PDA

View Full Version : مقاله: قانون جدید در فنلاند: اینترنت با حداقل سرعت یک مگابیت برای تمام مردم کشور

keivan mousavi
یک شنبه 26 مهر 1388, 17:26 عصر
http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/aliasghar/2/internet_DW.jpg

بر طبق قانون جدید در کشور فنلاند، دسترسی به اینترنت پرسرعت تبدیل به یک حق قانونی برای ساکنین این کشور شده است. با اجرای این قانون از ماه جولای، تمام جمعیت ۵.۳ میلیونی این کشور به اینترنت با حداقل سرعت یک مگابیت در ثانیه دسترسی خواهد داشت.

لورا ویکونن مشاور حقوقی وزارت حمل و نقل و ارتباطات فنلاند می گوید: سرعت یک مگابیت هدفی اولیه است. این کشور قصد دارد سرعت را تا سال ۲۰۱۵ صد برابر افزایش دهد و دسترسی را به ۱۰۰ مگابیت در ثانیه برساند.

هم اکنون حدود ۹۵ درصد جمعیت این کشور به اینترنت دسترسی دارد. اما این قانون سبب می شود که اینترنت پر سرعت حتی در نقاط روستایی این کشور نیز در دسترس قرار بگیرد.

سازمان ملل در حال تقویت این نگاه است که به اینترنت به عنوان بخشی از حقوق بشری نگاه شود. قبلا یک دادگاه عالی در فرانسه دسترسی به اینترنت را به عنوان یکی از حقوق بشر اعلام کرد. کشورهای مختلفی هم حق دسترسی به شبکه جهانی را به عنوان یک قانون تصویب کرده اند. اما فنلاند نخستین کشوری در جهان است که علاوه بر تصویب قانون برای دسترسی به اینترنت، حداقل سرعت یک مگابیت درثانیه را هم به عنوان کمترین سرعت دسترسی اعلام نموده است.

گروه IT تهران

fire_off
یک شنبه 26 مهر 1388, 22:11 عصر
بابا اینا رو نگید ادم افسرده میشه

دانشجو های ما با سرعت dial up کار های تحقیقاتی انجام میدن اونوقت ....

چی بگم دارم میترکم:عصبانی++:

vcldeveloper
دوشنبه 27 مهر 1388, 06:02 صبح
بابا اینا رو نگید ادم افسرده میشه

دانشجو های ما با سرعت dial up کار های تحقیقاتی انجام میدن اونوقت ....یعنی به نظر شما سرعت حداقل 1 مگابیت برای کشوری با 5 میلیون جمعیت، و مساحت ناچیز، و درآمد سرانه بالا، واقعا چیز عجیب و غریبی هست؟!!

الان توی همین شهر رشت، با این همه مشکلات، حدود یک ماه هست که ارائه دهندگان ADSL بخاطر رقابت، به مشترکین 128 کیلوبیت خودشان سرعت بالای 1.5 مگابیت ارائه می کنند:
http://www.speedtest.net/result/594296575.png

Parham.D
دوشنبه 27 مهر 1388, 07:19 صبح
من هم همین نظر آقای علی کشاورز به ذهنم رسید. آمریکا هم که بالاترین تکنولوژی را میتونه در دست داشته باشه همیشه مقام دار پر سرعت ترین نیست و مقام بالایی نداره، به دلیل 350 میلیون جمعیت و وسعت زیاد. البته از این نظر که این سرویس به صورت قانون درآمده؛ در مقایسه با سرویس حداکثر 128 کشور ما که وزیر ارتباطات آن را اعلام نمود، آن هم با این توجیح که بیشتر از این نیاز نداریم!!! جای کباب شدن دل را دارد!!

بر اساس گفته بالا آن ISP در رشت به نظر میرسه داره کار خلاف قانون انجام میده! و از آنجای که مقام 185 در دنیا هستیم هر خبری از اینترنت پر سرعت ایجاد حسرت میکند . . .

AliReza Vafakhah
دوشنبه 27 مهر 1388, 08:46 صبح
یعنی به نظر شما سرعت حداقل 1 مگابیت برای کشوری با 5 میلیون جمعیت، و مساحت ناچیز، و درآمد سرانه بالا، واقعا چیز عجیب و غریبی هست؟!!

الان توی همین شهر رشت، با این همه مشکلات، حدود یک ماه هست که ارائه دهندگان ADSL بخاطر رقابت، به مشترکین 128 کیلوبیت خودشان سرعت بالای 1.5 مگابیت ارائه می کنند:

با این حرفتون کاملا موافقم تو کاشان ما هم به خاطر رقابت بین شرکت ها سرعت 128 شون 60 کیلو به بالا دانلود داره.

انشالله همیشه اینطور باشه

anubis_ir
دوشنبه 27 مهر 1388, 09:00 صبح
یعنی به نظر شما سرعت حداقل 1 مگابیت برای کشوری با 5 میلیون جمعیت، و مساحت ناچیز، و درآمد سرانه بالا، واقعا چیز عجیب و غریبی هست؟!!

مشكل از اين سرعت نيست. مشكل از "قانون"‌هايي هست كه از يك سرعت به بالا رو محدود مي‌كنند. مشكل عدم توان سرويس دهي نيست.

ضمنا از اين اعداد و ارقام نجومي شهرستان‌ها در تهران خبري نيست. فعلا لذت ببريد...

Tasiyan
دوشنبه 27 مهر 1388, 09:29 صبح
:لبخند:
http://d:%5C596249252.png
http://barnamenevis.org/forum/d:%5C596249252.png

keivan mousavi
دوشنبه 27 مهر 1388, 12:33 عصر

زدن اين حرف از طرف آقاي كشاورز خيلي بعيد بود من با عدله هاي زيادي ثابت ميكنم كه شما عمراً با سرعت 1 مگابايت اينترنت داشته باشيد

اصل ADSL يك سرعت نامتقارن هستش يعني سرعت دانلود شما در بهترين حالت ADSL از 40 كيلوبايت تجاوز نميكنه سرعت وب گردي و سرعت دانلود باهم متفاوته پس هيچ وقت نميشه گفت كه سرعت ADSL واقعاً چقدر هستش البته نوع مودم هم مطرح هستش مثلاً‌ بعضي مودم ها از سرعت 512 كيلوبايت به بالا را پشتيباني نميكنن

دوميش نوع كابلهايي هستش كه مخابرات ايران استفاده ميكنه ما تا زماني كه از فيبر نوري استفاده نكنيم نميتونيم سرعت بالايي داشته باشيم حتي اگه از آخرين سري كابلهاي UTP استفاده كنيم اين مطلبو من نميگم يكي از استايد داشنگاهمون كه در مخابرات ايران كار ميكنه گفتش

آقاي كشاورز تستي كه شما در اين سايتها براي سرعت اينترنت ميكنيد يك سرعت مجازي هستش كه خوده اون شركتها ارائه ميدن براي تشخيص سرعت اينترنت احتياج به عمليات پيچيده رياضي هستش كه درمورد مبحث ما نيست

در مورد خط اول شما من بحث نميكنم ولي درآمد سالانه صنعت نفت ايران از 100 مليارد دلار در سال ميگزره (ايران دومين كشور در جهان در زمينه صادرات نفت و گاز ميباشد)

يكي از رفيقهاي من كه IT MAN يك شركت تجاري هستش با يك شركت ژاپني كار ميكنه ميگه اينترنت اين شركت 10 مگ هم بالاتر هستش يك ماهواره اينترنتي دارن كه از شركت پارس ان لاين گرفتن اين نشانه چيه ميتونه باشه؟؟؟

Felony
دوشنبه 27 مهر 1388, 13:21 عصر
زدن اين حرف از طرف آقاي كشاورز خيلي بعيد بود من با عدله هاي زيادي ثابت ميكنم كه شما عمراً با سرعت 1 مگابايت اينترنت داشته باشيد

اصل ADSL يك سرعت نامتقارن هستش يعني سرعت دانلود شما در بهترين حالت ADSL از 40 كيلوبايت تجاوز نميكنه سرعت وب گردي و سرعت دانلود باهم متفاوته پس هيچ وقت نميشه گفت كه سرعت ADSL واقعاً چقدر هستش البته نوع مودم هم مطرح هستش مثلاً‌ بعضي مودم ها از سرعت 512 كيلوبايت به بالا را پشتيباني نميكنن
کی همچین حرفی زده ؟ کی گفته که سرعت دانلود با ADSL از 40 کیلوبایت تجاوز نمیکنه ؟ میشه بگی وقتی تو وب چرخ میزنی داری چیکار میکنی ؟ جز این هست که داری فایلها رو از روی سرور FTP اون سایت روی سیستم خودت توسط پروتکلهایی مثل HTTP یا ... بارگزاری میکنی ؟
فکر میکنم شما درک درستی از مفهوم اینترنت و پروتکل ها و ... اون ندارید.

