View Full Version : کار با AT COMMAND توسط KDTELE
olkamiz
پنج شنبه 23 مهر 1388, 21:31 عصر
من می خواهم برنامه ای بنویسم که از طریق ان SMS ارسال کنم.
موبایلم را از طریق USB به کامپیوتر وصل کردم . موبایل به عنوان مودم شناخته شد.یک برنامه رایگان microsoft sms sender را هم دانلود کردم .کاملا درست کار می کند. میخواهم برنامه ای شبیه ان بنویسم. من می دانم که برای ارسال SMS باید با AT COMMAND مودم کار کرد.
حال برای دستور دادن به مودم از طریق AT COMMAND آیا می توان از کامپوننت KDTELE استفاده کرد؟ به طور منطقی باید بشود.اگر می شود چطور؟
AT+CMGF=1 AT+CMGW="09118685701" > "sms". AT +CMSS=1
r0ot$harp
جمعه 24 مهر 1388, 00:46 صبح
من می خواهم برنامه ای بنویسم که از طریق ان SMS ارسال کنم.
موبایلم را از طریق USB به کامپیوتر وصل کردم . موبایل به عنوان مودم شناخته شد.یک برنامه رایگان microsoft sms sender را هم دانلود کردم .کاملا درست کار می کند. میخواهم برنامه ای شبیه ان بنویسم. من می دانم که برای ارسال SMS باید با AT COMMAND مودم کار کرد.
حال برای دستور دادن به مودم از طریق AT COMMAND آیا می توان از کامپوننت KDTELE استفاده کرد؟ به طور منطقی باید بشود.اگر می شود چطور؟
AT+CMGF=1 AT+CMGW="09118685701" > "sms". AT +CMSS=1
دوست عزیز شما برای کار با موبایل باید این رو در نظر بگیرین که اولا هر موبایلی به دلایل امنیتی نمی تونه SMS های دریافتی رو برای شما نمایش یا دریافت کنه . دوما شما نمی تونید به خوبی GSM Modem با موبایل کار کنید .
بگزریم . شما وقتی با موبایل به کامپیوتر متصل می شین برای شما یه مودم به نام موبایل شما با یه Com مشخصی می سازه . شما باید این اطلاعات رو بدست بیارین و از طریق Mscom اقدام به ارسال درخواست های خود کنید .
باتشکر احسان
olkamiz
جمعه 24 مهر 1388, 10:52 صبح
از این که جواب دادید ممنون ولی این چیزی نیست که من می خوام. برنامه را می خواهم شبیه microsoft sms sender کنم که برای ارسال sms کاربرد داره . به نظر نمی یاد این برنامه با پرت کام کار بکنه چون براحتی مودم را انتخاب کرده و اس ام اس را ارسال می کنه. من می خوام برنامه ام شبیه اون باشه . بنابر این چون می توان با kdtele مودم ار انتخاب کرد و روی ان عملیات انجام داد فکر کردم بشه به اون دستور at داد. اگه می شه لطفا راهنمایی کنید.
به هر حال اگه نشد از com استفاده خواهم کرد . دنبال اون هم رفتم. راستش من دلفی کار هستم. کامپوننت tcomport را دانلود کردم ولی هر کار کردم نتونستم اون رو نصب کنم. فایل در ضمیمه وجود دارد .می دونم اینجا باید مباحث vb مطرح بشه ولی من دستم به جایی بند نبود و مجبور شدم اینجا مطرح کنم.اگه کسی تونست اون رو نصب کنه لطفا به من هم بگه.
mpmsoft
جمعه 24 مهر 1388, 12:35 عصر
جستجو کردی ؟
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=113978&highlight=%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84
olkamiz
جمعه 24 مهر 1388, 16:58 عصر
بالاخره تونستم یه دونه mscomm برای دلفی پیدا کنم که ضمیمه می کنم.
حال دستورات زیر را می نویسم[
mscomm1.CommPort:=3;
mscomm1.PortOpen:=true;
mscomm1.Settings:='2400,n,8,1';
MSComm1.Output := 'ATD09118685700';// Send an AT command
mscomm1.PortOpen:=false;
ولی هیچ عملی انجام نمی شود. ولی اگر این دستور را در hyper terminal بنویسم شماره گیری به درستی انجام می شود؟!!!!!!!
نکند mscomm من خراب باشد؟؟
mpmsoft
جمعه 24 مهر 1388, 18:06 عصر
mscomm1.PortOpen:=false;
این خط رو حذف کن یا قبلش یک Doevents بذار ببین درست می شه ؟
خود ویبی هم ابزار MsComm در لیست Component ها داره Microsoft MsComm
olkamiz
جمعه 24 مهر 1388, 18:18 عصر
این کار را انجام دادم فایده ای نداشت.
ایا راه دیگری را نمی توانید پیشنهاد کنید؟
mpmsoft
جمعه 24 مهر 1388, 18:59 عصر
اصلا نیازی نیست ماله دلفی رو استفاده کنید
عرض کردم خود وی بی این ابزار رو کاملا رایگان داره
به پست قبلی بنده دقت کنید توضیح دادم
olkamiz
جمعه 24 مهر 1388, 21:05 عصر
آقا مشکلم را فهمیدم. دلیل عمل نکردن دستور AT این بود که بعد از آن باید دکمه اینتر زده شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.