View Full Version : انتخاب نوع چاپlandscape یا portrait
khoshblagh
دوشنبه 27 مهر 1388, 13:18 عصر
با سلام خدمت دوستان
میخواستم نوع چاپ با نوشتن کد کنترل کنم. مثلا جاپ landscape باشد و یا portrait ؟
البته در سایت گشتم ولی مطلبی نیافتم . متشکرم
Felony
دوشنبه 27 مهر 1388, 13:35 عصر
نوع چاپ چی ؟ گزارش ؟ خود فرم ؟ ... ؟
اگر خود برنامه رو میگید باید از کلاس TPrinter استفاده کنید ، مقاله ای هم در سایت در همین رابطه موجود هست .
khoshblagh
دوشنبه 27 مهر 1388, 14:44 عصر
نوع چاپ چی ؟ گزارش ؟ خود فرم ؟ ... ؟
اگر خود برنامه رو میگید باید از کلاس TPrinter استفاده کنید ، مقاله ای هم در سایت در همین رابطه موجود هست .
با تشکر از پاسختان
مشکل من این است که یک گزارش که از یک گرید میگیرم به علت حجم زیاد باید به صورت
landscape آنرا چاپ کنم . لذا نیاز دارم که به طور پیش فرض گزارش به صورت landscape چاپ شود و نیازی نباشد که این کار توسط کاربر انجام گردد. متشکرم
Mahmood_M
دوشنبه 27 مهر 1388, 23:37 عصر
دوست عزیز ، بهتره بگید که از چه ابزاری برای چاپ کردن استفاده می کنید ، آیا ابزار گزارش گیری یا مثلا کلا TPrinter دلفی ؟ ، لطفا توضیح بیشتری بدید ...
اگر از ابزار گزارش گیری ( مثل Fast Report ) استفاده می کنید در قسمت تنظیمات چاپ گزارش در این مورد گزینه ای وجود داره ولی تا دوستان ندونند که از چه ابزاری استفاده میکنید نمی تونند راهنمایی درستی انجام بدن ...
اما اگر از کلاس TPrinter دلفی استفاده می کنید ، همونطور که دوستمون اشاره کردند در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=475316) مقاله ای هست که می تونه مفید باشه ...
موفق باشید ...
khoshblagh
سه شنبه 28 مهر 1388, 06:49 صبح
دوست عزیز ، بهتره بگید که از چه ابزاری برای چاپ کردن استفاده می کنید ، آیا ابزار گزارش گیری یا مثلا کلا TPrinter دلفی ؟ ، لطفا توضیح بیشتری بدید ...
اگر از ابزار گزارش گیری ( مثل Fast Report ) استفاده می کنید در قسمت تنظیمات چاپ گزارش در این مورد گزینه ای وجود داره ولی تا دوستان ندونند که از چه ابزاری استفاده میکنید نمی تونند راهنمایی درستی انجام بدن ...
اما اگر از کلاس TPrinter دلفی استفاده می کنید ، همونطور که دوستمون اشاره کردند در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=475316) مقاله ای هست که می تونه مفید باشه ...
موفق باشید ...
با سلام
در حقیقت در روی فرم یک کامپوننت ehdbgrid قرار دادم و از شئی print همین کامپوننت استفاده میکنم . پس فست ریپورتی در کار نیست . من سعی کردم از کلاس TPrinter دلفی استفاده و از مقاله مورد اشاره شما استفاده میکنم ولی تا این لحظه موفق نشدم.
Mahmood_M
سه شنبه 28 مهر 1388, 18:53 عصر
کامپوننت PrintDBGridEh تنظيمي براي اين کار نداره ولي مي تونيد به صورت زير عمل کنيد :
Unit هاي Printers و PrViewEh رو به قسمت Uses اضافه کنيد ، حالا شي اي به نام PrinterPreview در اختيار داريد که ميتوانيد با استفاده از اون تنظيمات رو انجام بديد ، به عنوان مثلا کد زير رو نگاه کنيد :
procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
PrinterPreview.Orientation := poLandscape;
PrintDBGridEh1.Print;
end;
يا مي تونيد از PrintDBGridEh.Preview به جاي Print استفاده کنيد و نتيجه رو ببينيد ...
موفق باشيد ...
khoshblagh
شنبه 02 آبان 1388, 08:03 صبح
کامپوننت PrintDBGridEh تنظيمي براي اين کار نداره ولي مي تونيد به صورت زير عمل کنيد :
Unit هاي Printers و PrViewEh رو به قسمت Uses اضافه کنيد ، حالا شي اي به نام PrinterPreview در اختيار داريد که ميتوانيد با استفاده از اون تنظيمات رو انجام بديد ، به عنوان مثلا کد زير رو نگاه کنيد :
procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
PrinterPreview.Orientation := poLandscape;
PrintDBGridEh1.Print;
end;
يا مي تونيد از PrintDBGridEh.Preview به جاي Print استفاده کنيد و نتيجه رو ببينيد ...
موفق باشيد ...
با تشکر مشکل تقریبا حل شد. به جز مسئله چاپ که به صورت پرتره چاپ میشود. متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.