ورود

View Full Version : موتور سه بعدی سورس باز hmrEngine

سپول
یک شنبه 26 مهر 1388, 20:13 عصر
من قبلاً هم اینجا موتورم رو معرفی کرده بودم.
اما الان سورس باز شده، کسانی که به این جور پروژه ها و برنامه نویسیه بازی و موتور بازی علاقه دارن به وب سایت موتور برن.
http://www.hmrengine.com

- سپول

pswin.pooya
یک شنبه 26 مهر 1388, 22:10 عصر
سپهر جان، کاری که کردی فوقالعاده هستش.
امیدوارم مثل همیشه موفق باشی

Nima_NF
یک شنبه 26 مهر 1388, 23:44 عصر
از بابت open source شدن تبریک می گم، امکانات بسیاری زیبایی ارائه کردید، مخصوصا پروژه کنسل شده خودم که همون shader Editor بود.
امیدورام شاهد پیشرفت هر روزه پروژه باشیم.

سپول
دوشنبه 27 مهر 1388, 15:06 عصر
مرسی
آقا یک فروم هم زدم تو سایت که می تونید عضو بشید و اونجا سوالی، بحث تکنیکالی هر چی بود به طور تخصصی تر ادامه می دیم.

AliyerEdon
پنج شنبه 30 مهر 1388, 12:20 عصر
به نظر من تو با این استعداد که حتی می تونی ادیتور هم بسازی و بازیت رو کامپایل کنی، برو از Ogre3D به جای DX استفاده کن و یه موتور کامل (فیزیک-اسکریپت نویسی-صدا -انواع ادیتور و ...) بساز و کلی معروف شو و از نظر اقتصادی هم پیشرفت کن. بخوای با DX کار کنی استعداد و وقتت حروم می شه.
الان گیمر ها اصلا براشون مهم نیست موتور از پایه با DX درست شده و یا از چیزی استفاده کرده. الان گیمر ها بازی با گرافیک و گیم پلی عالی دوست دارند!! دیگه وضعیت بازی سازی ایران پیشرفت کرده و دیگه گیمر ها و مجلات بازی با اون طرز تفکر اشتباهشون از بازی سازهای ایرانی نمی خوان که حتی موتور بازی هم از پایه ایرانی باشه !! الان به این نتیجه رسیدند که از موتور آماده ای که چند سال روش کار شده و امکانات زیادی داره باید استفاده کرد!! که همچنین موتوری رو به عموم نمی فروشند و اکثرا قیمت های گزافی دارند!! پس بهترین راه اینه از کتابخونه های مختلف مثلا آجیا فیزیکیس برای فیزیک، Ogre برای رندر گرافیکی و ... استفاده کنی و اونها رو تو یه ادیتور مجتمع کنی و یه موتور کامل درست کنی و بعد با تشکیل یه گروه برای کارهای هنری و طراحی، یه تیم بازی سازی تشکیل بدی و بعدش نونت تو روغن بشه!!:متفکر::کف::چشمک::لبخندس ده:
سازندگان بازی گرشاسپ این کار رو کردند که الان بهترین بازی ایرانی رو ساختند!!

pswin.pooya
پنج شنبه 30 مهر 1388, 19:00 عصر
به نظر من تو با این استعداد که حتی می تونی ادیتور هم بسازی و بازیت رو کامپایل کنی، برو از Ogre3D به جای DX استفاده کن و یه موتور کامل (فیزیک-اسکریپت نویسی-صدا -انواع ادیتور و ...) بساز و کلی معروف شو و از نظر اقتصادی هم پیشرفت کن. بخوای با DX کار کنی استعداد و وقتت حروم می شه.
الان گیمر ها اصلا براشون مهم نیست موتور از پایه با DX درست شده و یا از چیزی استفاده کرده. الان گیمر ها بازی با گرافیک و گیم پلی عالی دوست دارند!! دیگه وضعیت بازی سازی ایران پیشرفت کرده و دیگه گیمر ها و مجلات بازی با اون طرز تفکر اشتباهشون از بازی سازهای ایرانی نمی خوان که حتی موتور بازی هم از پایه ایرانی باشه !! الان به این نتیجه رسیدند که از موتور آماده ای که چند سال روش کار شده و امکانات زیادی داره باید استفاده کرد!! که همچنین موتوری رو به عموم نمی فروشند و اکثرا قیمت های گزافی دارند!! پس بهترین راه اینه از کتابخونه های مختلف مثلا آجیا فیزیکیس برای فیزیک، Ogre برای رندر گرافیکی و ... استفاده کنی و اونها رو تو یه ادیتور مجتمع کنی و یه موتور کامل درست کنی و بعد با تشکیل یه گروه برای کارهای هنری و طراحی، یه تیم بازی سازی تشکیل بدی و بعدش نونت تو روغن بشه!!:متفکر::کف::چشمک::لبخندس ده:

استفاده از گیم انجین آماده خوبه. اما زمانی که خودت موتور رو طراحی کنی کنترل خیلی بیشتری روش داری تا زمانی که از گیم انجین آماده استفاده کنی.

