View Full Version : سوال: ساخت تمپلت
shocraneh
شنبه 02 آبان 1388, 12:16 عصر
تمپلت هایی که دانلود می کنیم رو با چه نرم افزاری تکه تکه می کنند ؟
منظورم اینه؟ یه عکس رو تو فتوشاپ می کشیم وقتی ذخیره می کنیم یه و پوشه می سازه
که عکس اون یک تکه است . چی کار می کنن که تکه های عکس به صورت برش خورده ذخیره
میشه . وقتی روی که باز می کنی ها رو درست کرده و به صورت جدول بندی شده نشون میده
خوب یه جوری که رو که باز می کنی با اعمال تغییرات , تغییرات به تکه ها هم اعمال میشه
A.S.Roma
دوشنبه 04 آبان 1388, 11:58 صبح
نرم افزار فتوشاپ
گزینه save for web
ابزار slice !
shocraneh
پنج شنبه 07 آبان 1388, 08:57 صبح
تشکر دوست من منتها یه مشکل وجود داره اگه بخام دستی این کارو انجام بدم برای کل تصویر در نظر بگیر
نمی تونی اون قدر تکه ها رو هماهنگ برش بدی که وقتی کنار هم چیده بشه تصویر قبلی بدست بیاد . چه طوری این مشکل رو حل کردید ؟ پیشاپیش ممنون
m.hamidreza
پنج شنبه 07 آبان 1388, 17:50 عصر
. چه طوری این مشکل رو حل کردید ؟ پیشاپیش ممنون
Zoom بفرمایید اگه دقت و حوصله بخرج بدید از اولش هم بهتر در میاد.
موفق باشید.
raziee
شنبه 09 آبان 1388, 23:42 عصر
میشه عکس رو کامل داخل سایت گذاشت. و یکبار توسط برنامه فراخونی بشه و توسط کد های CSS هر قسمت از اون عکس رو که میخواهیم برداشته و به آبجکت مورد نظر ربط میدیم.
این جوری تمام عکس یکباره لود میشند. مثلا اگر برای باتن دو عکس در نظر بگیریم (یکی حالت عادی و دیگری برای mouse over) اگر 2 عکس باشه باید صبر کرد تا عکس ها لود بشن اما اگه این دو عکس یکی باشن دیگه برای mouse over نیاز به صبر برای دانلود عکس دوم نیست.
البته برای عکس های با تکه های کوجک و خرده ریز های زیاد .
Navid7h
یک شنبه 10 آبان 1388, 00:13 صبح
میشه عکس رو کامل داخل سایت گذاشت. و یکبار توسط برنامه فراخونی بشه و توسط کد های CSS هر قسمت از اون عکس رو که میخواهیم برداشته و به آبجکت مورد نظر ربط میدیم.
این جوری تمام عکس یکباره لود میشند. مثلا اگر برای باتن دو عکس در نظر بگیریم (یکی حالت عادی و دیگری برای mouse over) اگر 2 عکس باشه باید صبر کرد تا عکس ها لود بشن اما اگه این دو عکس یکی باشن دیگه برای mouse over نیاز به صبر برای دانلود عکس دوم نیست.
البته برای عکس های با تکه های کوجک و خرده ریز های زیاد .
به این روش CSS Sprites میگویند
با همین کلمات کلیدی در Google جستجو کنید.مثال های خوبی وجود دارد.
shocraneh
دوشنبه 11 آبان 1388, 12:54 عصر
با تشکر از دوستان
فکر کنم سوالم رو بد مطرح کردم . من می خام به صفحه یه background اعمال کنم . اگه از کل تصویر استفاده کنم سرعت پایین میاد برای همین می خام تکه تکه بشه . اگه از slice استفاده کنم وقتی تکه اول رو ایجاد کردم برای تکه دومی از کجا بدونم دقیقا موس رو کجا بزارم ؟ نشونی از تکه قبلی رو صفحه نمی مونه ؟!چه طوری دوستان گفتند از اولش هم بهتر در میاد. دوستان توجه کنند بعد از اینکه تکه ها در جدول کنار هم چیده شد باید دقیقا عین اول بشه ( سایز و خیلی چیزای دیگم مهمه
zahra6377
سه شنبه 12 آبان 1388, 19:07 عصر
به این سایت سر بزن چند تا اموزش گذاشته.
http://www.ittutorial.ir
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.