ورود

View Full Version : مشکل با intellisense در sql managment 2008

majid_darab
جمعه 24 مهر 1388, 11:52 صبح
با سلام بر شما دوستان گرامی و عزیز :
مشکل که دایما برای بنده پیش می آید این است که وقتی به یک نمونه خاص در sql managment 2008 وصل می شوم و یک صفحه ی new query ایجاد می کنم خاصیت intellisense به خوبی عمل نمی کند (این خاصیت enable است) و فقط خط قرمزی که مخصوص این خاصیت است نمایش داده می شود و از drop down راهنما که به ما option های موجود را نشان می دهد خبری نیست.
آیا تنظیم خاصی در این مورد وجود دارد ؟
-------------------------------------------------
باتشکر از حسن توجه شما
مجید داراب

محمد سلیم آبادی
جمعه 24 مهر 1388, 14:02 عصر
سلام،
این قابلیت زیادم قدرت مند نیست مثلا با گرفتن دکمه های ctrl+space لیست drop down باز نمی شه مثلا برای اینکه در یک دستور select بخواهی نام ستونی را انتخاب کنید اول باید نام جدول را تایپ کرده سپس با زدن نقطه خود بخود لیست ستون ها اضافه می شوند.

majid_darab
شنبه 25 مهر 1388, 11:23 صبح
با تشکر از توجه و پاسخگویی سریع شما که باعث دلگرمی ماست.
من جسارتا توی گوگل هم سرچ کردم و با یک نکته روبرو شدم که نمی دونم صحت داره یا نه
من برای پکیج کردن دیتا بیس از Red Gate که مجموعه ای شامل 12 نرم افزار است استفاده می کنم و یکی از دلایل بروز این مشکل نصب این مجموعه عنوان شده بود
یک بار هم تصمیم گرفتم نصب instanse مورد نظرو repaire کنم اما در حین repaire با ارور مواجه شدم و در نهایت هم مشکل به قوت خود باقی است.
با تشکر

h.jaza
سه شنبه 12 آبان 1388, 17:04 عصر
واضحه که استفاده همزمان Red Gate و Intellisense خود SQL، باعث Conflict میشه و می بایست فقط از یکشون استفاده بشه و با توجه به اینکه Intellisense ماکروسافت اساسا مشکل داره، پس بهتره که از همون Red Gate استفاده بشه.

AminSobati
سه شنبه 12 آبان 1388, 22:22 عصر
سلام دوست عزیزم،
intellisense که SSMS ارائه میکنه ضعیفه ولی بهتر از هیچیه! یادتون باشه برای درست عمل کردن intellisense باید چند نکته رو رعایت کنید:

- در Batchی که کد مینویسید، در سطرهای قبلی خطای Syntax نداشته باشید. اگر وجود داره، یا خطا رو اصلاح کنید یا با GO باید Batch فعلی رو جدا کنید
- صفحه ای که در اون کد مینویسید نباید Disconnect باشه
- ساخته شدن Object جدید کمی زمان میبره تا اسمش در Cache قرار بگیره لذا کلیدهای CTRL+SHIFT+R رو بزنید تا Refresh بشه. خود Refresh ممکنه 4 تا 5 ثانیه طول بکشه.
- intellisense برای Auto Complete با زدن Space فعال نمیشه و میبایست حداقل حرف اول Object رو تایپ کنید