ورود

View Full Version : The report has no tables پیام خطا

silverman_200
یک شنبه 26 مهر 1388, 20:37 عصر
سلام دوستان من میخوام اطلاعات رو از sql server بگیرم و توی کریستال ریپورت نمایش بدم ولی وقتی کد زیر رو مینویسم خط آخر این error رو میده

The report has no tables

از دوستان کسی هست کمک کنه خیلی ضروریه

SqlConnection objconnection = new SqlConnection("server=localhost;database=cn;integrated security=true");
SqlDataAdapter objadaptor = new SqlDataAdapter("select * from register", objconnection);
DataSet1 objset = new DataSet1();
CrystalReport1 cr = new CrystalReport1();
objconnection.Open();
objadaptor.Fill(objset, "bb");
objconnection.Close();
cr.SetDataSource(objset);

sara.f
پنج شنبه 30 مهر 1388, 15:45 عصر
سلام دوستان من میخوام اطلاعات رو از sql server بگیرم و توی کریستال ریپورت نمایش بدم ولی وقتی کد زیر رو مینویسم خط آخر این error رو میده

The report has no tables

از دوستان کسی هست کمک کنه خیلی ضروریه

SqlConnection objconnection = new SqlConnection("server=localhost;database=cn;integrated security=true");
SqlDataAdapter objadaptor = new SqlDataAdapter("select * from register", objconnection);
DataSet1 objset = new DataSet1();
CrystalReport1 cr = new CrystalReport1();
objconnection.Open();
objadaptor.Fill(objset, "bb");
objconnection.Close();
cr.SetDataSource(objset);

سلام
اگر نمی خواید فیلدی را فیلتر کنید, یعنی نمی خواید که روی اطلاعات شرط خاصی را بذارید و تنها می خواید که تمام اطلاعات موجود در دیتا بیس را نمایش بده، نیازی به کد نویسی نیست. این error به خاط این هست که شما در ساخت crystal report جدولتون را به گزارش add نکردید، اگر گزارش را درست تهیه کنید دیگه نه این error را میده و نه نیازی به کدنویسی هست.

babak_bsn
شنبه 29 خرداد 1389, 16:01 عصر
خب موقعي كه Datatable رو بصورت ديناميك درست ميكنيم و جدولي هم وجود نداره اون موقع تكليف چيه؟

sara.f
دوشنبه 14 تیر 1389, 01:29 صبح
خب موقعي كه Datatable رو بصورت ديناميك درست ميكنيم و جدولي هم وجود نداره اون موقع تكليف چيه؟

سلام دوست عزیز،
من متوجه منظورتون نشدم.
یک مثال بزنید که datatable دینامیک ایجاد کردید، بدون اینکه جدولی وجود داشته باشه.