ورود

View Full Version : تغیر نوع یک فیلد در Crystall report

sari-1369
یک شنبه 26 مهر 1388, 22:21 عصر
سلام دوستان .

من تو گزارشم یه فیلد از نوع Nvarchar ( string) از دیتابیس قرار دادم ولی توی این فیلد عدد قرار میگیره ، من آخر گزارشم نیاز دارم که از این فیلد یه جمع کل یا Sum بگیرم ولی چون نوعش stringe نتونستم ، حالا میخوام بدونم چطوری میتونم نوع این فیلد رو توی گزارش عوض کنم و بتونم مجموع بگیرم .

راستی ، آیا میشه برای همین فیلد ، اعداد رو 3 رقم 3 رقم جدا کرد ؟

پیشاپیش ممنون .

mn_zandy63
دوشنبه 27 مهر 1388, 03:21 صبح
سلام دوست من
الان دیروقته و من با چشمای پر از خواب الالحساب این راه به ذهنم میرسه، :چشمک:
یک Formula به گزارشت اضافه کن و از تابع VAL استفاده کن برای اینکه مقدار فیلد مورد نظرت رو به عدد تبدیل کنی:

VAL(YourField)
حالا هر جا که میخواستی از اون فیلد دیتابیست استفاده کنی از این فرمول استفاده کن.
به همین راحتی.

در مورد اینکه 3 رقم 3 رقم جدا شه، به طور پیشفرض این اتفاق میفته،
اگه برات با دو رقم اعشار نمایش میداد، روی فرمول، وقتی که توی گزارشت گذاشتیش، کلیک راست کن، Format Field رو انتخاب کن و بذارش رو حالت مورد نظرت که هم 3 رقم 3 رقم جدا شه هم اعشار نداشته باشه.

موفق باشی.

sari-1369
دوشنبه 27 مهر 1388, 22:31 عصر
ممنونم ....

idxxbi
دوشنبه 16 فروردین 1389, 16:28 عصر
دو رقم اعشار نمایش میداد، روی فرمول، وقتی که توی گزارشت گذاشتیش، کلیک راست کن، Format Field رو انتخاب کن و بذارش رو حالت مورد نظرت که هم 3 رقم 3 رقم جدا شه هم اعشار نداشته باشه.

من یه Field از databse field رو گزارش گزاشتم که عددیه و با دو رقم اعشارنمایش داده میشه . هر کاری کردم این دو رقم اعشار نمایش داده نشه نشد :عصبانی++:
روش کلیک راست می کنم Format Field نداره Format object داره که تو ان هم حالت نمایش وجود نداره( تب Number نداره ) :ناراحت:
please HELP me

sara.f
دوشنبه 16 فروردین 1389, 17:04 عصر
من یه Field از databse field رو گزارش گزاشتم که عددیه و با دو رقم اعشارنمایش داده میشه . هر کاری کردم این دو رقم اعشار نمایش داده نشه نشد :عصبانی++:
روش کلیک راست می کنم Format Field نداره Format object داره که تو ان هم حالت نمایش وجود نداره :ناراحت:
please HELP me

سلام
توی همون format object درسر یرگ Number انواع حالتهای نمایش را می تونید مشاهده کنید.

idxxbi
دوشنبه 16 فروردین 1389, 17:33 عصر
سربرگ Number نداره :متفکر:
:افسرده:

sara.f
دوشنبه 16 فروردین 1389, 17:42 عصر
سربرگ Number نداره :متفکر:
:افسرده:

عجیباً غریبا !!!
مگه شما از چه ورژنی استفاده می کنی؟

idxxbi
دوشنبه 16 فروردین 1389, 18:00 عصر
visual studio 2008
البته Parameter Field دارم که تو اون Format Number رو داره ولی این فیلدی که از بانک تو گزارش گزاشتم نداره

sara.f
دوشنبه 16 فروردین 1389, 18:21 عصر
:متفکر: خب منم از VS2008 استفاده می کنم.
مطمئنید این فیلدی که مد نظرتون هست از نوع Number هست؟

idxxbi
دوشنبه 16 فروردین 1389, 18:26 عصر
خوب آره اگه عددی نباشه که اعشار نمیزنه

sara.f
دوشنبه 16 فروردین 1389, 18:38 عصر
خوب آره اگه عددی نباشه که اعشار نمیزنه

منظورم اینه که ، آیا فیلد مورد نظرتون را در جدول موجود در SQL از نوع عددی تعریف کردید یا از نوع char?

idxxbi
دوشنبه 16 فروردین 1389, 18:59 عصر
منظور منم تو بانک بود (اره تو بانک عددیه - یه فیلد دیگه دارم که اون رشته ایه ولی توش عدد ذخیره میشه مشکلی نداره(اعشار نمیزنه) )
ممنون از پاسختون

mn_zandy63
سه شنبه 17 فروردین 1389, 10:17 صبح
سلام دوست من،
لطفا فایل گزارشت رو بذار اینجا، تا بهتر بتونیم نظر بدیم.

idxxbi
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:33 عصر
ممنون از کمکتون دوستان من :لبخندساده:

mn_zandy63
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 00:43 صبح
سلام دوست من،
تمام فیلدهایی که داخل گزارش اومده به صورت string هستند.
کافیه چند لحظه در قسمت طراحی روی هر کدوم از فیلد ها نیگه داری mouse ت رو، میبینی که مینویسه نوعش string هست.
فیلد ها رو چه شکلی به گزارش اضافه کردی؟ از دیتاست؟ ببین دیتاستت فیلدهات چیه نوعشون.
این گزارش برای من خطا داد توی یکی از فرمول هات. jam_safhe2.
برای خودت این گزارش load میشه؟

idxxbi
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 10:43 صبح
سلام دوست من،
تمام فیلدهایی که داخل گزارش اومده به صورت string هستند.
کافیه چند لحظه در قسمت طراحی روی هر کدوم از فیلد ها نیگه داری mouse ت رو، میبینی که مینویسه نوعش string هست.
فیلد ها رو چه شکلی به گزارش اضافه کردی؟ از دیتاست؟ ببین دیتاستت فیلدهات چیه نوعشون.
این گزارش برای من خطا داد توی یکی از فرمول هات. jam_safhe2.
برای خودت این گزارش load میشه؟

ممنون از راهنماییتون. حل شد . :خجالت:
مشکل از اینجا ناشی شده بود که ابتدا در دیتاست نوع فیلد رشته ای بود و بعد از اینکه به عددی تغییر نوع داده بودم در گزارش تغییر نکرده و فیلد رشته ای در گزارش مقدار را با فرمت عددی نمایش میداد ( با تغییر در دیتاست گزارش اپدیت نمیشه و باید فیلدها رو دوباره به گزارش اضافه کرد :متفکر:)