View Full Version : مشکل من در نمایش تاپیک ها
mazdadoost
چهارشنبه 29 مهر 1388, 10:53 صبح
با سلام 2 روزیست که در pc خانگی خودم تاپیک های سایت رو در سه براوزر IE-FireFox- و Opera به این شکل مشاهده میکنم .مشکل من در جایی که نشون دادم . سوال من اینه که این تغیر آیا به خاطر اشکال در سیستم منه؟ اگر آره که راهنمایی بفرمایید چطور میتونم اصلاحش کنم به شکل سابق .اگر واقعا تغیر داده شده , کاش می شد به همون حالت سابقش دربیاد . با تشکر فراوان:
http://afropart.com/bar.jpg
MIDOSE
چهارشنبه 29 مهر 1388, 11:02 صبح
برای من هم به همین شکل است و متاسفانه بسیار ازار دهنده(در خوندن پست ها، البته شاید عادت نکردم).
موفق باشید.
مهدی کرامتی
چهارشنبه 29 مهر 1388, 11:41 صبح
این یک اشکال نیست، بلکه حالت پیش فرض نمایش پست ها در vBulletin این شکلی است. با توجه به نزدیک شدن تاریخ انتشار نگارش 4 تصمیم گرفتم این قابلیت را فعال کنم تا بازخورد کاربران را ببینیم (vBulletin 4 این با این ترکیب ظاهری قشنگ تر است).
این ترکیب فضای بیشتری برای نمایش متن اصلی تاپیک/پست فراهم می کند.
arsalansalar
چهارشنبه 29 مهر 1388, 11:57 صبح
به نظر من كه كمي تا قسمتي اعصاب خورد كن هست.:چشمک:
Felony
چهارشنبه 29 مهر 1388, 12:23 عصر
کلا با حرف آقای کرامتی موافقم الان فضای نمایشی بیشتر شده ولی من هم باهاش مشکل دارم ، باید چند روزی تحملش کنیم تا بهش عادت کنیم .
mazdadoost
چهارشنبه 29 مهر 1388, 12:53 عصر
این یک اشکال نیست، بلکه حالت پیش فرض نمایش پست ها در vBulletin این شکلی است. با توجه به نزدیک شدن تاریخ انتشار نگارش 4 تصمیم گرفتم این قابلیت را فعال کنم تا بازخورد کاربران را ببینیم (vBulletin 4 این با این ترکیب ظاهری قشنگ تر است).
همونطور که گفتم فکر می کردم که مشکل من باشه , نه سایت. هر تغیری برای انسان اولش می تونه سخت باشه .این اولین تغیر سایت نیست و آخرینش هم نخواهد بود . بازخورد من اینه که میزان اسکرول کردن سایت تو رزولشنی که من کار میکنم تقریبا 3 برابر شده . یک مقداری هم تمرکز بین پست ها رو برای من سخت میکنه .چون فاصله بین پست ها حتی برای پست های کوچیک زیاد تر شده .قبلا تقریبا پست قبلی و بعدی در یک نما بود و به نظرم بهتر می تونستم ربطشون بدم . الان کمتر .البته اینم همونطور که دوستمون گفتن یه مقداری برمیگرده به عادت.
به هر حال با توجه به اینکه در این مورد نظر شما به سنجش بازخورد کاربران هست عرض می کنم کاش می شد مثلا اولش بشه .
ممنونم .
Dr.Bronx
چهارشنبه 29 مهر 1388, 16:04 عصر
فقط مشکلی که الان پیش اومده این هست که دیگه نمیشه درست یا غلط بودن یک پست رو مشخص کرد
Felony
چهارشنبه 29 مهر 1388, 16:17 عصر
فکر میکنم خود آقای کرامتی این پلاگین رو غیر فعال کردن .
مهدی کرامتی
چهارشنبه 29 مهر 1388, 16:31 عصر
غیر فعال نشده، بلکه در قالب نمایش بصورت کنونی هنوز اون قابلیت تعریف نشده. اگر قرار شد حالت نمایش کنونی دائمی بشه اون قابلیت رو به این حالت هم اضافه خواهم کرد.
Nima_NF
چهارشنبه 29 مهر 1388, 16:36 عصر
من کاملا با تغییر شکل این طوری مخالف هستم.
برای من که خیلی آزار دهنده هست.
امروزه مونیتور ها LCD شده و همگی به سمت Wide شدن رفته اند، حال حساب کنید بنده با 1400 پیکسل عرض چند هزار تا کارکتر در هر خط می بینم!
امیدوارم به حالت قبل برگردد.
alireza_s_84
چهارشنبه 29 مهر 1388, 17:29 عصر
سلام:
من هم با جناب Nima_NF موافقم اینطوری صفحه خیلی اسکرول میخوره و اصلا خوب نیست امیدوارم به حالت قبل برگرده.
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 29 مهر 1388, 20:42 عصر
سلام،
اما در عوض گیج کننده هست. مخصوصاً پست هایی که فقط یک خط توشون نوشته شده.
قبلاً پست کاربران بود و امضاشون، که از روی عادت چشم پست و امضا رو تفکیک می کرد و میشد به راحتی محتوی پست رو خوند. اما حالا شده سه تا، یعنی همین هدر، بعد محتوی پست و بعد امضا. که از بین این سه تا یکیش رو لازم داری تا بخونی. به این هم میشه عادت کرد. اما اون بهتر بود:چشمک:
z_bluestar
پنج شنبه 30 مهر 1388, 08:48 صبح
منم با نظر دوستان موافقم. دنبال کردن تاپیک ها خیلی سخت شده :ناراحت:
کـاراکتر های تو یه خط خیلی زیادن و خوندن آنها رو مشکل کرده .
mazdadoost
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:34 صبح
خوشبختانه به وضعیت سابق دراومد! مرسی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.