View Full Version : از کار انداختن اجرای کدهای html هنگام استفاده از کنترل webbrowser
e601
یک شنبه 03 آبان 1388, 16:53 عصر
سلام
هنگام استفاده از کنترل web browser به چه صورت میتوان اجرای کدهای html را غیر فعال کرد؟
یعنی وقتی از طریق این کنترل سایتی رو لود کردیم ، لینکهای درون اون سایت قابل استفاده نباشن و با کلیک شدن روی اونها صفحه ی دیگه ای باز نشه !!!
من میخوام به یه صفحه از یه سایت متصل بشم ولی نمیخوام یوزر بتونه به سایر صفحات سایت هم سر بزنه !
با تشکر...
e601
دوشنبه 04 آبان 1388, 12:52 عصر
دوستان عزیز
سوال قبلی رو بی خیال !!!
هنگام استفاده از دستور زیر خطای 91 میاد. علتش چیه؟! به نظر میرسه بخاطر set نکردن document باشه ، ولی با چی باید set بشه و چرا ؟!!!
ما که هر چی ور رفتیم چیزی به ذهنمون نرسید !
WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("FieldName").Value = "MyValue"
e601
سه شنبه 05 آبان 1388, 13:35 عصر
دوستان عزیز !
اصلا کلا بی خیال :قهقهه:
خودم کاملا موضوع رو حلش کردم :تشویق:
ممنون...
mpmsoft
سه شنبه 05 آبان 1388, 14:02 عصر
دوستان عزیز !
اصلا کلا بی خیال
خودم کاملا موضوع رو حلش کردم
ممنون..
نتیجه را اینجا بذارید تا بقیه دوستان هم بدونن در غیر اینصورت تاپیک حذف می شود
e601
چهارشنبه 06 آبان 1388, 13:50 عصر
نتیجه را اینجا بذارید تا بقیه دوستان هم بدونن در غیر اینصورت تاپیک حذف می شود
حالا چرا میزنی؟!!!
حکم حکومتی دادی دیگه؟ این روزا هم که میونه ی دانشجوها با حکومت و این حرفا شکرابه ! ما هم که حساااااااااس !!!
(شوخی های بالا رو جدی نگیری کلید کنی !)
توضیحات:
همونطوری که در پست اول عرض کردم میخواستم به یه سایت متصل بشم که هم اطلاعات رو نشون بدم و هم یوزر نتونه به سایر صفحات سایت سر بزنه !
در حقیقت هدف اصلی من نمایش اطلاعات یک قسمت از یک صفحه از یک سایتی هست !!!
ترفندی که به ذهن خودم رسید اینه که در پشت پرده با یوزر/پسورد وارد سایته بشم و به صفحه مورد نظر برم و کدهای HTML اون صفحه رو بخونم.
بعد یه سرچ کوچولو در محتویات HTML بدم و فقط همون قسمتی که مورد نیاز من هست رو در یک webbrowser نشون کاربرم بدم...
همین !
حله آقای مدیر؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.