ورود

View Full Version : سوال: نشان دادن محتویات یک فایل بطور تدریجی

khadem1386
چهارشنبه 29 مهر 1388, 09:48 صبح
سلام بر شما:

یک فایل asp داریم که یک سری محاسبات را داخل یک لوپ انجام می ده و بعد یک response.write اضافه می شه که نتیجه را تایپ کنه
بعد لوپ می خوره و دوباره شروع می کنه به محاسبه

مشکل من اینکه که صبر می کنه تا همه لوپ که تمام شد نا گهان همه نتیجه را تایپ می کنه
من می خوام هر چقدر که کار کرده فعلا نشون بده بعد بره سراغ محاسبه های بعدی؟

منظورم اینکه می خوام response.write های من به موقعه عمل کنند نه اینکه صبر کنند کلا کار page asp که تمام شد همگی با هم به نمایش در بیاند

مرسی از وقت شما

kashaneh
چهارشنبه 29 مهر 1388, 17:39 عصر
دوست عزیز در این مورد باید از Response.Buffer و Response.Flush استفاده کنید...
به صورت اجمالی اینکه اگر شما خاصیت بافر را فعال کنید تمام اطلاعات رندر شده (کدهای html آماده نمایش صفحه) تا زمان پایان یافتن آخرین کدهای صفحه در بافر می مانند و بعد بصورت یکجا برای نمایش به کاربر فرستاده می شوند... حال اگر شما در این بین از خاصیت Flush آبجکت Response استفاده کنید، به محض رسیدن به این دستور، تمام محتوای بافر جهت نمایش به کاربر ارسال می شوند و بعد ادامه رندر صفحه تا پایان کدها...
شما چندین مرتبه هم می توانید از خاصیت Flush در کد خود استفاده کنید و به این ترتیب در بازه های زمانی خاص مرتب خروجی را به کاربر نشان دهید...
نکته مهم : اگر خاصیت بافر در صفحه asp شما غیر فعال باشد، در هنگام استفاده از flush با پیام خطا برخورد خواهید کرد
جهت اطلاعات بیشتر شمارو به این لینک (http://community.prestwood.com/ASPSuite/KB/document_view.asp?qid=100421&GroupID=) ارجاع می دهم... مطالعه کنید و شروع به استفاده کنید... حتما موفق خواهید شد