سپول
شنبه 02 آبان 1388, 20:33 عصر
لان به این نتیجه رسیدند که از موتور آماده ای که چند سال روش کار شده و امکانات زیادی داره باید استفاده کرد!! که همچنین موتوری رو به عموم نمی فروشند و اکثرا قیمت های گزافی دارند!! پس بهترین راه اینه از کتابخونه های مختلف مثلا آجیا فیزیکیس برای فیزیک، Ogre برای رندر گرافیکی و ... استفاده کنی و اونها رو تو یه ادیتور مجتمع کنی و یه موتور کامل درست کنی و بعد با تشکیل یه گروه برای کارهای هنری و طراحی، یه تیم بازی سازی تشکیل بدی و بعدش نونت تو روغن بشه
اون هم راهیه واسه خودش، ولی صرفاً قصد من پول در آوردن نیست، اول از همه حال می کنم که موتور بنویسم، برام جالبه، بعد هم اگه به اندازه کافی صبر داشته باشی و به قول خودت وقت و استعداد رو حروم کنی ! نتیجه اش رو هم خودت می بینی هم توی بازی مشخصی می شه...

اونها کارشون درسته، ولی اولاً بازی هنوز بیرون نیومده که می گه بهترینه یا بدترین.
بعد هم بهترین بازی ایرانی فاصله خیلی زیادی داره با بهترین بازی های جاهای دیگه دنیا ...

pswin.pooya
دوشنبه 07 دی 1388, 22:41 عصر
سلام

در مورد دیزاین موتورت چند تا سوال داشنم؟

1.چرا اکثر توابع کلاسها مثلا تابع cross کلاس hmrVector4D رو به صورت ایستا تعریف کردی؟؟
2. HMR_ALIGN16 برای چیه؟، اصلا چیه؟
3. چرا dllmain رو تعریف کردی؟ (تا اونجا که من میدونم به اون نیازی نیستش )

سپول
دوشنبه 14 دی 1388, 14:55 عصر
.چرا اکثر توابع کلاسها مثلا تابع cross کلاس hmrVector4D رو به صورت ایستا تعریف کردی؟؟
این یه چیز تقریباً سلیقه ای هست. یک سری متد هایی که اونجوری تعریف کردم مخصوص عملیات رو vector و ماتریس هست که باید جواب رو بصورت یک ماتریس یا بردار جدید بده. که بیشتر حالت utility function داره
خوبی این روش اینه که اگه دقت کرده باشی بعضی جاها من همین static ها رو توی operator ها جا دادم (مثل mul). یعنی می شه برای راحتتر بودن خواندن کد اون رو توی متد های غیر ایستا هم جا داد. و در ضمن بصورت ایستا هم داری که بدونی جوابت به شکل یک کلاس جدید تولید می شه.

. HMR_ALIGN16 برای چیه؟، اصلا چیه؟
کلاس های ماتریس و وکتور از دستورالعمل های SSE استفاده می کنند. که واسه این دستورالعمل ها دیتا باید در 16 بایت memory align باشه. هر کلاسی هم که ماتریس یا وکتور رو بصورت عضو داشته باشه باید همونطور باشه. و اون ماکرو که تعریف کردم این کار رو می کنه.

. چرا dllmain رو تعریف کردی؟ (تا اونجا که من میدونم به اون نیازی نیستش )
هر dll ای که می سازم کلا dllmain رو تعریف می کنم که وقتی attach و detach می شه آمارشو و instance رو داشته باشم. چیز مهمی نیست.

در ضمن سورس ها هم بطور کلی داره عوض می شه. البته یه سری چیزهای اصلی ثابت می مونه.
اگر هم سوالی راجع به موتور یا دیزاینش و اینجور چیز ها داشتی یک فروم برای موتور زدم forum.hmrengine.com که اونجا اگه بزنی بهتره، چون اونجا مثل چت با خودم شده