ورود

View Full Version : سوال: جلوگیری از دسترسی به درایوها و پوشه های خاص

nahid1388
یک شنبه 03 آبان 1388, 19:42 عصر
سلام دوستانامروز توی یک کافی نت بودم که یه برنامه داشت وارد هر درایوی میخواستم بشم میگفت(شما جازه ورود به ندارید)بعد فقط یه پوشه رو دسکتاپ داشت که فقط اونجا میتونستیم ذخیره کنیم. برنامه هایی مثل ورد و ... هم کار میکردن اما به جز اون پوشه هیجا نمیشید ذخیره کرد؟؟؟کی میتونه بهم بگه چه جوری میشه این کار رو کرد؟؟؟اگه هم کدی چیزی داره بذارید ممنون میشم

yekchehellom
یک شنبه 03 آبان 1388, 22:31 عصر
فکر نکنم نرم افزار خاصی به کار رفته باشه.تو قسمت properties->security ->permissions هر درایو یا فایل می تونی اینو کنترل کنی.(البته باید admin باشی.:لبخندساده:)

vahidm
یک شنبه 03 آبان 1388, 22:58 عصر
سلام
نرم افزارهایی برای اینکار ها هست ولی به صورت دستی راحت میشه اینکار ها رو انجام داد

nahid1388
یک شنبه 03 آبان 1388, 23:58 عصر
سلام
نرم افزارهایی برای اینکار ها هست ولی به صورت دستی راحت میشه اینکار ها رو انجام داد
مرسی از پاسختون
بله از طریق سیتم عامل رو خودم بلدم کاری نداره اما از طریق کدنویسی میخوام بدونم چه جوری میشه اینکار رو کرد.
اگه کسی کدی داره بذاره به هر زبانی که باشه مشکلی نیست فقط اینکار رو بکنه.
مرسی

alireza_s_84
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:29 صبح
سلام شما یه سرچی در مورد هوک کردن و Shell در اکسپلورر بزنید .
موفق باشید

nahid1388
دوشنبه 04 آبان 1388, 13:26 عصر
سلام شما یه سرچی در مورد هوک کردن و Shell در اکسپلورر بزنید .
موفق باشید
مرسی از پاسختون
ولی چیز به در بخوری پیدا نکردم خودتون میتونید در این مورد توضیح بدین یا کدی که بشه باهاش خصوصیات یک درایو یا پوشه رو برای یه کاربر غیر فعال کرد سراغ دارید؟

alireza_s_84
چهارشنبه 06 آبان 1388, 11:26 صبح
مرسی از پاسختون
ولی چیز به در بخوری پیدا نکردم خودتون میتونید در این مورد توضیح بدین یا کدی که بشه باهاش خصوصیات یک درایو یا پوشه رو برای یه کاربر غیر فعال کرد سراغ دارید؟
من در این زمینه کدنویسی نکردم و نمیتونم راهنمایی کنم
شاید از دوستان کسی بتونه راهنمایی بکنه.

manvaputra
چهارشنبه 06 آبان 1388, 11:40 صبح
سلام من قبلا يه سري برنامه با دلفي نوشته بودم تو اين زمينه براي شروع به عنوان مثال مي تونيد مطالعاتي در زمينه رجيستري ويندوز انجام بديد و سعي كنيد مقادير رجيستري رو با استفاده از كد نويسي تغيير دهيد كتاب هاي راهنماي رجيستري هم زياد هست مثلا چطوري يه دراويو رو قفل كنيد يا استفاده از يه سرويس رو محدود كنيد و خيلي چيزاي ديگه

snowboy
چهارشنبه 13 آبان 1388, 23:41 عصر
سلام دوستان منم تازه اومدم تو جمع امیدوارم بتونم دووم بیارم

واسه اینکه کسی به یه پوشه دسترسی نداشته باشه میشه از نام های غیر مجاز واسه فایل یا پوشه استفاده کرد

مثلا این نامها غیر مجازند :
CON, PRN, AUX,NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