آقاي كشاورز تستي كه شما در اين سايتها براي سرعت اينترنت ميكنيد يك سرعت مجازي هستش كه خوده اون شركتها ارائه ميدن براي تشخيص سرعت اينترنت احتياج به عمليات پيچيده رياضي هستش كه درمورد مبحث ما نيست
سرعت مجازی ؟؟؟ این سرعتی که داده میشه بر اساس محاسبات ریاضی هست و تنها کمی تفاوت با سرعت واقعی درشون دیده میشه ، سرعتی که دانلود منیجرها در زمان دانلود یک فایل نشون میدن چی ؟ اون هم مجازی هست ؟

دوست عزیز همین الان هم اینترنت بالای 1 مگابایت هم عرضه میشه ! حتی تو تهران ، فقط باید یه مدرک ارائه بدی به عنوان یه شرکت رسمی که مخابرات به اون شرکت ارائه کننده ADSL بابت دادن این سرعت به کاربر خونگی گیر نده ، فقط قیمت بالا هستش .

در ضمن منظورتون رو از این حرف نفهمیدم :

يكي از رفيقهاي من كه IT MAN يك شركت تجاري هستش با يك شركت ژاپني كار ميكنه ميگه اينترنت اين شركت 10 مگ هم بالاتر هستش يك ماهواره اينترنتي دارن كه از شركت پارس ان لاين گرفتن اين نشانه چيه ميتونه باشه؟؟؟
مگه چی هست ؟ بهتره بدونید الان با زیرساخت های تهران به راحتی میشه به هر کاربر خونگی تا 8 مگابایت اینترنت داد ولی ...
الان شرکت های دولتی و ... مانند صدا و سیما و انرژی اتمی از بالاترین سرعت اینترنت تو کشور ( 10 تا 12 مگابایت ) برخوردار هستند .

راستی به دوستتون بگید که از طرف من به اون شرکت ژاپنی که اینترنتش رو از پارس آنلاین گرفته بگه ، درش رو گل بگیره !!!

Ahmad Chehreghani
دوشنبه 27 مهر 1388, 13:41 عصر

قانونش 128 هستش. حالا اونجا 1.5 مگابیت رو ميدن از خوش شانسي مردم رشت هستش. قم بيشتر از 3، 4 تا از اين شرکت ها داره اما اکثر مشترکين128 دانلود 5 تا 30 کيلو دارن. منطقه ما که تازه ADSL‌ اومده بعضي مواقع 60 کيلو ميده. من از اکانت دوستم که 512 هستش هم 60 کيلو گرفتم! شبها هم که خدا خيرشون بده چون رايگان هستش سرعت به زير 1 کيلو هم ميرسه :))

keivan mousavi
دوشنبه 27 مهر 1388, 15:11 عصر
کی همچین حرفی زده ؟ کی گفته که سرعت دانلود با ADSL از 40 کیلوبایت تجاوز نمیکنه ؟ میشه بگی وقتی تو وب چرخ میزنی داری چیکار میکنی ؟ جز این هست که داری فایلها رو از روی سرور FTP اون سایت روی سیستم خودت توسط پروتکلهایی مثل HTTP یا ... بارگزاری میکنی

اين مطلبي كه من نوشتم توي كتاب آشنايي با شبكهاي كامپيوتري دوره هنرستان هم نوشته شده
قسمت ADSL چيست و چگونه كار ميكند را بخون
http://www.samy.blogfa.com/
حالا به نظرت من ديد درستي ندارم يا شما؟؟؟

سوال من از شما
FTP يا HTTP چه ربطي به بحث ما و سرعت در اينترنت را دارد؟؟؟

سرعت مجازی ؟؟؟ این سرعتی که داده میشه بر اساس محاسبات ریاضی هست و تنها کمی تفاوت با سرعت واقعی درشون دیده میشه ، سرعتی که دانلود منیجرها در زمان دانلود یک فایل نشون میدن چی ؟ اون هم مجازی هست

من در اين مورد صحبت نكردم توضيح هم نميدم چون مربوط به بحث ما نميشه

دوست عزیز همین الان هم اینترنت بالای 1 مگابایت هم عرضه میشه ! حتی تو تهران ، فقط باید یه مدرک ارائه بدی به عنوان یه شرکت رسمی که مخابرات به اون شرکت ارائه کننده ADSL بابت دادن این سرعت به کاربر خونگی گیر نده ، فقط قیمت بالا هستش
قانون ايران 512 براي شركتها به استثناي دانشگاهها و بعضي از مراكز مهم دولتي هستش

مگه چی هست ؟ بهتره بدونید الان با زیرساخت های تهران به راحتی میشه به هر کاربر خونگی تا 8 مگابایت اینترنت داد ولی ...
الان شرکت های دولتی و ... مانند صدا و سیما و انرژی اتمی از بالاترین سرعت اینترنت تو کشور ( 10 تا 12 مگابایت ) برخوردار هستند

طبق گفته همون استادمون كه يك سري قراردادهاي تركمن چاي با يك شركت آلماني بر سر خريد پهناي باند بيشتر بسته شد ولي مشكل از اينجا نيستش در واقع درخت از ريشه كرم خورده

راستی به دوستتون بگید که از طرف من به اون شرکت ژاپنی که اینترنتش رو از پارس آنلاین گرفته بگه ، درش رو گل بگیره !!!

ما در ايران چند شركت بيشتر نداريم كه خودشون داراي حق اينترنت هستند مانند پارس آن لاين و اميدان بقيه همه از مخابرات ميگيرن

keivan mousavi
دوشنبه 27 مهر 1388, 15:13 عصر
از دوستان خواهشمندم مطالبي كه بر پايه علمي استوار است را بيان كنند

Exception
دوشنبه 27 مهر 1388, 15:38 عصر

این یعنی چی اونوقت؟! به نظر شما اینکه سرعت اینترنت ما روی 128 کیلوبیت محدود شده، مربوط به جمعیت هست یا مساحت یا درآمد سرانه؟
یا اینکه شما (به صورت غیر قانونی) اینترنت با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت دارین، چه چیزی رو ثابت میکنه؟
کاشکی یکمی چشماتون رو باز کنید و اینقدر کورکورانه از چیزی که بدیهیه که مسخره است، دفاع نکنید! (مخصوصا با توجه به پاک کردن پست دوم تاپیک!)

Mehdi Asgari
دوشنبه 27 مهر 1388, 16:05 عصر
قانون ايران 512 براي شركتها به استثناي دانشگاهها و بعضي از مراكز مهم دولتي هستش
کدوم قانون دقیقا ؟
شرکت ما نه دولتی هست و نه ارائه دهندۀ اینترنت و 4Mbps اینترنت داریم )

vcldeveloper
دوشنبه 27 مهر 1388, 17:41 عصر
ين مطلبي كه من نوشتم توي كتاب آشنايي با شبكهاي كامپيوتري دوره هنرستان هم نوشته شده
خیر، دید درستی ندارید، عبارت نا متقارن در ADSL به معنای نامتقارن بودن سرعت دانلود در برابر سرعت آپلو هست، یعنی در ADSL با توجه به اینکه اکثر استفاده کنندگان اینترنت بیشتر دانلود می کنند تا آپلود، سرعت دانلود بیشتر از سرعت آپلود هست.
حرف شما مبنی بر محدود بودن سرعت ADSL در شبکه مخابراتی ایران به 40 کیلوبایت در ثانیه کلا بی اساس هست، چون حداقل من خودم در خانه در تمام ساعات شبانه روز، با سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنم.
ADSL فناوری انتقال داده بر روی کابل مسی هست، و عمده عامل تاثیر گزار بر آن طول کابل مسی ( یا همان فاصله از مرکز مخابراتی) هست.

سرعت مجازی
صحبت از چی می کنید، دوست عزیز؟! این سرعتی که اینجا می بینید بر اساس سرعت دانلود یک فایل Test از سروری در باکو آذربایجان هست. تست آن را هم شرکت ISP انجام نداده، بلکه همانطور که از تصویر هم مشخص هست، سایت SpeedTest که متعلق به یک شرکت آمریکایی، و یکی از معتبرترین سایت های تست سرعت اینترنت هست، انجام داده. علاوه بر اون، تست هایی هم که توسط کاربران انجام شده، تست لحظه ایی نبوده، بلکه تست دانلود فایل یک گیگابایتی، و بررسی سرعت متوسط دانلود فایل با آن حجم بوده!

