View Full Version : سوال: استفاده از Password در access بوسیله asp
khadem1386
سه شنبه 28 مهر 1388, 18:50 عصر
سلام:
این یک connections string که می خوام بهش پسورد بهش اضافه کنم
pr=server.MapPath("Email.mdb")
set objConnMeM = server.CreateObject("ADODB.connection")
objConnMEM.ConnectionString = "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"&"DBQ="& pr & '/
این را می خوام اضافه کنم
"; Uid=Admin; Pwd=Afrroz"
من پسورد هم از طریق منوی tools گزینه security یک پسورد توی access اضافه کردم
ولی نمی دوم توی کانکشن استرینگم توی asp چه تغییراتی بدم
و یا توی access چطور userID را اضافه کنم؟
با تشکر
kashaneh
سه شنبه 28 مهر 1388, 19:11 عصر
دوست عزیز انواع کانکشن استرینگ برای پایگاه داده اکسس طبق Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 به اینصورت است :
Standard security
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;User Id=admin;Password=;
With database password
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;
در ضمن استفاده از نوعMicrosoft.Jet.OLEDB.4.0 نسبت به Microsoft Access ODBC Driver (نوع مورد استفاده شما) برتری دارد... جهت استفاده از نوع Microsoft Access ODBC Driver نیز به شرح زیر عمل کنید :
Standard Security
Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};Dbq=C:\mydatabase.mdb;Uid=Admin;Pwd=MyPas sword;
جهت اطلاعات بیشتر در مورد انواع دیگر کانکشن استرینگ به این سایت (http://www.connectionstrings.com)مراجعه کنید...
موفق باشی
khadem1386
چهارشنبه 29 مهر 1388, 09:37 صبح
با تشکر از وقت شما:
مزیت های Microsoft Access ODBC Drive چیه
آیا در این روش من حتما باید یک dataBase درست کنم یا اینکه فقط Connection strings را عوض کنم کافیه
و بعد فایل MDB خودم را آپلود کنم
نکته بعدی گذاشتن پسورد هست:
پسوورد را من داخل خود access تنظیم کردم یعنی رفتم منوی tools گزینه security گزینه password را تنظیم کردم مشکل اینکه username ی دیگه نمی پرسه و فقط پسورد هست
ولی اصلا توی database داخل OLEDB بلد نیستم پسورد درست کنم
یعنی اصلا نمی دونم چطوری database یا OLEDB درست کنم
البته توی MsSql تاحالا بوسیله Managerstudio دیتا بیس درست کردم . ولی داخل OLEDB یا access نه
من بار ها از access داخل asp استفاده کردم حالا اگر بخوام روش خودم را OLEDB قرار بدم باید جایی داخل سرور تنظیماتی را انجام بدم؟ یا فقط کانکشن استرینگ عوض می شه ؟
اگر فقط کانکشن استرینگ عوض می شه username و پسورد را در کجای MDB تنظیم کنم؟
با تشکر از وقت شما
kashaneh
چهارشنبه 29 مهر 1388, 17:29 عصر
دوست عزیز در مورد تفاوت های بین این دو می توانید به این لینک (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms675326%28VS.85%29.aspx) مراجعه و خود شاهد تفاوت های عمده و امکانات اضافه شده در OLE DB باشید.. اما در یک جمله اینکه ارتباط با پایگاه داده توسط OLE DB بسیار پایدار تر و با سرعت بالاتری اجرا می شود...
در مورد نحوه کاربرد آن هم شما لازم نیست هیچ تغییری در بانک اطلاعاتی خود بدهید و تنها با تغییر کانکشن استرینگ می توانید از آن بهره ببرید...
در مورد نحوه password گذاری روش شما در اکسس کاملا صحیح است... در اکسس از شما درباره نام کاربری سوال نمی شود و شما چون فقط password دارید باید از دومین کانکشن استرینگ در کادر اول پست قبلی که براتون زدم برای ارتباط خود استفاده کنید...
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.