصراری داری که حتما عکس اون رو ببینید ممنون میشم اگه چیزی از این کدها می فهمین راهنماییم بفرمایید

niloofraneh
جمعه 15 آبان 1388, 15:55 عصر
از دوستان هیچ کس تا به حال به چنین مشکلی برنخورده ؟؟؟
هیچ کس نمی خواد کمکی بکنه ؟

aslan
جمعه 15 آبان 1388, 20:05 عصر
سلام

فایلهای پوشه ACC را میتونین اینجا بذارین ؟

Esikhoob
شنبه 16 آبان 1388, 21:18 عصر
دوست عزیز من نمیخواهم الکی گیر بدم ، اما شاید بهتر بود به شما راه گرفتن عکس را از صفحه میگفتم ، میدانی آخر من نمیدانم اون چیزهایی که توی اون کادر ها نوشته بودی ، توی صفحه foxpro نشان میداده ، توی صفحه Dos نشان میداده ؟ یا توی صفحه ...
اونهایی که نوشتی نمیتواند دستور FOXpro باشد چون اگر در VFOXPRO بزنی Go5422 ، یک error گنده میدهد.
اگر میخواهی عکس بگیری برنامه VirtualDub را دانلود کن ، وقتی فیلم را open کردی :
File ---> Export ----> Image Sequence

niloofraneh
دوشنبه 18 آبان 1388, 17:49 عصر
سلام دوست عزیز جناب aslan خان
متاسفانه به دو دلیل نمی شه این کار رو انجام بدم اول اینکه حجم فایل چندین مگابایت است و این سایت اجازه آپلود اون رو نمی ده و دوم اینکه اطلاعات چند ساله شرکت و مشتریان اون داخلش هست و اجازه ندارم از طرف مدیرم که فایل اصلی رو در اختیارتون قرار بدم ممنونم که پیگیری فرمودین و خواستین کمک بفرمایین

niloofraneh
دوشنبه 18 آبان 1388, 17:56 عصر
سلام دوست عزیز جناب Esikhoob
از اینکه این تاپیک رو دنبال می فرمایین و قصد کمک دارین ازتون متشکرم
من با نرم افزاری که شما اسم بردین کار نکردم اما چون نرم افزار تحت داس است و وقتی از ویندوز اجرا می کنم وارد محیط فاکس برای اجرای برنامه می شود این امکان را از من می گیرد که بتوانم کاری بکنم نمی دونم به نرم افزار snagit آشنایی دارین یا خیر اما این نرم افزار ها تحت محیط ویندوز کار می کنند و قادر نیستند از محیط داس یا فاکس فیلمبرداری کرده یا عکس بگیرند به خاطر همین هم نتونستم با snagit فیلم یا عکسی تهیه کنم که مجبور به فیلمبرداری با دوربین شدم و و بعد فایل اون رو به سیستمم انتقال داده و در اونجا متوجه این Error شدم .
ضمنا وقتی نرم افزار در روی سیستم اصلی کار می کرد اگه همون موقع هم نرم افزار رو به درایو دیگه ای منتقل می کردیم اجرا نمی داد دیگه شاید این نکته بتونه کمکی بکنه

Esikhoob
سه شنبه 19 آبان 1388, 18:57 عصر
خوب نرم افزار را در همون درایوری که بوده کپی کن ، مثلا اگر قبلا در E کار میکرده ، الان هم در E کپی کن .
با Snagit آشنایی دارم ، از صفحه عکس میگیرد ، مثل OneNote.
من هم میگم همان فیلمی که با دوربین فیلم برداری کردی را ، میشود با اون برنامه مجانی و OpenSource ی که گفتم تبدیل به عکس کنی .(VirtualDub)
VirtualDub یک برنامه ~2MB ی است برای EDIT و منتاژ فیلم. البته نمیدانم آیا CodeC فیلم شما را دارد یا نه - برای اطلاعات بیشتر باید به Forum های منتاژ فیلم بروید.
برای دانلود VirtualDub روی google جستجو کنید-