ما در ايران چند شركت بيشتر نداريم كه خودشون داراي حق اينترنت هستند مانند پارس آن لاين و اميدان بقيه همه از مخابرات ميگيرن
در ایران چند شرکت محدود وجود دارند که مجوز داشتن پهنای باندی که از جایی غیر از مخابرات تامین میشه، را دارند. این شرکت ها هم تا جایی که من اطلاع دارم، از ماهواره برای این منظور استفاده می کنند، که هم تاخیر آن نسبت به فیبرهای نوری مخابرات بسیار بالاتر هست، و هم هزینه آن، در نتیجه معمولا از این اتصال ماهواره ایی فقط در موارد اضطراری استفاده میشه، و از نظر کیفیت یا سرعت برتری نسبت به سرویس ارائه شده مخابرات نداره.

اگر این چیزهایی که شما گفتید در کتاب های درسی شما نوشته شده، کتاب های درسی شما مشکل دارند، اگر برداشت خودتان از مطالب اون کتاب ها ست، نباید درباره چیزی که ازش اطلاع دقیق ندارید، اظهار نظر قاطع کنید.

این یعنی چی اونوقت؟! به نظر شما اینکه سرعت اینترنت ما روی 128 کیلوبیت محدود شده، مربوط به جمعیت هست یا مساحت یا درآمد سرانه؟
بحث بر سر ذوق زده شدن از خدماتی هست که در یک کشور با مساحت و جمعیت محدود، و درآمد بسیار بالا ارائه میشه. از طرف دیگه، شما الان کجا محدودیت 128 کیلوبیتی دارید؟ در تهران و شهرستان ها شرکت های ارائه دهنده اینترنت به افراد حقیقی و حقوقی بدون هیچ محدودیتی اینترنت بالای 128 میدند، و ازشون هم تقاضای معرفی نامه یا مدارکی از این قبیل نمی کنند. در اکثر شهرها هم ارائه کنندگان اینترنت به مشترکین 128، 96، یا 64 خودشان سرعتی بالای 128 کیلوبیت ارائه می کنند.

کاشکی یکمی چشماتون رو باز کنید و اینقدر کورکورانه از چیزی که بدیهیه که مسخره است، دفاع نکنید! (مخصوصا با توجه به پاک کردن پست دوم تاپیک!)
وقتی پستی ارسال می کنید، کمی فکر کنید، اینجا محل لودگی نیست که وقتی کسی خبری می نویسه، کاربری محض نمایش جهت گیری های سیاسی اش، در پست دوم آن تاپیک جوک بنویسه!
کورکورانه آن هست که ما فکر کنیم چون با فرد یا گروهی اختلاف نظر داریم، هر کسی که با ما هم عقیده بود، همیشه حق دارد، و هر کسی که هم عقیده نبود، همیشه مشکل دارد!

انتظار داشتید به کاربر مربوطه بخاطر نوشتن جوک در تالار اخبار مدال افتخار اعطا کنیم؟!

Exception
دوشنبه 27 مهر 1388, 18:30 عصر
شما الان کجا محدودیت 128 کیلوبیتی دارید؟ در تهران و شهرستان ها شرکت های ارائه دهنده اینترنت به افراد حقیقی و حقوقی بدون هیچ محدودیتی اینترنت بالای 128 میدند، و ازشون هم تقاضای معرفی نامه یا مدارکی از این قبیل نمی کنند. در اکثر شهرها هم ارائه کنندگان اینترنت به مشترکین 128، 96، یا 64 خودشان سرعتی بالای 128 کیلوبیت ارائه می کنند.من الان تو ایران محدودیت 128 کیلو بیتی دارم! قبلا هم گفتم این که بعضی از شرکتهای ارایه کننده خدمات، دارن خلاف قانون عمل میکنن رو نمیشه ملاک قرار داد. دیگه نمیدونم چقدر باید روی این قضیه قانون تاکید کنم تا شما بتونید اون رو ببینید!

وقتی پستی ارسال می کنید، کمی فکر کنید، اینجا محل لودگی نیست که وقتی کسی خبری می نویسه، کاربری محض نمایش جهت گیری های سیاسی اش، در پست دوم آن تاپیک جوک بنویسه!در این مورد ترجیح میدم چیزی نگم و بحث روی این مساله رو تموم کنم، چون میدونم تحملش رو ندارین که بیشتر چیزی بگم!

keivan mousavi
دوشنبه 27 مهر 1388, 20:25 عصر
کدوم قانون دقیقا ؟
شرکت ما نه دولتی هست و نه ارائه دهندۀ اینترنت و 4Mbps اینترنت داریم )

دوست عزيز اين تايپيكو نگاه كن
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=830378&postcount=8
من اين سوالو پرسيدم كه چرا به اين گونه است؟؟؟

خیر، دید درستی ندارید، عبارت نا متقارن در ADSL به معنای نامتقارن بودن سرعت دانلود در برابر سرعت آپلو هست، یعنی در ADSL با توجه به اینکه اکثر استفاده کنندگان اینترنت بیشتر دانلود می کنند تا آپلود، سرعت دانلود بیشتر از سرعت آپلود هست.
حرف شما مبنی بر محدود بودن سرعت ADSL در شبکه مخابراتی ایران به 40 کیلوبایت در ثانیه کلا بی اساس هست، چون حداقل من خودم در خانه در تمام ساعات شبانه روز، با سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنم.
ADSL فناوری انتقال داده بر روی کابل مسی هست، و عمده عامل تاثیر گزار بر آن طول کابل مسی ( یا همان فاصله از مرکز مخابراتی) هست

من نميدونم به اين صحبت شما بايد چه پاسخي بدم آخه صحبت شما يكسري قوانين فيزيك و شيمي رو نقض ميكنه

صحبت از چی می کنید، دوست عزیز؟! این سرعتی که اینجا می بینید بر اساس سرعت دانلود یک فایل Test از سروری در باکو آذربایجان هست. تست آن را هم شرکت ISP انجام نداده، بلکه همانطور که از تصویر هم مشخص هست، سایت SpeedTest که متعلق به یک شرکت آمریکایی، و یکی از معتبرترین سایت های تست سرعت اینترنت هست، انجام داده. علاوه بر اون، تست هایی هم که توسط کاربران انجام شده، تست لحظه ایی نبوده، بلکه تست دانلود فایل یک گیگابایتی، و بررسی سرعت متوسط دانلود فایل با آن حجم بوده!

يك سري ترفند وجود داره كه سرعت dial-up رو زباد ميكنه من همين ارو انجام دادم و توي اين سايت وارد كردم سرعتي كه بهم داد خيلي خنده دار بود چون مودم من 56k هستش دليلي نداره چيزي كه در آمريكا هستش صد در صد درست باشه

در ایران چند شرکت محدود وجود دارند که مجوز داشتن پهنای باندی که از جایی غیر از مخابرات تامین میشه، را دارند. این شرکت ها هم تا جایی که من اطلاع دارم، از ماهواره برای این منظور استفاده می کنند، که هم تاخیر آن نسبت به فیبرهای نوری مخابرات بسیار بالاتر هست، و هم هزینه آن، در نتیجه معمولا از این اتصال ماهواره ایی فقط در موارد اضطراری استفاده میشه، و از نظر کیفیت یا سرعت برتری نسبت به سرویس ارائه شده مخابرات نداره.

حرف شما كاملاً درسته ولي يك مسئله اي وجود داره اونم اينكه چون اين شركتها كاربران كمتري نسبت به مخابرات دارن بهتر ميتونن خدمات دهي كنند

اگر این چیزهایی که شما گفتید در کتاب های درسی شما نوشته شده، کتاب های درسی شما مشکل دارند، اگر برداشت خودتان از مطالب اون کتاب ها ست، نباید درباره چیزی که ازش اطلاع دقیق ندارید، اظهار نظر قاطع کنید

من برداشت نگفتم بلكه عين مطلب كتابو گفتم

در ضمن منظور من شما نبوديد روي سخن من به دوستاني بود كه سرچ نكرده مطلب ميزارن و گرنه شما از من در زمينه كامپيوتر قديمي تر از من هستيد و مسلماً تجربه بيشتري داريد

جناب Exception (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=44833) در مورد مطلب آخر حق با آقاي كشاورز هستش درست نيست مطالبي كه توهين به جامعه ايراني باشه در اين سايت گذاشته بشه

Felony
دوشنبه 27 مهر 1388, 21:22 عصر
اين مطلبي كه من نوشتم توي كتاب آشنايي با شبكهاي كامپيوتري دوره هنرستان هم نوشته شده

سوال من از شما
FTP يا HTTP چه ربطي به بحث ما و سرعت در اينترنت را دارد؟؟؟
آقای کشاورز جواب شما رو دادن ، باز میگم شما دید درستی از اینترنت نداری وگرنه میدونستی که وب گردی با دانلود یک فایل تفاوت چندانی نداره ...

