ورود

View Full Version : استفاده از نام های فارسی برای فایلها و فولدرهای وب

khadem1386
سه شنبه 05 آبان 1388, 13:04 عصر
تو ی اینترنت چقدر می شه از نام فایلهای فارسی استفاده کرد؟

مثلا
سالنامه.htlm

مینا.asp

یا نام فولدر را فارسی نوشت، توی sever

کجاها به مشکل بر می خوریم

مشکل فقط توی سرور هست یا ممکنه بعضی از brwoser ها اون رو نخوند؟

مرسی از راهنمایی شما

m.hamidreza
پنج شنبه 07 آبان 1388, 18:02 عصر
این کار رو نکنید.
من اطلاع دقیقی از همه بروزرها ندارم ولی روی سرور به مشکل بر میخورید...
ضمن اینکه به فکر ایندکس شدن صفحات در موتورهای جستجوگر هم باشین.
در کل دلیلی برای انجام این کار وجود نداره.
موفق باشید.

khadem1386
یک شنبه 10 آبان 1388, 09:33 صبح
آیا سایتی را دیده اید که این کار را بکند

ضمن اینکه من برای همین موتورهای جستجو می گویم که اگر نام فایل معنای واقعی داشته باشه موتور جستجو آنرا بهتر نشان می دهد و چون جستجو بصورت فارسی مدنظر ما هست علاوه در title می خواهیم نام فایل را هم فارسی کنیم
گوگل که همه رقم از فارسی داره حمایت می کنه نه؟

وقتی دولت می خواهد نام دامین فارسی را راه اندازی کند پس بحث در رابطه با نام فایلهای فارسی بیمورد نیست. هست؟

emad_67
یک شنبه 10 آبان 1388, 12:22 عصر
ضمن اینکه من برای همین موتورهای جستجو می گویم که اگر نام فایل معنای واقعی داشته باشه موتور جستجو آنرا بهتر نشان می دهد و چون جستجو بصورت فارسی مدنظر ما هست علاوه در title می خواهیم نام فایل را هم فارسی کنیم
گوگل که همه رقم از فارسی داره حمایت می کنه نه؟
لینک هایی که در اون آدرس های فارسی وجود داره ایندکس می شن، اما تو SERP اصلا بالا قرار نمیگیرن.
در مورد اینکه کاربر فارسی جستجو می کنه و عبارت فارسی در آدرس می تونه وضعیت رو بهبود ببخشه هم در خیلی جاها شنیدم اما واقعا به این شکل نیست و در واقع نتیجه ی عکس میده، شما اگه یکی از سایت هایی رو که از url های فارسی استفاده می کنه رو بررسی کنی میبینی که آدرس های انگلیسی در ابتدا و فارسی ها در انتها قرار میگیرن.

khadem1386
یک شنبه 23 آبان 1389, 10:56 صبح
ولی
wikipedia
داره از این روش استفاده می کنه.
تمام نام فایل هاش فارسی
به عنوان مثال:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C%D9%BE%D8%AF%DB%8 C%D8%A7:%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%D8%AD%D9%8 1%D8%B8_%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B1

حتی داره از سیستم
URL Rewriting
نیز برای تولید کلمات فارسی استفاده می کنه.

maysam.m
یک شنبه 23 آبان 1389, 11:16 صبح
استفاده از نام های فارسی در موتورهای جستجو مثل گوگل خیلی خوب جواب میده ولی کلا ادرس لینک رو ناجور میکنه!
شما باید ببینی که چه مطالبی برای چه هدفی تولید کنی!

khadem1386
دوشنبه 24 آبان 1389, 21:54 عصر
می شه بیشتر توضیح بدید؟

منظورتون از آدس لینک رو ناجور می کنه یعنی چه؟

منظورتون از چه مطلب و چه هدفی یعنی چه؟

می شه چند نوع مطلب یا چند نوع هدف را مثال بزنید؟

مرسی

shahriyar.m
دوشنبه 24 آبان 1389, 22:10 عصر
سلام.....
میدونم سوال کردن اینجا یکم عجیب قریبه تازه به بحثم ارتباط نداره حقیقتا دیدم اینجا همه انلاینن و جایی که مربوط به سوال من بود نه کسی بود جواب من رو بده و فکر کنم حالا حالا ها هم کسی جواب نمیده البته تو اون بخش واسه همین از اساتیدی که اینجا انلاینن سوال میکنم
باید ببخشید!!!
میخواستم بدونم چطور میتونم چند فایل css رو در قالب یه سایت قرار بدم که بسته به رزولوشن کاربر از فایل css مربوط به اون رزولوشن استفاده کنه یا به طور ساده تر اینکه اگه رزولوشن کاربر مثلا 800 در 600 بود از css 1 و در صورتی که 1280 در 800 بود از css 2 و در صورتی که بالاتر از 1280 در 800 بود از css 3 استفاه کنه
ممنون میشم اگه کسی بتونه به طور کامل راهنمایی کنه یعنی کدها رو برام قرار بده و یه مثال بزنه

