View Full Version : سوال: خراب شدن LISTENER
Royce_Da
یک شنبه 26 مهر 1388, 00:33 صبح
سلام به تمامی اساتید محترم
من با اراکل 10G کار میکنم و وقتی اون رو(enterprise) نصب میکنم و اجازه میدم که دیتابیس رو هم همراه خودش نصب کنه طبیعتآ یه listener هم خودش ایجاد میکنه اما بهد از 2 یا 3 روز بعد وقتی میرم سرش که کار کنم error برای خراب شدن listener میده
میخواستم بدونم مشکل کار من کجاست؟؟؟
ممنون
babila
یک شنبه 26 مهر 1388, 16:30 عصر
بعد از 2 یا 3 روز خود به خود نمی تواند listener خراب شود.مگر اینکه یک عامل دیگری موجب خرابکاری شود که این عامل می تواند یک ویروس و یا حتی آنتی ویروس باشد. البته علل دیگری هم وجود دارند که اوراکل به اشتباه به listener گیر بدهد. اگر کد خطا و متن پیغام اوراکل را بگذارید بهتر می شه نتیجه گیری کرد و دنبال راه جل بود.
Royce_Da
یک شنبه 26 مهر 1388, 23:51 عصر
بعد از 2 یا 3 روز خود به خود نمی تواند listener خراب شود.مگر اینکه یک عامل دیگری موجب خرابکاری شود که این عامل می تواند یک ویروس و یا حتی آنتی ویروس باشد. البته علل دیگری هم وجود دارند که اوراکل به اشتباه به listener گیر بدهد. اگر کد خطا و متن پیغام اوراکل را بگذارید بهتر می شه نتیجه گیری کرد و دنبال راه جل بود.
به خوب نکته ای اشاره کردید جناب BABLILA احتمال زیاد واسه آنتی ویروسمه
یه سوال دیگه
on بودن firewall تاثیری در این خرابی میتونه داشته باشه؟
babila
دوشنبه 27 مهر 1388, 16:24 عصر
نه فایروال رو سیستم شما تاثیری نداره ولی اگر on باشه کلاینت ها نمیتونن به اوراکل شما وصل بشن چون پورتهایی رو که اوراکل با اونها کار میکنه رو می بنده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.