من در اين مورد صحبت نكردم توضيح هم نميدم چون مربوط به بحث ما نميشه
پس حتما من اشتباهی پست شما رو ویرایش کردم و عبارت سرعت مجازی رو داخلش ذکر کردم ...

همین پست خودتون جواب گوی شما هست !

در ضمن منظور من شما نبوديد روي سخن من به دوستاني بود كه سرچ نكرده مطلب ميزارن و گرنه شما از من در زمينه كامپيوتر قديمي تر از من هستيد و مسلماً تجربه بيشتري داريد
شما مثل اینکه این تاپیک رو با سوالاتی که اعضای سایت میپرسن و جوابش "سرچ کنید زیاد بحث شده "اشتباه گرفتید ! تو اینگونه تاپیک ها بر اساس بار علمی و تجربیات بحث میشه نه سرچ ...

Mahmood_M
دوشنبه 27 مهر 1388, 23:26 عصر
وقتی پستی ارسال می کنید، کمی فکر کنید، اینجا محل لودگی نیست که وقتی کسی خبری می نویسه، کاربری محض نمایش جهت گیری های سیاسی اش، در پست دوم آن تاپیک جوک بنویسه!
کورکورانه آن هست که ما فکر کنیم چون با فرد یا گروهی اختلاف نظر داریم، هر کسی که با ما هم عقیده بود، همیشه حق دارد، و هر کسی که هم عقیده نبود، همیشه مشکل دارد!

انتظار داشتید به کاربر مربوطه بخاطر نوشتن جوک در تالار اخبار مدال افتخار اعطا کنیم؟!
اصلا دوست نداشتم در این بحث شرکت کنم ، ولی دارید توهین می کنید ...
جناب کشاورز وقتی دیدم پستم پاک شده اصلا ناراحت نشدم ، اما پستم "فاقد محتوا " یا به قول شما " جوک " ! نبود ، حقیقتی بود که همه می دونن ... ، اعتراضی هم نکردم چون فکر کردم شما به عنوان مدیر به خاطر سایت و به خاطر اینکه شاید پست من جنبه ی سیاسی داشته باشه و برای سایت مشکل ایجاد کنه ، پست من رو پاک کردید ، ولی کاملا برای من روشنه ( با توجه به صحبتهایی که قبلا باهاتون کردم و با خط فکریتون آشنا هستم ) دارید بر اساس اعتقادات خودتون عمل می کنید ...
دوست عزیز ، بحث سر این نیست که سرعت ADSL در ایران چقدر هست ، مشکل اینه که کاربرهای عادی دارن با فلاکت و با بدترین شکل ممکن از اینترنت استفاده می کنند ( DialUp ) ...
حقیقت اینقدر واضح هست ، که اصلا جای بحث نداره ، از چی دارید دفاع می کنید ، حالا یک شخصی اومده ADSL گرفته و 1.8 مگابایت هم سرعت دانلود داره چی رو می رسونه ، این که مردم دارن با سرعت خوبی به اینترنت متصل میشن ؟ ... !!!
برای ADSL با اون سرعت توی ایران چقدر باید هزینه داد ؟ قانونی که در این خبر ذکر شد برای عموم مردم گذاشته شده و این برای ما جای تاسف داره ...

متاسفانه توی این کشور آخرین چیزی که برای اجرای یک طرح در نظر گرفته میشه مردم هستند ... ، امکان ایجاد اینترنت پرسرعت در کشور کاملا وجود داره ، مشکل جای دیگه هست !! ( که البته همگی واقف اند ) ...

جناب Exception در مورد مطلب آخر حق با آقاي كشاورز هستش درست نيست مطالبي كه توهين به جامعه ايراني باشه در اين سايت گذاشته بشه
کسی از دوستان می تونه توضیح بده که من چه توهینی کردم ؟
این مطلبی بود که من نوشتم :
" قانون جدید در ایران : ممنوعیت سرعت اینترنت بالای 56 KB برای عموم در ایران ، البته می دونید که این کار به خاطر کمک به خانواده ها هست برای کنترل فرزندان خودشون ، آخه اینترنت شهر بی پلیسی هست ! "
کجای این جملات توهین به ایران هست !!؟؟

در نهایت اگر کسی فکر می کنه که من توهینی کردم ، بنده از اون دوستمون معذرت خواهی می کنم ولی هیچ توهینی در جملات من وجود نداشت ...

درضمن : دیگه در این تاپیک چیزی نخواهم نوشت ، حالا هرکی هر جوابی می خواد به صحبتهای من بده ...

موفق و پیروز باشید ، به امید ایرانی آباد ...

vcldeveloper
سه شنبه 28 مهر 1388, 01:56 صبح
يك سري ترفند وجود داره كه سرعت dial-up رو زباد ميكنه من همين ارو انجام دادم و توي اين سايت وارد كردم سرعتي كه بهم داد خيلي خنده دار بود چون مودم من 56k هستش دليلي نداره چيزي كه در آمريكا هستش صد در صد درست باشه
اگر قبل از تست کردن، اون سایت را بررسی می کردید، متوجه می شدید که این سایت برای تست Broadband Internet ساخته شده، نه تست Dial-up.

مجازی چیزی هست که وجود خارجی نداره، وقتی من هر روز با سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم، و فایلی هم که دانلود می کنم صحیح و سالم هست، و به درستی کار میکنه، به خودم بگم محدودیت ADSL در حد 40 کیلوبایت در ثانیه هست، و این فایلی که من گرفتم درست نیست؟!
مطلبی که شما مطرح می کنید، هیچ مبنای علمی نداره؛ کجای مستندات ADSL یا مقالات و مراجعه معتبر علمی مطرح شده که ADSL یا خطوط مسی حداکثر پهنای باند 40 کیلوبایت در ثانیه داره؟!

من نميدونم به اين صحبت شما بايد چه پاسخي بدم آخه صحبت شما يكسري قوانين فيزيك و شيمي رو نقض ميكنه
من پیشنهاد میکنم قوانین فیزیک و شیمی مورد نظرتان را مجددا مرور کنید، مثلا برای شروع می توانید از صفحه توضیحات ویکیپدیا درباره ADSL شروع کنید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_digital_subscriber_line

چون میدونم تحملش رو ندارین که بیشتر چیزی بگم!
اصولا پیش داوری، و تصور اینکه ما خیلی چیزها را می دانیم، حتی پیش از وقوع آن، یکی از مشکلاتی هست که در جامعه ما شایع هست. سایت برنامه نویسی هم به عنوان جامعه کوچکی در دل جامعه ایرانی، از آن بی بهره نیست.

جناب کشاورز وقتی دیدم پستم پاک شده اصلا ناراحت نشدم ، اما پستم "فاقد محتوا " یا به قول شما " جوک " ! نبود ، حقیقتی بود که همه می دونن
حقیقتی که قانون جدیدی توسط مخابرات تصویب شده، و به کاربران اجازه دسترسی بالاتر از 56 کیلوبیت را نمی دهد؟! شما یا با مفهوم واژه "حقیقت" مشکل دارید، یا با مفهوم واژگان "جدی" و "طنز".

کسی از دوستان می تونه توضیح بده که من چه توهینی کردم ؟
توهین به قوانین سایت که در آن صراحتا از کاربران خواسته شده از ارسال off-topic پرهیز کنند، یکی از موارد توهینی بود که انجام دادید.

ولی کاملا برای من روشنه ( با توجه به صحبتهایی که قبلا باهاتون کردم و با خط فکریتون آشنا هستم ) دارید بر اساس اعتقادات خودتون عمل می کنید ...
همه بر اساس اعتقاداتشان عمل می کنند، معذرت میخوام، فقط یک فرد دیوانه یا مجنون کاری را می کند که به آن هیچ نوع اعتقادی نداره! مطلب شما را با توجه به رنگ بندی های به کار رفته میشد به عنوان پست سیاسی حذف کرد، جالبه که خودتان هم در پست خودتان به این نکته اذعان داشتید. ولی علت حذف فاقد محتوا بودن آن ذکر شد، تا مشخص بشه که off-topic بودن مطلب بسیار پررنگ تر از تفکرات سیاسی شما بوده. اگر قرار بود بخاطر سیاسی بودن پاک بشه، امضاء شما یا برخی دیگر از کاربران این همه مدت دوام نمیاورد.

