ورود

View Full Version : سوال: ترکیب دو query با ساختار کاملاً مشابه

hassanalimc
یک شنبه 26 مهر 1388, 22:54 عصر
من دو کوئری دارم که همه فیلدهای آن با هم یکسان هستند می‌خواستم تمام داده‌های دو کوئری در کوئری سومی زیر هم بیایند

young_man1365
دوشنبه 27 مهر 1388, 11:27 صبح
سوال شما خیلی کلیه! بهتر نیست یه نمونه از کوئری ها رو بذارید؟

afi_program
سه شنبه 28 مهر 1388, 09:54 صبح
واضحترتوضیح بده تا کمک کنیم.
موفق باشی

hassanalimc
سه شنبه 28 مهر 1388, 15:00 عصر
http://tinypic.ws/images/51171931475781168583.jpg
دیتابیس این دوکوئری دوتا هست
یکی نام اتوبوسهاست و کد اونها
یکی دیگه کد اتوبوس رو با تاریخ رفت و بعداً تاریخ برگشت وارد می‌کنیم
من گزارش رو جوری می‌خواهم که هر زمانی کوئری 3 رو بخوام اونهایی که نرسیده‌اند ساعت برگشتشون خالی باشه یا خط تیره باشه. در ضمن ممکنه بعضی از اتوبوسهای رفته وبه دلیل انصراف حذف یا تغییر داده بشن و فکر نمی‌کنم گزینه append به خاطر این مطلب بهم کمک کنه
ممنونتون میشم اگه زود جواب بدید

hassanalimc
سه شنبه 28 مهر 1388, 21:52 عصر
کسی جواب ما رو نمیده
:گریه:

young_man1365
سه شنبه 28 مهر 1388, 23:15 عصر
این دو جدول که نشون دادید ساختار کاملا" مشابه ندارند! اصلا واضح نیست که چرا اینجوری جداول رو تنظیم کردید اما میشه به اون چیزی که میخوای با استفاده از UNION رسید. به عنوان مثال:

(ُSELECT name,Lname,bus,gone, NULL as return FROM one) UNION (ُSELECT name,Lname,bus,gone,return FROM two);

توجه کنید که کوئری اول فیلد RETURN نداره اما برای هماهنگ شدن با کوئری دوم از NULL به عنوان RETURN برای اون استفاده کردیم. یعنی ساعت برگشت اتوبوسهای برنگشته خالیه. اگه میخواید خط تیره نشون بده بجای NULL از "---" استفاده کنید. امیدوارم نتیجه گرفته باشید. سوالی داشتید در خدمتم

hassanalimc
پنج شنبه 30 مهر 1388, 11:22 صبح
هنگام اجرای این دستور این ارور رو می‌ده

syntax error in FROM clause

من یه جایی دیدم که union برای گزارش گیری از جدولهاست . البته نمیدونم درسته یا نه؟

young_man1365
پنج شنبه 30 مهر 1388, 11:58 صبح
این خطایی که میگی نشونه ی اینه که تو قسمت اسم جداول from خطای دستوری وجود داره و از select نیست. باید اونجاها دنبال خطا بگردی!
تنها کاری که union انجام میده اجتماع دو رابطه است. حالا جا و مکانش فرقی نداره. مهم کاریه که انجام میده:چشمک:
موفق باشید.

hassanalimc
پنج شنبه 30 مهر 1388, 13:38 عصر
ممنون حق با شما بود
مشکلم حل شد دستت درد نکنه:تشویق: