PDA

View Full Version : امنیت برای برنامه



saber4166
سه شنبه 28 مهر 1388, 20:25 عصر
سلام بردوستان
من برای برنامه می خوام امنیت قرار بدم به این شکل که
کار بر بعد نصب برنامه 2 روز وقت داره بره به سایت مربوطه و خودشو ثبت کنه و بعد از
ثبت نام و وارد کردن مشخصات به او یه کدی داده بشه و با اون کد برنامه خودشو که بعد 2 روز قفل میشه رو آزاد کنه حالا برای این کار که
1- برنامه بعد از 2 روز قفل بشه ( یعنی اجرا نشه)
2- و با وارد کردن اون کدی که از سایت مربوطه میگیره برنامه به روال عادی کار خودش ادامه بده
برای این دو مورد چیکار باید کرد؟؟؟
با تشکر

moferferi
چهارشنبه 29 مهر 1388, 01:19 صبح
میتونی از برنامه visual product استفاده کنی.

ولی یه چیزی بهت بگم خیلی خوش بین نباش .اگه صد تا فقل هم رو برنامت بزاری اخرش واسه یه کرکر کاری نداره که کرک برنامت را درست کنه.

saeeedft
چهارشنبه 29 مهر 1388, 01:46 صبح
دوستمون درست میگه، یکسری از این ادما از جادوگرای زمان حضرت موسی هم بدترند، ادمش باشه شکوندن کرک براش کاری نداره، توی همین ایرانمون ماشالا کم از این بر و بچه های با استعداد نداریم

tabatabaeefar
چهارشنبه 29 مهر 1388, 11:18 صبح
توی همین ایرانمون ماشالا کم از این بر و بچه های با استعداد نداریم
چرا راه دور بريم ماشاءالله توي همين سايت هم چندتايي هستن.
به دوستمون هم كه اين تاپيك رو ايجاد كردن توصيه ميكنم اين جور سئوال ها رو توي تالار امنيت مطرح كنن.
موفق باشيد.

saber4166
پنج شنبه 30 مهر 1388, 22:03 عصر
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟

Nima NT
جمعه 01 آبان 1388, 01:18 صبح
بهتره در همین تالار جستجو کنید ، بارها و بارها بحث شده ؛ اگر هم نتیجه نگرفتید میتونید در تالار امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی سوال خودتون رو مطرح کنید , اونجا زودتر به نتیجه میرسید.

esmartiz_red
جمعه 01 آبان 1388, 04:34 صبح
دوست عزیز هر گونه قفلی که شما رو برنامه ات بزاری کرک می شه
اما بستگی داره برنامه شما چی باشه و چه ارزشی داشته باشه که یه کرکر خوب بیاد وقت بذاره و اونو کرک کنه
برای قفل برنامه هم من پیشنهاد می کنم یه روش ابتکاری از خود داشته باشی بهتره چون اگر بخوای از برنامه های آماده استفاده کنی خوب قبلا قفل هایی که با اونا ساخته شده کرک شده و اینکه از قفل سخت افزاری هم می تونی استفاده کنی به نظر من امنیتش بد نیست

mahziar
شنبه 02 آبان 1388, 13:26 عصر
دوست عزیز می تونی از این قفل تلفنی که من نوشتم استفاده کنی بد نیست
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=179829&highlight=%D9%82%D9%81%D9%84+%D9%86%D8%B1%D9%85+%D 8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D8%A7%D9%85%D9%86%DB %8C%D8%AA+%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7+%D8%A8%D8 %A7%D9%84%D8%A7

l7i7l7
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:56 صبح
با سلام

به نظر من بهتره از قفل سخت افزاري استفاده كني

برنامه هاي Reflector كدهايي رو كه توي برنامت نوشتي رو نشون ميده

پس ميشه تا حدودي فهميد چه طوري قفل گذاشتي .....