مشکل اینجا ست که برخی از کاربران سایت ظاهرا محلی، سایتی، محفلی، برای ابراز تفکرات سیاسی خودشان در منزل، محل کار، جمع دوستان و فامیل، یا محیط های مجازی پیدا نمی کنند، و ناچار میشند به نوعی این مسئله را دائما در پست های خودشان در سایت برنامه نویس منعکس کنند. حالا آواتار یا امضاء یک مقوله ایی هست که به نوعی ابراز کننده تفکرات کلی شخص هست، و قابل توجیح هست، ولی اینکه افرادی ارسال پست در هر تاپیکی را بالقوه محلی برای معرفی تفکرات سیاسی خودشان ببیند، مورد قبول نیست.

می بخشید، در مثال مناقشه نیست، این مطلبی که مطرح می کنم، فقط مربوط به این تاپیک نیست، و مرتبط با یک رویکرد در سایت از طرف بعضی از کاربران هست....
یک زمانی بحث انتخابات داغ بود، برخی رفتارها تا حدی قابل درک بود، و طبیعی هم بود که به مرور کاهش پیدا می کنند، ولی بعضی ها مثل بچه ایی که کار به ظاهر جالبی کرده، و در طول روز چند بار آن کار را با آب و تاب برای پدر و مادرش تعریف می کند، و هر که به آن خانه می آید، قبل از ورود به خانه، باید ابتدا شرح آن ماجرا از آن بچه بشنود؛ اصرار دارند در هر تاپیکی که روزنه ایی در آن پیدا می کنند، فریاد بزنند که ای مردم، بدانید که من تفکر سیاسی ام این هست! حالا عده ایی باید بگردند، پیدا کنند که تفکر سیاسی این فرد که وسط آن تاپیک مطرح شده، چه ربطی به اون بحث داشته، یا چه کمکی به اون بحث کرده. اگر هم کسی سوال کند که این مطلب وسط این بحث چیکار میکنه، داستان لباس دوخته شده برای آن پادشاه براش پیش میاد، و اگر هم کسی اعتراض کنه، قاعدتا کورکورانه رفتار میکنه! ;-)

اگر هدف شناخته شدن هست، بنده و تقریبا همه کاربران فعال این سایت آن دوستانی را که مایل بودند جهت گیری سیاس شان برای دیگران مشخص باشه را می شناسیم، و نیازی به ارسال تیزر تبلیغاتی بین پست های تاپیک های مختلف برای معرفی کاربر مربوطه نیست.

اگر هدف تبلیغات سیاسی هست، هر کسی که ذره ایی با سیاست آشنایی داشته باشه، سعی میکنه با تشکیل تشکل، یا با بحث و گفتگو در مجامع سیاسی، یا با ایجاد بحث بین عوام مردم برای تحت تاثیر قرار دادند آنها، یا با انتشار مقالات و کتب مختلف، از یک رویکرد سیاسی دفاع کنه. حالا اگر هم فرض بگیریم فرد تصور میکنه فضای آزادی براش وجود نداره، اگر واقعا به آن رویکرد سیاسی اعتقاد داشته باشه، یا بر این کارها پافشاری میکنه هر چند تحت فشار، یا از کشور خارج میشه تا شاید در فضای آزادتری این مباحث را پیش ببره. این روال کار سیاسی هست. حالا اینکه عده ایی وسط یک محفل علمی دائما بحث را قطع می کنند و شعار سیاسی به طرفداری از یک رویکرد سیاسی خاص سر می دهند، این را من اسمش را میگذارم ناپختگی سیاسی، چون فرد خودش هم هنوز به درستی نمی دانند که اگر واقعا ادعا دارد که به مطلب حقی رسیده، به چه شکل، در چه مکانی، در جمع چه افرادی، و در چه زمانی آن مطلب را مطرح کند.

نتیجه اینگونه ناپختگی ها این هست که ما باید یا هر روز در تالارهایی که بحث فنی در آنها کمرنگ تر هست، مثل تالار اخبار، مشغول حذف/ویرایش پست باشیم، یا شاهد انحراف مباحث تاپیک ها. فرقی هم نمیکنه موضوع بحث چی باشه، همینکه زمینه آن برای بیان یک دیدگاه سیاسی خاص آماده باشه، ما با تیزرهای تبلیغاتی در وسط بحث مواجه میشیم. مهم هم نیست که فرد ارسال کننده این تیزر اصلا اشرافی بر موضوع مورد بحث داشته باشه یا نه؛ نمونه اخیرش همین تاپیک "اینترنت ملی" بود، که دیدیم چندین کاربر بدون اینکه اصلا تحقیقی درباره طرح کرده باشند، همینطوری اظهار نظر می کردند.

دوستان عزیز، همه جا مثل یک فوروم اینترنتی نیست، اظهار نظرهای نابجا بدون توجه به مخاطبین، موضوع بحث مخاطبین، مکان بحث، و غیره میتونه در آینده مشکلات فراوانی برای شما ایجاد کنه؛ سعی کنید هر حرفی را در جای خودش، و در بین مخاطبین خاص خودش، و در زمان خودش مطرح کنید، نه اینکه هر جا میکروفن دیدید، بلافاصله به پشت آن بپرید و شعار بدید. این یک توصیه دوستانه بود، چون حداقل بعضی از این دوستان را خودم می شناسم، و میدانم هنوز مدت زیادی نیست که وارد کش و قوس های سیاسی شدند.

Mahmood_M
سه شنبه 28 مهر 1388, 02:30 صبح
بنده صحبت شما رو قبول دارم ، اما لازم می دونم نکته ای رو ذکر کنم ...

حقیقتی که قانون جدیدی توسط مخابرات تصویب شده، و به کاربران اجازه دسترسی بالاتر از 56 کیلوبیت را نمی دهد؟! شما یا با مفهوم واژه "حقیقت" مشکل دارید، یا با مفهوم واژگان "جدی" و "طنز".
همه می دونستند که همچین قانونی تصویب نشده و کاملا هم واضح بود که من می خواستم به تقلید از نوع نگارش مطلب اصلی خبر این موضوع رو بیان کنم ...
نکته ی دیگه اینکه من بحث سیاسی راه ننداختم ، بنده روزی شاید بیش از 10 ساعت از اینترنت DialUp استفاده می کنم و مشکلات اون کاملا برام ملموسه ، موضوعی که مطرح کردم نوعی انتقاد از وضعیت فعلی بود ، البته شاید در جای نادرستی مطرح شد ولی نخواستم اعتقادات سیاسی خودم رو نمایش بدم ...

مشکل اینجا ست که برخی از کاربران سایت ظاهرا محلی، سایتی، محفلی، برای ابراز تفکرات سیاسی خودشان در منزل، محل کار، جمع دوستان و فامیل، یا محیط های مجازی پیدا نمی کنند، و ناچار میشند به نوعی این مسئله را دائما در پست های خودشان در سایت برنامه نویس منعکس کنند. حالا آواتار یا امضاء یک مقوله ایی هست که به نوعی ابراز کننده تفکرات کلی شخص هست، و قابل توجیح هست، ولی اینکه افرادی ارسال پست در هر تاپیکی را بالقوه محلی برای معرفی تفکرات سیاسی خودشان ببیند، مورد قبول نیست.
دقیقا یکی از دلایلی که برای من روشن می کنه که شما اعتقادات شخصی خودتون رو در برخی موارد مثل الآن برای برخورد با امضاها و آواتارها به قوانین سایت ترجیح می دید هم همین هست ، چندین تاپیک در بخش ارتباط با مدیران مطرح شد در مورد چند کاربر خاطی که بحث و جملات سیاسی شدیدی ! در امضاهاشون وجود داشت ولی اصلا پیگیری نشد ، خودتون می دونید کدوم کاربرها رو می گم و همینطور هم می دونید که کدوم تاپیکها منظورم هست و دوستان دیگر هم واقف اند ولی در این مورد هیچ اقدامی انجام ندادید چون امضاهایی که بهشون اشاره می شد ، با خط فکری شما همخونی داشت ... !!

اگر قرار بود بخاطر سیاسی بودن پاک بشه، امضاء شما یا برخی دیگر از کاربران این همه مدت دوام نمیاورد.
امضاهای بنده که نام هیج شخصیتی در هیچ کدومشون نبود و یا بعضا فقط یک پرچم ایران بود چندین بار پاک شد که البته همونطور که گفتم امضای برخی از خواص همچنان موجود هست و هیچ اقدامی در موردشون نمی شه ...
موضوع اصلی این هست که حذف فعالیتهای سیاسی باید برای رفاه کاربران انجام بشه ، یعنی وقتی اعتقادات سیاسی مطرح نشه کاربرها بهتر می تونن به همدیگه کمک کنند و به سئوالات همدیگه جواب بدن ، اما چون مخصوصا در این چند مدت مسائل سیاسی خیلی بروز کرده بود ، دیدن یک امضا یا شاید آواتار که خلاف میل کاربر بود ، کاربر رو از دادن جواب منصرف می کرد یا حداقل لحن جواب رو تغییر می داد ...
مشکل اینه که شما فقط مطالبی رو حذف می کنید که مثلا شاید منجر به ف ی ل ت ر شدن سایت بشن ولی از حذف سایر مطالب هرچند اگر سیاسی هم باشند خود داری میکنید ...

