View Full Version : آیا استفاده از اکسس برای فروشگاه با محصولات زیاد امنیت دارد؟
bahar_engineer
پنج شنبه 30 مهر 1388, 15:38 عصر
سلام
من می خوام یه فروشگاه آنلاین بسازم ... این فروشگاه شامل گروه محصولات زیادی هست که نمی خوام از اس کیو ال استفاده کنم..
به دلایلی باید از اکسس استفاده کنم و از اونجا که اکسس با حجم زیاد اطلاعات مشکل داره می خوام ببینم آیا می تونم برای هر گروه محصولی یه بانک جدا بسازم ؟
یعنی مثلا 20 بانک اکسس داشته باشم روی سایت که اگه هم محصولات هر گروه به تعداد خیلی بالا رسید حجم بانک زیاد نشه ...
قرار دادن این همه بانک روی سرور مشکل نداره ؟ از نظر امنیت ، استاندارد بودن و ...
و یکی به من بگه اکسس نهایتاً چند رکورد ظرفیت داره و خوب عمل می کنه؟
ممنون از راهنمایی هاتون
mahdi_farhani
پنج شنبه 30 مهر 1388, 17:21 عصر
سلام ، اولاً من نمیدونم طبق چه منطقی شما اکسس را انتخاب کردید !!!!
این نکته رو باید توجه داشته باشید که اکسس مروبط به پکیج آفیس هست ، این پکیج برای استفاده های اداری کوجک درست شده است و نه برای نرم افزارهای حجیم . حالا شاید بعضیها از اکسس استفاده میکنند و خوب هم جواب میگرند ولی همیشه باید کاربرد نرم افزارو ببینید .
چرا از SQL استفاده نمیکنید ؟
من یک سوال میپرسم اگر جواب این سوال را دادی ، خودتون به جواب نهایی سوال خودتون باید برسید ؟
فرض کن یک جدول برای خرید در نظر گرفتی که کد محصول و ..... ذخیره میشه ، حالا شما اومدی 20 تا جدول برای محصولاتت ایجاد کردی ! این کدی که ذخیره میشه مربوط به کدوم جدول هست ؟ آیا تو گزارش گیری دچار مشکل نمیشی ؟
آیا روزی روزیگاری یک محصول اضافه شد ، آیا شما باید بری یک جدول اضافه کنید ؟ آیا کار سختی نیست ؟
اگر این مشخصات 10 تا از محصولات به دلایلی تغییر کرد، آیا درست هست شما برید 10 جا تغییر بدید ؟
آیا از نظر نرمالسازی ، نرمال هست ؟
و.............
حالا با این سوالات خودتون نتیجه گیری کنید ؟!!!!!!
alireza_s_84
پنج شنبه 30 مهر 1388, 23:07 عصر
سلام دوست عزیز:
فکر نمیکنم فرشوگاه اینترنتی نیازمند بانک Sql باشه . چون یک فروشگاه هر چقدر هم پر محصول باشه و پرفروش فکر نمیکنم نیازمند ذخیره بیش از 3 میلیون رکورد باشه.
بنده تا کنون با اکسس کار کردم و تمامی پروژه هام رو با این بانک طراحی کردم ولی تاکنون از نظر امنیتی هیچ مشکلی بوجود نیومده.
ضمنا اصلا منطقی نیست از چند دیتابیس برای اینکار استفاده کنید .
درسته قدرت اکسس اصلا قابل مقایسه با SQL نیست اما برای کارهای به این کوچکی کاملا مناسبه.
آخرین پروژه ای که داشتم مربوط به مکان یابی بر اساس IP بود که چیزی حدود 3 میلیون 592 هزار رکورد داره و هر رکورد هم 15 فیلد.(پروژه توی امضا م هست)
این پروژه نزدیک 2 ماهه کار میکنه و به خیلیا هم سرویس میده و تا حالا با این همه اصلا دچار مشکل نشده.
پروژه دیگه ای هم با عنوان فروشگاه اینترنتی داشتم که در اون از اکسس استفاده کردم و تا حالا دچار مشکل نشده.
از لحاظ امنیتی هم نمیتنون چیزی بگم چون امنیت نسبی و تابع عوامل گوناگونه.
