View Full Version : سرویس اینترنتی
afrooz_rahmati63@yahoo.com
یک شنبه 26 مهر 1388, 10:28 صبح
سلام .
آیا در ایران سرویسی وجود داره که مانند blackberry بتوان از اینترنت در مناطق صنعتی و بیابانی ایران استفاده کرد؟
tdkhakpur
یک شنبه 26 مهر 1388, 14:56 عصر
خوب دو سه قلم وسايل از جمله ديش و مودم و منبع تغذيه با خودت ببر بيابان سهله هر جاي دنيا ميخواي برويد و به سرور وصل بشويد.
ولي اگر منظورتان كار ماهواره اي باشه باز به وسايل پشتيبان در رابطه با سرور مورد نظر نياز خواهيد داشت.
یک شنبه 26 مهر 1388, 15:14 عصر
نه بدون استفاده از سرویس های ماهوارهای مثل ثریا و یا دیش ، یعنی اینکه آیا سرویس های مخابراتی اینترنت را از طریق مثلا مبایل در اختیار کاربر قرار می دن؟ ( فرض مبایل انتن می ده :اشتباه:)
و کاربر به صورت دایم بتونه از اینترنت استفاده کنه ،
tdkhakpur
دوشنبه 27 مهر 1388, 01:23 صبح
اصلا به مخابرات ارتباطي نداره فقط كافيست به اينترنت توسط ابزار هايي نظير موبايل(البته من امتحان نكردم) يا ساير خطوط ارتباطي متصل بشويد. خلاصه ابزار ارتباطي شرط اصلي هست خوب بالاخره هدف رسيدن به مخابرات و استفاده از آن براي دستيابي به شبكه جهانيست فقط ممكن هزينه اش خيلي بيشتر باشد.
vcldeveloper
دوشنبه 27 مهر 1388, 05:33 صبح
آیا در ایران سرویسی وجود داره که مانند blackberry بتوان از اینترنت در مناطق صنعتی و بیابانی ایران استفاده کرد؟
اگر اون منطقه تحت پوشش GPRS مخابرات باشه، بله.
دوشنبه 27 مهر 1388, 07:32 صبح
ممنون. آقای کشاورز چگونه می توانم مناطقی را که تحت پوشش هستند را پیدا کنم . یعنی آیا اصلا نقشه مناطق تحت پوشش GPRS مخابرات را می تونم از اینترنت تهیه کنم ( البته من برای مناطق site می خواهم که بیابانی هستند ولی قاعدتا بایستی تحت پوشش باشند؟) و دوم اینکه کدام provider این سرویس را می دهد؟ سوم هزینه هاش منطقی هست و یا اینکه هزینه ای مثل اتصال dial up بایستی پرداخت بشه(دایم به اينترنت وصل هست )؟ راستش به سایت provider irancell که وصل شدم از سرویسی به نام Vimax پشتیبانی می کنه آیا اطلاعاتی راجع به این سرویس دارید؟
vcldeveloper
دوشنبه 27 مهر 1388, 18:14 عصر
هم همراه اول، و هم ایرانسل GPRS را ارائه می کنند. چگونگی محاسبه هزینه را هم هر دو در سایت شان توضیح دادند. هزینه GPRS براساس حجم داده های انتقال داده شده محاسبه میشه، نه زمان اتصال. شما می تونید همیشه به اینترنت وصل باشید.
ایرانسل نقشه هایی از محدوده تحت پوشش خودش ارائه میکنه، ولی ندیدم همراه اول این کار را انجام بده. سرویس GPRS ایرانسل از نظر جغرافیایی گسترده تر از همراه اول هست، ولی محدوده آنتن دهی همراه اول از ایرانسل بیشتر هست.
دقت داشته باشید که هر جا آنتن دهی میشه، لزوما GPRS وجود نداره. اگر یک دستگاه موبایل داشته باشید، و می تونید در منطقه مورد نظرتان حاضر بشید، می تونید با استفاده از موبایل متوجه بشید که آیا آن منطقه تحت پوشش GPRS هست یا نه، چون معمولا دستگاه های موبایل نوع شبکه را به کاربر نمایش می دهند، مثلا در گوشی های نوکیا زیر نشان دهنده آنتن یک شکلک فلش رفت و برگشت نمایش داده می شود که نشان دهنده امکان اتصال GPRS در آن منطقه هست، البته برای نمایش آن باید در تنظیمات گوشی این گزینه فعال شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.