کدشم اینه :

md\\.\C:\con

دستور بالا یه فولدر با اسم con تو درایو C میسازه

واسه حذف اون پوشه هم از دستور زیر استفاده میکنیم :

rd\\.\C:\con

و همچنین واسه تغییر نام :

ren\\.\C:\con

همونطور که میبینید اینه اهمه دستور های داس هستند تو دلفی واسه استفاده از دستور های داس از دستور winExec(); استفاده میکنیم
جالب بود نه؟ :گیج: نبود؟:چشمک:

snowboy
چهارشنبه 13 آبان 1388, 23:44 عصر
دوستان چطوری میشه با دلفی فهمید ویندوز تو چه درایوی نصب شده؟

elahe80
دوشنبه 18 آبان 1388, 01:32 صبح
سلام دوستان منم تازه اومدم تو جمع امیدوارم بتونم دووم بیارم

واسه اینکه کسی به یه پوشه دسترسی نداشته باشه میشه از نام های غیر مجاز واسه فایل یا پوشه استفاده کرد

مثلا این نامها غیر مجازند :
CON, PRN, AUX,NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

کدشم اینه :

md\\.\C:\con

دستور بالا یه فولدر با اسم con تو درایو C میسازه

واسه حذف اون پوشه هم از دستور زیر استفاده میکنیم :

rd\\.\C:\con

و همچنین واسه تغییر نام :

ren\\.\C:\con

:گیج: نبود؟:چشمک:

.

عذر می خوام :
- این کدها چیه ؟
- کجای فولدر باید بنویسیم ؟
- از کجا با این دستورات و کاربردشون آشنا شیدید ؟
- ممنون

.

alireza_s_84
دوشنبه 18 آبان 1388, 01:48 صبح
دوست عزیز این کارها یعنی ساختن یک پوشه (که به دلیل استفاده از نامهای رزرو شده ) نمیتوان بطور عادی ایجاد کرد و برای ایجاد این پوشه ها ترفندهای خاصی وجود داره.
ضمنا دسترسی به این پوشه ها کاملا امکانپذیره. همچنین نیازی به استفاده از دستورا داس نیست. شما هرکجا که دلتون خواست راست کلیک کنید و گزینه New > Folder رو اتخاب کنید. حالا در قسمت کادر نام پوشه باز کلیک سمت راست کنید و به گزینه آخر یعنی Insert Unicode Control charecters > LRM برید و بعد اسم پوشه تون رو هرچی دلتون خواست بذارید

:گیج: نبود؟:چشمک:

دیدن که بود!!!:لبخندساده:
موفق باشید

pouran
دوشنبه 18 آبان 1388, 01:52 صبح
سلام دوست عزیز
این دستوراتی است که شما می توانید از طریق Dos پوشه هایی را با این نام ایجاد کنید.
و دسترسی به این پوشه امکان پذیر می باشد، نمی دونم چرا این دوستمون (snowboy) اینجا نوشته

elahe80
چهارشنبه 20 آبان 1388, 23:32 عصر
.

دوستان جواب سوال من چی شد ؟؟؟؟؟

.

pouran
چهارشنبه 20 آبان 1388, 23:43 عصر
.

دوستان جواب سوال من چی شد ؟؟؟؟؟

.

با سلام

فکر کنم من و جناب alireza_s_84 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35861) جواب سوالتون را داده باشیم همین که گفتیم

با تشکر

alireza_s_84
شنبه 23 آبان 1388, 17:27 عصر
این خانم nahid1388 عجب آدمیه. پست خصوصی داد کلی براشون گشتم کمکشون کردم مشکلشون حل شد. بهشون گفته بودم که چون وقت ندارم خودتون مطالب رو پست کنید. اما مثل اینکه یادشون رفته نباید موقع کمک داد زد بلکه وقت بی نیازی هم باید سر زد. بهرحال اصلا از این کارشون خوشم نیومد و سعی میکنم پاسخ این تاپیک رو زود بدم آخه نمیدونم کدها رو کجا ذخیره کردم. در هرصورت خانم nahid1388 اگه این پست رو خوندید حتما به قولی که دادین عمل کنید
موفق باشید