موفق باشید
mskarimi
جمعه 01 آبان 1388, 20:54 عصر
تایید میشه. منم چندین پروژه با اکسس 2003 بستم (یعنی db 2003 بوده) هیچ مشکلی تو تعداد رکورد و گزارش گیری نداشتنیم. البته ساختن جدول و ... در اس کیو ال آب خوردنه و در اکسس کمی سخت تر
اوبالیت به بو
جمعه 01 آبان 1388, 21:57 عصر
فدات شم كلاً Access رو جزء بانك هاي اطلاعاتي محسوب نكن.
Access رو به چشم يه بازي يا يه چيزي مثل... مثل.... خوب نيست.
iman_ad
شنبه 02 آبان 1388, 03:42 صبح
اکسس مناسب نیست به 1000 دلیل که خودت می دونی
webman
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 14:25 عصر
با سلام، آخر مشخص نشد Access کلا برای وب خوب است یا نه؟
یک سوال؟ علاوه بر تعداد زیاد رکوردها که دوستان گفتند، در فیلدهایی که جهت یک متن نسبتا زیاد که در Access از نوع memo استفاده می شود آیا مشکلی پیش می اید منظورم مثلا برای شرح کاملی از یک محصول است
اگر تجربه ای عملی کسی دارد لطفا مطرح کند
حقیقت این است که پروژه ای با Access انجام داده ام حال انرا آپلود بکنم؟ که نسبتا سنگین است با فیلدهای متنی طولانی یا میشود آنرا به SQL server تبدیل کنم؟
Hossein Bazyan
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 14:39 عصر
با سلام، آخر مشخص نشد Access کلا برای وب خوب است یا نه؟
یک سوال؟ علاوه بر تعداد زیاد رکوردها که دوستان گفتند، در فیلدهایی که جهت یک متن نسبتا زیاد که در Access از نوع memo استفاده می شود آیا مشکلی پیش می اید منظورم مثلا برای شرح کاملی از یک محصول است
اگر تجربه ای عملی کسی دارد لطفا مطرح کند
حقیقت این است که پروژه ای با Access انجام داده ام حال انرا آپلود بکنم؟ که نسبتا سنگین است با فیلدهای متنی طولانی یا میشود آنرا به SQL server تبدیل کنم؟
سلام
برای پروژه های شخصی و اداری استفاده از اکسس راحته و خوب اما برای پروژه های تجاری قطعا انتخاب مناسبی نیست .
daffy_duck376
یک شنبه 01 فروردین 1389, 13:43 عصر
ببینید دوستان محدودیت های اکسس تا اونجا که من میدونم اینها هستند . اگه با این محدودیت ها مشکل نداری میتونی استفاده کنی :
تعداد پاسخ به درخواستهای همزمان که در یک زمان واحد به بانک ارسال میشه 255 درخواست می باشد. این زمانی به مشکل میخوره که کاربران آن لاین شما بیش از 10000 نفر باشند و احتمال درخواست همزمان بالا بره !
امکان گرفتن remote را نداری .
نمی تونی از کنترل های خود vs برای کنترل کاربران استفاده کنی.
یه سری تفاوت ها با sql داره که در لینک زیر ببینید http://www.mssqlcity.com/Articles/Compare (http://www.mssqlcity.com/Articles/Compare/sql_server_vs_access.htm)
/sql_server_vs_access.htm (http://www.mssqlcity.com/Articles/Compare/sql_server_vs_access.htm)
محدودیت در تعداد رکورد ها که فکر نمی کنم شامل حال شما بشه چون رکورهای سایت شما فکر نکنم از مرز دو میلیون بگذره.
در مورد امنیت اکسس هم باید عرض کنم وب کانفیگ سایت اجازه دسترسی به دیتا بیس را از خارج از سایت نمیدهد. پس اگه مشکلی در امنیت پیش اومد مشکا از سرور هست نه از برنامه شما !
ضمنا باید خدمت دوستان باید عرض شود که استفاده از بانک ها و ابزار های قویتر برای پروژه های کوچک مثل کشتن یه پشه با بازوکا میمونه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.