حداقل بعضی از این دوستان را خودم می شناسم، و میدانم هنوز مدت زیادی نیست که وارد کش و قوس های سیاسی شدند.
اگر منظورتون من هستم ( احتمالش زیاده اینطور باشه ) ، فقط می گم که اشتباه میکنید ، شما شناخت بسیار کمی از من دارید ...

به عنوان نکته ی آخر بگم که اگر بخواید در برقراری عدالت سلیقه ای عمل کنید ، هرگز عدالت اجرا نخواهد شد ...

اما این تصویر هم جالبه از سایت SpeedTest :

http://nabegheh.parsaspace.com/Pictures/st.gif

بنده از DialUp استفاده می کنم و این آمار برای من آماری نجومی به حساب میاد !
سرعت دانلود من در بهترین حالت از 3.6 کیلوبایت تجاوز نمی کنه و سرعت آپلود هم به سختی تا 1.8 یا 2 می رسه ...
کلا نکته ای رو متوجه نشدم و اینکه با دانلود یک فایل از سروری در باکو ! چطور سرعت من تشخیص داده میشه ... !

ما از همسایگان خودمون هم به شدت در این حوزه ضعیف تریم ...

پ.ن : مثلا قرار بود دیگه جوابی ندم ، اما باید چند نکته گفته می شد ...

موفق باشید ...

keivan mousavi
سه شنبه 28 مهر 1388, 12:30 عصر
متاسفانه ما ايرانيان وقتي يك اشتباهي ميكنيم حاضر به پذيرشش نيستيم حتي اگر هم غلط باشه بازم ازش دفاع ميكنيم

آقاي كشاورز منم بچه خمام گيلان هستم ولي با سرعت1 مگابايت به اينترنت وصل نميشم...

در مورد اون سايت كه شما گفتيد براي dial-up نيستش چند ماه پيش من مقالشو در گروه تهران IT خوندم ولي چيزي درمورد مطلبي كه شما نوشته بودي چيزي نگفته بود

يك دوستي داريم كه اصلاً درمورد مطلب نميگرده فقط تايپيك ميزاره آخه واسه چي؟؟؟
خدا شاهده هر شخصي كه توي سايت مطلب ميزاره اگه من شناختي ازش نداشته باشم ويا شك داشته باشم يا توي اينترنت سرچ ميكنم يا ميرم توي كتاب دنبالش ميگردم

من فكر ميكردم كه كسي كه تايپيك رو ايجاده ميكنه بايد مديريتش كنه موضوع برسر سرعت اينترنت بودش نگاه كن بحث به كجا كشيده شده

Cold.82
سه شنبه 28 مهر 1388, 13:27 عصر

اقای کشاورز برای این سرویس چقدر هزینه پرداخت می کنین ؟
من فکر می کنم قیمت اینترنت به نسبت کشور های دیگه زیاد هست .
حتی از کشوری مثل ترکیه .
درد من از سرعت نیست درد من ازطرز فکر مسئولان صنعت IT ایست :اشتباه:

Exception
سه شنبه 28 مهر 1388, 19:20 عصر
اصولا پیش داوری، و تصور اینکه ما خیلی چیزها را می دانیم، حتی پیش از وقوع آن، یکی از مشکلاتی هست که در جامعه ما شایع هست. سایت برنامه نویسی هم به عنوان جامعه کوچکی در دل جامعه ایرانی، از آن بی بهره نیست.

این پیش داوری نبود، پس داوری بود! چون بعد از عکس العمل قشنگ شما به حرفهام نتیجه گرفتم که تحمل شنیدن ندارین.
الان هم اصلا نیازی نیست که پاسخ بدین. چون در هر صورت، من چون حوصله کل کل و بحث بدون نتیجه ندارم، دیگه در این سایت به تاپیکی که شما توش شرکت کرده باشید (از جمله همین تاپیک)، پاسخی نخواهم داد.

vcldeveloper
سه شنبه 28 مهر 1388, 20:36 عصر
اقای کشاورز برای این سرویس چقدر هزینه پرداخت می کنین ؟
شرکتی که شما نتیجه تستش را می بینید، در شهر رشت اشتراک 128 کیلوبیت را با هزینه 11 هزار تومن شروع میکنه، و به تناسب حجم داده قابل انتقال، تا 18.5 هزار تومن بالا میبره. فکر کنم اشتراک 128 با قیمت 18.5 محدودیت حجمی 5 یا 6 گیگ داشته باشه. البته از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان هست.

تصویر فوق هم مربوط به یک اشتراک 128 کیلوبیتی هست، که سرعتی بالاتر از حد قراردادش به وی ارائه شده.

متاسفانه ما ايرانيان وقتي يك اشتباهي ميكنيم حاضر به پذيرشش نيستيم حتي اگر هم غلط باشه بازم ازش دفاع ميكنيم

آقاي كشاورز منم بچه خمام گيلان هستم ولي با سرعت1 مگابايت به اينترنت وصل نميشم...
خب، این نفی کننده بحث من نیست. شما ادعا کردید که ADSL و به طور خاص ADSL در ایران براساس قوانین فیزیک و شیمی نمیتونه سرعتی بالاتر از 40 کیلوبیت داشته باشه. این ادعای شما با چیزی که ما از چگونگی کارکرد ADSL و مشخصات پروتکل های آن اطلاع داریم، مغایر هست؛ از آن مهم تر با تجربه روزانه من و خیلی دیگه از کاربران که اتصال ADSL دارند، مغایر هست. تا اینجا بحث هم شما شاهدی یا مدرکی دال بر اثبات ادعای خودتون ارائه نکردید، یا گفتید با برخی قوانین فیزیک و شیمی همخوانی نداره (بدون ذکر قوانین مربوطه)، یا گفتید استادتان فلان مطلب را ذکر کرده، یا از رفتار ایرانیان ابراز تاسف کردید.

وقتی ادعای شما مغایر با تجربیات روزانه ما هست، و ما هم دلیل علمی مبنی برا اثبات ادعای شما پیدا نمی کنیم، و شما هم دلیلی ارائه نمی کنید، انتظار دارید با چه واکنشی روبرو بشید؟

کلا نکته ای رو متوجه نشدم و اینکه با دانلود یک فایل از سروری در باکو ! چطور سرعت من تشخیص داده میشه ... !
این شرکت ها برای تست سرعت یا از Flash استفاده می کنند، یا از برنامه های جاوا، یا از کاربر میخوان که یک برنامه کلاینت روی سیستم خودش نصب کند. سایت مورد نظر برای تست سرعت از Flash استفاده میکنه. روال کار هم به این صورت هست که یک فایل تصادفی با حجم معین از نرم افزار Flash مربوطه به سروری که کاربر انتخاب کرده، ارسال میشه، و حجم داده منتقل شده از آن فایل در هر ثانیه محاسبه میشه. حجم داده منتقل شده به سرور در واحد زمان میشه سرعت آپلود شما. سپس یک فایل تصادفی از سرور به کامپیوتر شما دانلود میشه، و حجم داده منتقل شده به سیستم شما در واحد زمان میشه سرعت دانلود شما. البته هر نرم افزاری جزئیات خودش را دارد، مثلا بعضی از نرم افزارها ممکن هست سرعت متوسط دانلود آن فایل را محاسبه کنند، و برخی هم ماکزیمم سرعت. همچنین سعی میشه فایل انتقال داده شده طوری باشه که امکان cache کردنش توسط ISPها وجود نداشته باشه.

بنده روزی شاید بیش از 10 ساعت از اینترنت DialUp استفاده می کنم و مشکلات اون کاملا برام ملموسه
شما اگر برای اینترنت هیچ هزینه ایی هم به ISP پرداخت نکنید، هزینه تلفن شما با این حجم استفاده باید در حدود 30 هزارتومن فقط برای تلفن پرداخت کنید، در حالی که با توجه به پاراگراف اول همین پست، شما می تونید با 11 هزارتومن + هزارتومن هزینه مخابرات + حدود هزار تومن مالیات (یعنی حدودا ماهی 13 هزار تومن)، اشتراک ADSL 128 کیلوبیت دریافت کنید، و سرعت دریافتی غیر رسمی شما بیش از 128 خواهد بود.
البته اگر شما بخواید ماهی 30 تومن هزینه کنید، می تونید رسما اشتراک 512 کیلوبیت بگیرید. در شهر شما حداقل سه سرویس دهنده ADSL وجود داره، و دست کم 2 سرویس دهنده جدید هم طی چند ماه به آن اضافه میشند.

