PDA

View Full Version : نصب sql

Arash_janusV3
سه شنبه 28 مهر 1388, 13:21 عصر
سلام بر دوستان
یک پروژه با پایگاه SQL هست
چگونه می توان کاری کرد که احتیاجی به نصب کامل sql نباشه ولی بتوان table را مشاهده کرد
هلو این مشکل را حل کرده و نرم افزارش در حدود 3 دقیقه نصب می شه
از توجه شما سپاسگزارم

بهنام بهمنی
سه شنبه 28 مهر 1388, 13:27 عصر
بايد sql Express را نتصب کنيد.البته در نسخهاي قديمي مي بايست MSDB را تصب مي کرديم.http://www.microsoft.com/exPress/

sia_2007
سه شنبه 28 مهر 1388, 23:57 عصر
با سلام
شما باید از Local Database با پسوند sdf استفاده نمایید.
این فایل را با کپی کردن در هر سیستمی میتوان مورد استفاده قرار داد؛ و نیاز به هیچ Engine ای ندارد.
نه SQL و نه Express !
تنها مشکلش این است که Single User یا تک کاربره است.
و در سیستم های تک کاربره بسیار عالی جواب میدهد و به قول شما 3 دقیقه ای کپی میگردد.
در واقع بسیار شبیه Access است.
برای ساخت چنین دیتابیسی در Visual Studio گزینه Local Database را بزنید.

Arash_janusV3
چهارشنبه 29 مهر 1388, 09:14 صبح
با سلام
شما باید از Local Database با پسوند sdf استفاده نمایید.
این فایل را با کپی کردن در هر سیستمی میتوان مورد استفاده قرار داد؛ و نیاز به هیچ Engine ای ندارد.
نه SQL و نه Express !
تنها مشکلش این است که Single User یا تک کاربره است.
و در سیستم های تک کاربره بسیار عالی جواب میدهد و به قول شما 3 دقیقه ای کپی میگردد.
در واقع بسیار شبیه Access است.
برای ساخت چنین دیتابیسی در Visual Studio گزینه Local Database را بزنید.

سلام
آیا با این روش میشه exe را با پایگاه داده update کرد
مثلا در یک کامپیوتری پروژه را نصب کردم و بعد از یه مدتی یه سری تغییرات به پروژه داده بشه
می خوام update کنم

وقتی exe را تو مسیر برنامه اش می ریزم خودش update می شه ولی پایگاه داده را چکار کنم ؟

Arash_janusV3
چهارشنبه 29 مهر 1388, 09:15 صبح
بايد sql Express را نتصب کنيد.البته در نسخهاي قديمي مي بايست MSDB را تصب مي کرديم.http://www.microsoft.com/exPress/

سلام
ببخشید من الان اینا دانلود کنم ؟

Arash_janusV3
پنج شنبه 30 مهر 1388, 11:20 صبح
سلام
آیا با این روش میشه exe را با پایگاه داده update کرد
مثلا در یک کامپیوتری پروژه را نصب کردم و بعد از یه مدتی یه سری تغییرات به پروژه داده بشه
می خوام update کنم

وقتی exe را تو مسیر برنامه اش می ریزم خودش update می شه ولی پایگاه داده را چکار کنم ؟

سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید

bloverman
پنج شنبه 30 مهر 1388, 11:47 صبح
سلام
اگه تغییراتت در sql هست آره میشه اگه از sp هم استفاده کرده باشی که خیلی عالیه و راحت میشه عوضش کرد ولی در مورد خود فایل exe میدونی که بعد از compile کاره زیادی نمیشه کرد
تغییرات پایگاهو خودت دستی تو sql باید بدی

حمیدرضاصادقیان
جمعه 01 آبان 1388, 00:05 صبح
دوست عزیز شما باید نسخه msde رو برای sql 2000 و express رو برای نسخه 2005 نصب کنید.
در سایت خود مایکروسافت هم برید سرچ کنید حتما لینک دانلودش رو پیدا میکنید.
اگر برنامه رو با installaware یا installshield نیز setup میکنید که خودش جز plugin هاش وجود داره فقط کافیه نام سرور و تنظیمات اونو مشخص کنید دیگه خودش نصب میکنه. نصب نرم افزار مالی ما الان 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
موفق باشید