ورود

View Full Version : آیا راهی هست که یک پروژه دلفی تحت ویندوز (win32) رو به یک پروژه تحت وب تبدیل کرد؟

mortezakiaee
دوشنبه 27 مهر 1388, 18:35 عصر
آیا راهی هست که یک پروژه دلفی تحت ویندوز (win32) رو به یک پروژه تحت وب تبدیل کرد؟
من یه برنامه تحت ویندوز نوشتم ولی کارفرما الان دنبال یه برنامه تحت وب هست. من اطلاعات کافی ندارم که پروژه رو برای وب کامپایل کنم امکانی وجود نداره که بخش عمده ای از کار اتوماتیک انجام بشه؟ مثلا با کمک model view در delphi2007؟
اگه ترجیحاً حتی زبان پروژه نهایی چیز دیگه ای مثل جاوا یا سی شارپ باشه بهتره

vcldeveloper
سه شنبه 28 مهر 1388, 02:12 صبح
بستگی داره که شما اون پروژه را چطوری نوشته باشید، هر چقدر کدهای مربوط به رابط کاربر از سایر کدها بیشتر جدا شده باشند، تغییر به نرم افزار تحت وب آسانتر هست.

ساده ترین حالت برای دلفی این هست که برنامه را تبدیل به یک پروژه IntraWeb کنید، و سعی کنید رابط کاربر را مجددا با IntraWeb طراحی کنید.

mortezakiaee
سه شنبه 28 مهر 1388, 08:46 صبح
ممنون جناب کشاورز. من سعی کردم تا جای ممکن پروژه حالب ماژولار داشته باشه. فرم ها از تولبع ارسال به دیتابیس و توابع عملیاتی جدا شدند و سعی کردم هرکدوم تو یک dll یا bpl مجزا باشند.من بیشتر به فکر یه ابزار خودکار برای این عمل هستم. به طور مثال من پروژه رو با visual studio باز می کنم تعدادی از توابع و کلاس های من رو می فهمه. اما از اونجا که هیچ اطلاعاتی از زبان‌هایی مثل سی‌شارپ ندارم کار بیشتری از پیش نمی‌برم.
در مورد intraweb هم همین طور. اطلاعات من محدود به نتایج جستجوهام در همین جا می‌شه.
آیا ابزاری برای ترجمه کد دلفی به هر زبان تحت وبی وجود داره؟ لازم نیست حتما رایگان باشه