دقیقا یکی از دلایلی که برای من روشن می کنه که شما اعتقادات شخصی خودتون رو در برخی موارد مثل الآن برای برخورد با امضاها و آواتارها به قوانین سایت ترجیح می دید هم همین هست ، چندین تاپیک در بخش ارتباط با مدیران مطرح شد در مورد چند کاربر خاطی که بحث و جملات سیاسی شدیدی ! در امضاهاشون وجود داشت ولی اصلا پیگیری نشد ، خودتون می دونید کدوم کاربرها رو می گم و همینطور هم می دونید که کدوم تاپیکها منظورم هست و دوستان دیگر هم واقف اند ولی در این مورد هیچ اقدامی انجام ندادید چون امضاهایی که بهشون اشاره می شد ، با خط فکری شما همخونی داشت ... !!
کل تاپیک های مورد اشاره شما اشکالشان روی یک کاربر بود، که من هم نه ارتباطی با این کاربر دارم، و نه ایشون رو میشناسم. درباره علت برخورد نکردن با وی هم چند بار به طور خصوصی به برخی کاربران، و چند بار بطور عمومی جواب دادم، و مصداق هایی هم از برخی کاربران ذکر کردم، ولی بعضی کاربران ظاهرا تصورشان این هست که اگر موردی را دائما تکرار کنند، حتی اگر درباره آن توضیح داده شده باشه، میشه نوعی جو فشار ایجاد کرد. من هم چند بار توضیح میدم، اگر طرف هی بخواد همون بحث را مطرح کنه، توجه نمیکنم. البته اگر بخواد از حریم مشخص شده فراتر بره، برخورد می کنیم، ولی لزومی نداره من بابت هر پستی که یک کاربر میزنه، جوابیه بفرستم.
البته این بحث فقط برای مسائل سیاسی نیست، مثلا ما درباره قفل شدن تالار اصلی دلفی، یا قانون No Warez Activity هم کاربرانی داریم که علی رغم توضیحات متعدد، هر چند روز یک بار از طریق پیام خصوصی یا تاپیک عمومی از مدیران میخوان بهشون جواب بدهند.

این پیش داوری نبود، پس داوری بود! چون بعد از عکس العمل قشنگ شما به حرفهام نتیجه گرفتم که تحمل شنیدن ندارین.
ببخشید، وقتی کاربر ارسال کننده پست مطرح میکنه که بهتر بود پست مربوطه را در تاپیک ارسال نمی کرد، و گله ایی از بابت حذف پستش نداره؛ و کاربر دیگه ایی حذف پست وی را رفتار کورکورانه می دانید، اون کاربر میشه مصداق عبارت "کاسه داغ تر از آش". در هر حال شما می تونید نتیجه گیری خودتان را داشته باشه. من اینجا تلاش نمی کنم نتیجه گیری کسی را تغییر بدم، وظیفه ایی هم در این خصوص ندارم.

الان هم اصلا نیازی نیست که پاسخ بدین. چون در هر صورت، من چون حوصله کل کل و بحث بدون نتیجه ندارم، دیگه در این سایت به تاپیکی که شما توش شرکت کرده باشید (از جمله همین تاپیک)، پاسخی نخواهم داد.
مختارید؛ شرکت شما در یک بحث نه موجب شوق و شعف من میشه، نه موجب غم و اندوه من؛ برای من اهمیتی نداره که شما در یک بحث خاص که من هم حاضر هستم، شرکت کنید یا نکنید.

موفق باشید

keivan mousavi
سه شنبه 28 مهر 1388, 22:56 عصر
خب، این نفی کننده بحث من نیست. شما ادعا کردید که ADSL و به طور خاص ADSL در ایران براساس قوانین فیزیک و شیمی نمیتونه سرعتی بالاتر از 40 کیلوبیت داشته باشه. این ادعای شما با چیزی که ما از چگونگی کارکرد ADSL و مشخصات پروتکل های آن اطلاع داریم، مغایر هست؛ از آن مهم تر با تجربه روزانه من و خیلی دیگه از کاربران که اتصال ADSL دارند، مغایر هست. تا اینجا بحث هم شما شاهدی یا مدرکی دال بر اثبات ادعای خودتون ارائه نکردید، یا گفتید با برخی قوانین فیزیک و شیمی همخوانی نداره (بدون ذکر قوانین مربوطه)، یا گفتید استادتان فلان مطلب را ذکر کرده، یا از رفتار ایرانیان ابراز تاسف کردید

جناب آقاي كشاورز منظور منو خوب نگرفتيد من براساس امكاناتي كه در ايران وجو داره اين حرفو زدم در واقع حرف من نبودش حرف استاد من هستش بعدش من نگفتم 40 كيلوبايت من گفتم سرعت دانلود تازه بازهم به 40 كيلوبايت نميرسه شما فقط به صفحه اي كه داره دانلود ميكنه نگاه كنيد ببينيد چند دفعه سرعتش كم ميشه ميانگين اين عداد ميشه سرعت واقعي شما واسه دانلود

جناب آقاي كشاورز من از شما ميپرسم در ارتباط با قوانين فيزيك وشيمي

نوع كابلهايي كه در صنعت مخابرات استفاده ميكنه چيست؟؟؟ چه خصوصياتي داره؟؟؟ . مخابرات ايران از كدام يك از اين نوع كابلها استفاده ميكنه؟؟؟

وقتي پاسخ تمام اين سوالها داده بشه مبحث فيزيك وشيمي هم مشخص ميشه

مگه شما ميتوني از يك خر اندازه يك تريلي سواري بگيري؟؟؟ نوع كابلهايي كه در صنعت مخابرات ايران استفاده ميشه هم همينطوره شما مطلبي را عنوان كردي كه مغاير تمام مطالبي كه من در كتابهاي مختلف خوندم

شما ميگيد من هيچ مدركي ارئه نكردم خيل خب كتاب آموزش شبكه هاي محلي نوشته عليرضا جباريه و +NetWork دهستاني
اگر يك مطلب از اين كتاب مغاير حرفهاي من بود من از كل جمع معذرت خواهي ميكنم

آقاي كشاورز من در بانك سپه كار كردم و از گندكاري مخابرات ايران كاملاً‌ مطلعه هستم

vcldeveloper
سه شنبه 28 مهر 1388, 23:49 عصر
بعدش من نگفتم 40 كيلوبايت من گفتم سرعت دانلود تازه بازهم به 40 كيلوبايت نميرسه شما فقط به صفحه اي كه داره دانلود ميكنه نگاه كنيد ببينيد چند دفعه سرعتش كم ميشه ميانگين اين عداد ميشه سرعت واقعي شما واسه دانلودبنده هم اتفاقا به اون سرعت میانگین نگاه می کردم؛ سرعت دانلود من به غیر از چند ثانیه اول و چند ثانیه آخر، در مابقی زمان دانلود (فرضا برای یک فایل 20 مگابایتی)، بین 55 تا 61 کیلوبایت نوسان میکنه، و میانگین آن 59 کیلوبایت در ثانیه هست.

شما ميگيد من هيچ مدركي ارئه نكردم خيل خب كتاب آموزش شبكه هاي محلي نوشته عليرضا جباريه و +NetWork دهستاني
اگر يك مطلب از اين كتاب مغاير حرفهاي من بود من از كل جمع معذرت خواهي ميكنمکدوم بخش از اون کتاب مطابق صحبت شما هست؟ همان بخش که تایید کننده مطلب شما هست را اینجا قرار بدید.

