ورود

View Full Version : Recommended System

OneUser
جمعه 08 آبان 1388, 01:36 صبح
سلام به دوستان

میشه یکی بگه که Recommended System چیست؟ (اطلاعات کامل در موردش می خوام اگه کسی لطف کنه و مقاله در موردش بذاره خیلی ممنون می شم)
چون دقیقا نمی دونستم این مبحث راجع به چیه تو این قسمت سوال کردم

pswin.pooya
جمعه 08 آبان 1388, 20:33 عصر
سلام به دوستان

میشه یکی بگه که Recommended System چیست؟ (اطلاعات کامل در موردش می خوام اگه کسی لطف کنه و مقاله در موردش بذاره خیلی ممنون می شم)
چون دقیقا نمی دونستم این مبحث راجع به چیه تو این قسمت سوال کردم

زمانی که یه بازی رو میخری دو جور اطلاعات روی بسته اون هستش. یکی حداقل سیستم لازم برای اجرا هستش و یکی دیگه سیستمی که برای اجرای بازی پیشنهاد میشه. معمولا حداقل سیستمی که بتونه تمام آیتمهای بازی رو مخصوصا از لحاظ گرافیکی اجرا کنه رو سیستم پیشنهادی بهش میگن. این سیستم از یه بازی به بازی دیگه متفاوت هستش ولی معمولا بازسازهای دنیا همیشه یک حدی رو توی یه بازه زمانی مثل یک سال در نظر میگیرن وسعی میکنن بازی رو با توجه به اون سیستم بسازن.

OneUser
شنبه 09 آبان 1388, 00:18 صبح
سلام

ممنون از راهنماییتون
اما من به اطلاعات خیلی بیشتری از این مبحث احتیاج دارم در حد پروژه پایان ترم کارشناسی

pswin.pooya
شنبه 09 آبان 1388, 08:41 صبح
سلام

ممنون از راهنماییتون
اما من به اطلاعات خیلی بیشتری از این مبحث احتیاج دارم در حد پروژه پایان ترم کارشناسی

موضوع خیلی عجیبی برای پروژه کارشناسی به نظر میرسه. میتونی یکسری اطلاعات تکمیلی بدی؟ مثلا چیه این موضوع رو داری بررسی میکنی و یا اصلا برای چه سیستمی و یا چه نرم افزاری دنبال نوشتن همچین اطلاعاتی هستی؟

maryam saadat
دوشنبه 28 فروردین 1391, 11:04 صبح
با سلام
اتفاقا منم دنبال اطلاعاتی راجع به recommanded systems هستم یعنی برای پروژه کارشناسی لازمش دارم
در واقع من میخوام روی سیستمهای خبرخوان کار کنم یعنی الگوریتم هایی که برای طراحیش به کار برده شده رو بررسی کنم
اگه کسی مقاله ای در این باره داره لطف زیادی میکنه اگه برای دانلود قرار بده

farazjalili
چهارشنبه 06 آذر 1392, 21:38 عصر
اوه اوه یک اشتباه خیلی بزرگ من فکر می کنم منظورشون این باشه :
http://www.hamcodi.ir/article/367