ورود

View Full Version : سوال: بستن مرورگر همراه به پيغام فارسي

zamoozegar
یک شنبه 26 مهر 1388, 08:41 صبح
سلام دوستان عزيز
من در هنگام login كاربر،فيلدي را در ديتا بيس true مي كنم كه بايد هنگام خروج كاربر اين فيلد را false كنم.
اما نمي دانم چگونه وقتي كاربر close (*) در مرورگر خود را مي زند بتوانم مقدار اين فيلد را false كنم؟
از دستور widow.close() هم نمي توانم استفاده كنم چون اولا پيغام امو انگليسي است در حالي كه مي خواهم فارسي باشه و ثانيا سمت كلاينت است و نمي توان رفت سمت سرور
كمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــك كنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــيد
ممنون مي شم اگه كمك كنين به جوابش احتياج فوري دارم

alireza_s_84
یک شنبه 26 مهر 1388, 09:39 صبح
سلام دوستان عزيز
من در هنگام login كاربر،فيلدي را در ديتا بيس true مي كنم كه بايد هنگام خروج كاربر اين فيلد را false كنم.
اما نمي دانم چگونه وقتي كاربر close (*) در مرورگر خود را مي زند بتوانم مقدار اين فيلد را false كنم؟
از دستور widow.close() هم نمي توانم استفاده كنم چون اولا پيغام امو انگليسي است در حالي كه مي خواهم فارسي باشه و ثانيا سمت كلاينت است و نمي توان رفت سمت سرور
كمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــك كنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــيد
ممنون مي شم اگه كمك كنين به جوابش احتياج فوري دارم
سلام دوست عزیز:
شما میتونید در همون widow.close از ایجکس استفاده کنید و یک درخواست به سرور بفرستید تا اون فیلد رو False کنید.
اینگونه کارها اصلا توصیه نمیشه چون از لحاظ امنیتی مشکل ایجاد میکنن.
شما میتونید توی رویداد Session_OnEnd اون فیلد رو False کنید.
رویهمرفته بهتره از یک همچون فیلدی استفاده نکنید. چون توجیه چندان منطقی نداره.
موفق باشید.

zamoozegar
یک شنبه 26 مهر 1388, 10:00 صبح
سلام دوست عزیز:
شما میتونید در همون widow.close از ایجکس استفاده کنید و یک درخواست به سرور بفرستید تا اون فیلد رو False کنید.
اینگونه کارها اصلا توصیه نمیشه چون از لحاظ امنیتی مشکل ایجاد میکنن.
شما میتونید توی رویداد Session_OnEnd اون فیلد رو False کنید.
رویهمرفته بهتره از یک همچون فیلدی استفاده نکنید. چون توجیه چندان منطقی نداره.
موفق باشید.

چطوري مي توانم در window.close از ایجکس استفاده کنید و یک درخواست به سرور بفرستید تا اون فیلد رو False کنید.