ورود

View Full Version : اتصال بيسيم به ADSL و دسترسي به اينترنت

mehran20_200
جمعه 01 آبان 1388, 08:50 صبح
سلام دوستان
من به تازگي قرار ADSL بگيرم
قبلا در اين زمينه كار كردم و يكمي اطلاعات دارم
هم نوت بوك دارم و هم كامپيوتر شخصي كه مي خواهم هر دو به اينترنت متصل بشند(البته بدون وابستگي به هم)
خوب مي دونم كه بايد يك مودم داري 4 پورت لن بگيرم و سيستم هاي خودم را با كابل شبكه(cat5) به مودم متصل كنم
خوب تا اينجا مشكلي نيست ولي قرار برادرم كه اتاقش با من كلي فاصله داره از اينترنت استفاده كنه
اول بررسي كردم ببينم آيا مي شه كابل كشيد ولي ديدم به دردسرش نمي ارزه

از شما دوستام مي خوام به من كمك كنيد و بگيد كه كامپيوتر دوم را چگونه به مودم وصل كنم كه بدون هيچ وابستگي به اينترنت متصل بشه
البته مي دونم كه بايد از تجهيزات شبكه بيسيم استفاده كنم اما نمي دونم دقيقا به چه صورت بايد باشه كه روي اين شبكه جواب بده

لطفا ارزان ترين راه ممكن رابگيد
پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم
http://images6.theimagehosting.com/Adsl%20Home.jpg

yekchehellom
جمعه 01 آبان 1388, 19:37 عصر
دوست عزیز دقیقا مشکلت چیه؟(راه اندازی شبکه ی wireless ؟)

mehran20_200
یک شنبه 03 آبان 1388, 01:01 صبح
دوست عزیز دقیقا مشکلت چیه؟(راه اندازی شبکه ی wireless ؟)

بله
به قسمت قرمز زنگ تصوير نگاه كنيد

من نمي دونم از چه راهي و با چه تحهيزاتي بايد كامپيوتر سوم را به مودم ADLS وصل كنم

mani_bm63
یک شنبه 03 آبان 1388, 01:40 صبح
سلام دوست عزیز

شما باید یه مودم ADSL WIRELESS و یک کارت شبکه وایرلس تهیه کنی !!

به این صورت که PC1 را با کابل شبکه به یکی از پورت های مودم وصل کنی و نوت بوک هم 100%

کارت شبکه وایرلس داره و می تونی بدون سیم به مودم وصلشی و اما pc2 که مال برادرته !!

باید یه کارت شبکه وایرلس براش تهیه کنی تا اون هم بدون کابل بتونه به مودم وصل شه !!

فکر کنم یه مودم وایرلس حدود 80000 تومن باشه و یه کارت شبکه وایرلس حدود 30000 تومن (

البته قیمت ها دقیق نیست !! )

این تنها راه است !!

mahyar49
یک شنبه 03 آبان 1388, 07:22 صبح
مودم Linksys wag54g2 بگیر
هم 4 پورت lan داره و هم خودش وایرلسه...
تا صد متر هم من امتحان کردم گرفته
اینطوری داداشت به کامپیوتر تو نیاز نداره و فقط باید خود مودم روشن باشه...
البته برای داداشت یه کارت شبکه وایرلس باید بذاری...

mahyar49
یک شنبه 03 آبان 1388, 07:26 صبح
سلام دوست عزیز

شما باید یه مودم ADSL WIRELESS و یک کارت شبکه وایرلس تهیه کنی !!

به این صورت که PC1 را با کابل شبکه به یکی از پورت های مودم وصل کنی و نوت بوک هم 100%

کارت شبکه وایرلس داره و می تونی بدون سیم به مودم وصلشی و اما pc2 که مال برادرته !!

باید یه کارت شبکه وایرلس براش تهیه کنی تا اون هم بدون کابل بتونه به مودم وصل شه !!

فکر کنم یه مودم وایرلس حدود 80000 تومن باشه و یه کارت شبکه وایرلس حدود 30000 تومن (

البته قیمت ها دقیق نیست !! )

این تنها راه است !!
سلام
صد البته پیشنهاد شما عالی است اما تنها راه نیست
یک راه دیگه اش این است که این دوستمون یه سوئیچ و اکسس پوینت بگیره و مودم و اکسس پوینت رو به سوئیچ وصل کنه بعد برای داداشش یه کارت شبکه وایرلس بذاره و وصل بشه به اکسس پوینت...

این راه برای فاصله های خیلی زیاد توصیه می شود...