ورود

View Full Version : مشکل در ساختن دیتا بیس توسط متد CreateDatabase در LINQ ؟

mdssoft
شنبه 25 مهر 1388, 13:55 عصر
سلام.
بچه ها من یه دیتا بیس (*.mdf) به صورت local تو فلدری به نام SQL کنار فایل exe اصلی برنامم درست کردم و از طریق LINQ اونو مورد پرس و جو قرار می دم.
حالا می خواستم توسط متد CreateDatabase هر وقت که از دیتا بیس خبری نبود یا پاک شده بود اونو بسازم.
از کد های زیر برای ایجاد این دیتا بیس استفاده کردم اما تو خطی که مشخص کردم این Exception رو میده : Illegal characters in path

private void MainForm_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (!Directory.Exists(StaticVariables.DBFolder))
Directory.CreateDirectory(StaticVariables.DBFolder );
using (RezaRestaurant.SQL.DataClasses1DataContext dbc = new RezaRestaurant.SQL.DataClasses1DataContext())
{
if (!File.Exists(StaticVariables.DBFolder + dbc.Mapping.DatabaseName + ".mdf") && !dbc.DatabaseExists())
{
RezaRestaurant.SQL.DataClasses1DataContext db = new RezaRestaurant.SQL.DataClasses1DataContext(StaticV ariables.DBFolder + dbc.Mapping.DatabaseName + ".mdf", dbc.Mapping.MappingSource);
db.CreateDatabase();//Exception
}
}
} من نفهمیدم مشکل از کجاست چون مسیر ذخیره دیتا بیس هیچ مشکلی نداره و تمامیه اسامیه فولدرها انگلیسی هستن.
میشه منو راهنمایی کنید که مشکل چیه ؟ ممنون

mdssoft
شنبه 14 آذر 1388, 11:39 صبح
خوب ممنون از پاسخ های زیادتون :چشمک:
اون طوری که من متوجه شدم این یه باگ هست برای MSSQL . چون حتی وقتی database رو پاک کردی بازم Exception رخ میده . امیدوارم شما به این مشکل نخورین.