Keramatifar
دوشنبه 24 آبان 1389, 22:42 عصر
می شه بیشتر توضیح بدید؟

مرسی
دوست عزیز
کاری که شما می خوای انجام بدی یک عمل بسیار موثر در سئو است. یکی از مواردی که بسیار مورد توجه موتور جستجو است نام فولدر و خود فایل است.
اما برای انجام اینکار نیاز نیست که شما نام فایل ها و فولدرها رو فارسی کنی، کاری که شما می بینی در خیلی از سایت ها انجام میشه یک سیستم بخصوص است که در دات نت باید با برنامه نویسی هندل بشه ولی در پی اچ پی با تغییر در htaccess هم انجام پذیره
بهر حال شما باید پیاده سازی این مباحث رو توی زبان برنامه نویسی مورد استفاده ات یاد بگیری:
urlMapping
urlRewriting

Keramatifar
دوشنبه 24 آبان 1389, 22:44 عصر
سلام.....
میدونم سوال کردن اینجا یکم عجیب قریبه تازه به بحثم ارتباط نداره حقیقتا دیدم اینجا همه انلاینن و جایی که مربوط به سوال من بود نه کسی بود جواب من رو بده و فکر کنم حالا حالا ها هم کسی جواب نمیده البته تو اون بخش واسه همین از اساتیدی که اینجا انلاینن سوال میکنم
باید ببخشید!!!
میخواستم بدونم چطور میتونم چند فایل css رو در قالب یه سایت قرار بدم که بسته به رزولوشن کاربر از فایل css مربوط به اون رزولوشن استفاده کنه یا به طور ساده تر اینکه اگه رزولوشن کاربر مثلا 800 در 600 بود از css 1 و در صورتی که 1280 در 800 بود از css 2 و در صورتی که بالاتر از 1280 در 800 بود از css 3 استفاه کنه
ممنون میشم اگه کسی بتونه به طور کامل راهنمایی کنه یعنی کدها رو برام قرار بده و یه مثال بزنه
دوست عزیز
من ورود شما رو به سایت برنامه نویس تبریک میگم
شما اول مطلب مورد نظر رو توی سایت سرچ کن و اگر پیدا نکردی آنوقت یک تاپیک جداگانه باز کن، چون این تاپیک مربوط به سوال شما نمیشه.
در ضمن با جستجو حتما به نتیجه میرسی چون من یادمه چند وقته پیش یک سوال مشابه در همین مورد رو با ذکر مثال توضیح دادم.

maysam.m
سه شنبه 25 آبان 1389, 11:07 صبح
می شه بیشتر توضیح بدید؟

مرسی

سلام

یک مثال براتون میزنم. فرض کنید ما یک سایت خبری داریم. برای یک سایت خبری بهتره که آدرس هر خبر به صورت عدد باشه تا لینک فارسی!
www.example.com/news?id=12654
حالا اگر قرار بود هر خبر لینکش به صورت فارسی بود مثلا این شکلی میشد:

www.example.com/news/ذوب-آهن-در-آسیا-به-نایب-قهرمانی-رسید
این شاید برای سئو و سرچ جالب باشه ولی نمیتونه برای یک سایت خبری جالب باشد!
اگر بخواهیم این لینکها را در نشریاتی چاپ کنیم لینک به چه صورت خواهد شد!؟

اما سایت ویکی پدیا رو ببینید لینک ها را به صورت فارسی گذاشته است. مثلا شما توی گوگل اسم یک فرد شاخص را سرچ میکنی در این موارد استفاده از یک نام فارسی برای لینکهامون میتونه خیلی کمک کنه که در نتایج بالاتر گوگل قرار بگیریم.

از این مثال ها خیلی زیاده . فارسی شدن لینک چون زبان لاتین و فارسی با هم تداخل دارند موجب بهم ریختگی می شود.
شما باید ببینی چه محتوایی تولید میکنی و بعد پیوند یکتای مناسبی برای سیستمت انتخاب کنی.

موفق باشی

Keramatifar
سه شنبه 25 آبان 1389, 13:42 عصر
نه دوست عزیز
مسئله ی URLMapping اگر بدرستی پیاده سازی بشه نه تنها هیچ مشکلی در لینک ها ایجاد نمی کنه بلکه برای سئو نیز بسیار مفید است.
این مسئله بقدری در سئو مهم است که یکی از اساسی ترین موضوعات همایش ها و کنفرانس های اخیر سئو بوده

maysam.m
چهارشنبه 26 آبان 1389, 13:11 عصر
نه دوست عزیز
مسئله ی URLMapping اگر بدرستی پیاده سازی بشه نه تنها هیچ مشکلی در لینک ها ایجاد نمی کنه بلکه برای سئو نیز بسیار مفید است.
این مسئله بقدری در سئو مهم است که یکی از اساسی ترین موضوعات همایش ها و کنفرانس های اخیر سئو بوده

سلام

با این فرمایشات شما کاملا موافق نیستم.

فرض کنید من سایتی با موضوع اس ام اس ایجاد کرده ام. داشتن لینک فارسی برای هر پست - که فقط حاوی شماره آن است - آیا کاری عقلانی است؟
آیا احتیاجی به این کار اصلا هست؟
ایجاد لینک فارسی برای صفحاتی که تقریبا میشه گفت خالی از عنوان (title) هستند اصلا مناسب نیست و حتی استفاده از لینک های مجازی هم لزومی ندارد!

در ضمن استفاده از کلمات فارسی در کنار کلمات انگلیسی موجب کثیف شدن لینک می شود!
و استفاده از جملات طولانی هم از خوانایی آن می کاهد.