نوع كابلهايي كه در صنعت مخابرات استفاده ميكنه چيست؟؟؟ چه خصوصياتي داره؟؟؟ . مخابرات ايران از كدام يك از اين نوع كابلها استفاده ميكنه؟؟؟اصولا ADSL برای انتقال داده بر روی دو رشته کابل زوج تابیده مسی معمولی از مرکز تلفن به مشترک تلفن هست، و نیاز به کابل بخصوصی نداره. ADSL اولیه که استانداردش در سال 1995 آماده شده، حداکثر سرعت تئوری 8 مگابیت در ثانیه را ارائه میکنه. در فاصله 5 کیلومتر، حداکثر سرعت دانلود حدودا 2 مگابیت در ثانیه، و سرعت آپلود حدودا 160 کیلوبیت در ثانیه هست. در نگارش های جدید ADSL این سرعت ها افزایش پیدا کردند، بطور مثال، حداکثر سرعت تئوری دانلود برای ADSL2 حدود 24 مگابیت در ثانیه هست.
بسیاری از ارائه کنندگان ADSL در ایران و به طور خاص در گیلان سرویس هایشان مبتنی بر ADSL2+ هست. به عنوان مثال مودم ADSL من فعال بودن ADSL2, ADSL2+, AnnexL و چند Modulation دیگه را بر روی اتصال فعلی من گزارش میکنه. میزان Attainable Rate آن برای Downstream (یعنی حداکثر سرعت دانلود ممکن با استفاده از این مودم، این خط تلفن، و این اشتراک اینترنت، در صورتی که هیچ محدودیتی از طرف شرکت ارائه کننده اعمال نشود) در حدود 5400 کیلوبیت در ثانیه هست، و برای Upstream در حدود 1200 کیلوبیت در ثانیه. یک فایل 10 مگابایتی با سرعت فعلی من (حدود 480 کیلوبیت در ثانیه، یعنی 60 کیلوبایت در ثانیه) در مدت زمانی بین 2.5 تا 3 دقیقه دانلود میشه.

من نمی دونم شما دارید روی چی بحث می کنید، سرعت دانلود من و خیلی از دوستان حاضر در این انجمن که از ADSL استفاده می کنند، مشخص هست. مدت زمانی که برای دانلود یک فایل حجیم منتظر می ایستند هم مشخص هست. استاندارد ADSL هم مشخص هست، آمار و ارقام به دست آمده از طریق مودم ADSL که در همه جای دنیا یکی از معیارهای بررسی کیفیت سرویس ارائه شده و خط تلفن محسوب میشه، مشخص هست؛ اون وقت شما فقط با ادعای اینکه حتما می دانید، و استادتان گفته، و در بانک سپه کار کردید، مدعی هستید که همه اینها مجازی هست. آخه ادعای به این بزرگی باید جایی ثبت شده باشه یا نه؟ شما یک لینکی پیدا کنید، بیارید، بگید این مدرک درستی ادعای من، و دروغ بودن همه چیزهایی که شما تجربه کردید، یا از منابع مختلف مطالعه کردید. چرا اینقدر روی یک ادعای باطل پافشاری می کنید؟!

saeedIRHA
چهارشنبه 29 مهر 1388, 03:08 صبح
جناب آقاي كشاورز منظور منو خوب نگرفتيد من براساس امكاناتي كه در ايران وجو داره اين حرفو زدم در واقع حرف من نبودش حرف استاد من هستش بعدش من نگفتم 40 كيلوبايت من گفتم سرعت دانلود تازه بازهم به 40 كيلوبايت نميرسه شما فقط به صفحه اي كه داره دانلود ميكنه نگاه كنيد ببينيد چند دفعه سرعتش كم ميشه ميانگين اين عداد ميشه سرعت واقعي شما واسه دانلود

جناب آقاي كشاورز من از شما ميپرسم در ارتباط با قوانين فيزيك وشيمي

نوع كابلهايي كه در صنعت مخابرات استفاده ميكنه چيست؟؟؟ چه خصوصياتي داره؟؟؟ . مخابرات ايران از كدام يك از اين نوع كابلها استفاده ميكنه؟؟؟

وقتي پاسخ تمام اين سوالها داده بشه مبحث فيزيك وشيمي هم مشخص ميشه

مگه شما ميتوني از يك خر اندازه يك تريلي سواري بگيري؟؟؟ نوع كابلهايي كه در صنعت مخابرات ايران استفاده ميشه هم همينطوره شما مطلبي را عنوان كردي كه مغاير تمام مطالبي كه من در كتابهاي مختلف خوندم

اگر يك مطلب از اين كتاب مغاير حرفهاي من بود من از كل جمع معذرت خواهي ميكنم

آقاي كشاورز من در بانك سپه كار كردم و از گندكاري مخابرات ايران كاملاً‌ مطلعه هستم

دوست عزیز کافی تکنولوژی Multiplexer ها و استفادشون در ADSL رو مطالعه کنی دیگه ان وقت احتیاجی به استناد بر قوانین فیزیک و شیمی نیست،لینک زیر فک کنم بتونه بهت کمک کنه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_subscriber_line_access_multiplexer
در مورد صحبتهای آقای کشاورز هم باید بگم خدمتشون كه نمیشه تمام کاربران ایران رو با چندتا کاربر خوشانس مقایسه کرد و باید دیده کلی به این مساله داشت.متاسفانه در ایران برای کاربران خانگی محدودیت قانونی 128Kbit وجود داره، پس نمیشه گفت چون چند نفر خوشانس هستن پس همه میتونن خوشانس باشن و محدودیتی برای دیگران نیست. کشور ما در مقایسه با کشور های توسعه یافته در این حیطه بسیار ضعیف عمل میکنه كه این واقعا جای تاسف داره.
عکس زیر سرعت اینترنت خانگی من هست و قیمتی كه بابتش پرداخت میکنم برابر با اینترنت 512Kbit در ایران هست:
http://www.speedtest.net/result/598038704.png (http://www.speedtest.net)
با تشکر

Mamdos
پنج شنبه 30 مهر 1388, 00:23 صبح
Matt Asay که یکی از فعالان مشهور در زمینه‌ی کسب و کارهای متن‌باز است، از این نظر اروپایی‌ها که دسترسی به اینترنت جزو حقوق بشر خوانده شود انتقاد کرده:
Is Internet access a 'fundamental right'? (http://news.cnet.com/8301-13505_3-10234555-16.html?tag=mncol;title)

در ضمن به نظر من خیلی طبیعیه که پهنای باند کشورها وابستگی مستقیم به اقتصادشون داشته باشه. فنلاند از نظر درآمد سرانه نهم تا دوازهم و ایران هفتاد و سوم تا هشتاد و هشتمه (منبع (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita)). می‌شه انتظار داشت که رتبه‌ی ایران در زمینه‌ی پهنای باند سرانه در همین حدود هفتاد-هشتاد باشه. من نمی‌دونم این رتبه دقیقاً چنده (و آمارهایی که گاهی در این زمینه ارائه می‌شوند با چه روشی و توسط چه کسی جمع‌آوری شده‌ند) اما قطعاً ما نباید انتظار رتبه‌ی خیلی بهتری رو داشته باشیم و خودمون رو مثلاً با فنلاند مقایسه کنیم، چون راه حل ریشه‌ای این موضوع به اقتصاد برمی‌گردد نه صرفاً به فناوری اطلاعات. به همین ترتیب می‌توان انتظار داشت که همگام با رشد اقتصاد، پهنای باند ما هم بیشتر شود. مثلاً اگر پارسال ۷٪ رشد اقتصادی داشته‌ایم، پهنای باند هم متناسب با آن (و البته با سرعت بیشتر، چون فناوری سریع‌تر از اقتصاد پیشرفت می‌کند) باید زیاد شده باشد. البته قطعاً عوامل دیگری غیر از اقتصاد هم دخیل هستند، ولی اقتصاد تأثیر اصلی را دارد.
به نظرم همه‌ی ما می‌توانیم تصدیق کنیم که رشد پهنای باند دارد با سرعت خوبی اتفاق می‌افتد. من کمتر از پنج سال پیش در خانه (تهران) از اینترنت حدود ۳۰kbps استفاده می‌کردم و حالا از اینترنت حدود ۲۲۰kbps با قیمتی در حدود یک برابر و نیم آن، که می‌شود سالی بیش از ۳۵٪ رشد پهنای باند با قیمت ثابت (و تازه بدون احتساب کاهش ارزش پول).
کسی جدیدترین آمار کاربران ADSL ایران رو نداره؟ آخرین رقمی که یادمه چهارصد و خرده‌ای هزار مشترک بود. الان فکر می‌کنم بیشتر شده باشه چون خیلی‌ها رو می‌شناسم که ADSL گرفته‌ند.

mazdadoost
جمعه 01 آبان 1388, 00:27 صبح
IRAN:چشمک:
http://www.speedtest.net/result/599972556.png

mohrdmk
جمعه 01 آبان 1388, 01:45 صبح
سلام.
من تو مشهدم. با 1 مگ ! کاربر خانگی ::

http://www.speedtest.net/result/599985125.png

.:KeihanCPU:.
چهارشنبه 06 آبان 1388, 22:42 عصر
درسته که فنلاند جمعیت و مساحت کمی داره و ایران جمعیت زیاد و مساحت زیادتر

منابع کشورها هم در نظر بگیرید
یه سوالی از دوستان خارج از کشورتون بکنید ببینید چند نفرشون میدونند DialUp چیه؟