View Full Version : آیا امکان فرستادن چندDataSet به یک فرم هست؟
saman_itc
یک شنبه 10 آبان 1388, 06:43 صبح
با درود
آیا امکان فرستادن چندDataSet به یک فرم کریستال ریپورت وجود داره؟
و میشه اونارو تفکیک کرد؟
mn_zandy63
یک شنبه 10 آبان 1388, 20:15 عصر
سلام دوست من،
چرا چند تا دیتاست؟ خب همه جدول های همه دیتاست ها رو توی یک دیتاست fill کن یک دیتاست رو بفرست.
اگه هم اصلا منظورت همین بود یعنی منظورت این بود که میخوای چند تا جدول بفرستی برای یک گزارش، بله شدنی هست.
به همون روشی که یک جدول رو اضافه کردی، میتونی چند تا جدول رو اضافه کنی،
و موقع ارسال اطلاعات هم اگه با استفاده از dataset میفرستی اطلاعات رو که همون دیتاست رو چند تا جدول پر میکنی میفرستی، اگه هم مستقیما به دیتابیست وصل میشی که هیچی مشکلی نداری.
سعی کردم یه سری اطلاعات کلی بدم، اگه گیج کننده بود یا متوجه منظورم نشدی یا اطلاعات بیشتر میخواستی، یا جستجو کن یا همین جا سوال کن تا بیشتر توضیح بدم.
موفق باشی
saman_itc
دوشنبه 11 آبان 1388, 10:28 صبح
جستجو بلدم دوست خوبم
شما بهتر به سوال خوب توجه کنی تا تاپیک اسپم نشه.
گفتم چند تا dataset
نگفتم چند تا جدول "
همه جدول های همه دیتاست ها رو توی یک دیتاست "
mn_zandy63
دوشنبه 11 آبان 1388, 14:39 عصر
سلام دوست من
حالا چرا بهت بر میخوره؟ :چشمک:
خودت که اینکاره ای و تعداد پست هات بالاست. خیلی وقت ها سوال کننده های تازه کار کلمات رو به جای همدیگه به کار میبرن، و برای جلوگیری از اتلاف وقتِ سوال کننده، بهتره شخصی که داره جواب میده احتمالات رو هم در نظر بگیره. به هر حال با یک سوال سطح اطلاعات سوال کننده رو نمیشه حدس زد. اگه بهت برخورده شما ببخشید!
در مورد سوالت هم، خب منم که بهت گفتم اگه منظورت فلان هست این جوابت.
و پرسیدم که چرا چند تا دیتاست؟ خب همه جدولهات رو چرا توی یک دیتاست پر نمیکنی؟
در واقع اصلا معنی نمیده چند تا دیتاست بخوای برای یک گزارش بفرستی. خیر تا اونجا که من میدونم نمیشه.
البته هیچ وقت نمیشه با اطمینان صحبت کرد. اگه راهی پیدا کردی اینجا بگو ما هم اطلاعاتمون بره بالاتر.
موفق باشی
saman_itc
دوشنبه 11 آبان 1388, 20:26 عصر
به من بر نخورد وقت داری سایتو اسپم می کنی .یاد بگیر. اینجا نمیدونم چرا پستتو پاک نمیکنن اما جای دیگه پاک میکنن
من دنبال جوابم میگردم.
شما هم سعی کن هر جا که بلدی صحبت کنی.
سوال من
شما اگه بخواهی تو یه فرم دو سری اطلاعات داشته باشی مٍثلا اطلاعات تحصیلی دانشگاه (میتونه چند تا باشه) و اطلاعات سوابق شغلی(میتونه چند تا باشه).شما می خواهی این دو تا جدول با هم join کنی؟
در هر صورت از این که وقت گذاشتی ممنونم
mn_zandy63
سه شنبه 12 آبان 1388, 07:34 صبح
:قهقهه:
سلام دوست من، باشه سعی خودم رو میکنم
در مورد سوالت، fill کردن چند تا datatable در یک dataset به معنی join کردن اونها نیست.
شما میتونی به صورت شماتیک یک dataset رو به عنوان یک database ببینی و یک datatable رو به عنوان یک table از database، لزومی نداره همه جداول موجود در یک دیتابیس با هم join شده باشه.
شما همه جداول مورد نظرت رو چه اونها که مربوط به سوابق شغلی هست چه اونها که مربوط به اطلاعات تحصیلی هست رو، همه رو داخل یک dataset بریز و برای گزارشت بفرست، احتمالا مشکلت حل میشه.
موفق باشی
saman_itc
چهارشنبه 13 آبان 1388, 02:19 صبح
شما همیشه با احتمالات کار میکنی؟
فکر کنم شما باید جزوه های کریستال ریپورت دوباره از تو جیبت در بیاری یه نگاه بندازی.نمیدونم مدیران چرا پست های شما رو فاقد ارزش علمی هست و باعث اسپم شدن این سایت میشه پاک نمیکنند
mn_zandy63
چهارشنبه 13 آبان 1388, 10:56 صبح
سلام دوست من
باشه شما حرف خودت رو بزن، اما آیا اصلا توجه کردی چی بهت گفتم؟ :متفکر:
قضیه داره جالب میشه، میشه بهم بگی کجا رو دارم اشتباه میکنم؟ چه اشکالی داره من از شما یاد بگیرم، شاید یکی دیگه هم با این سوالات مشکلش حل شد :متفکر:
توی پست های قبلی حرفی از کریستال زده نشده، بحث سر دیتاست ها بود. بنابراین احتمالا باید جزوه های ADO.NET م رو دربیارم :چشمک:
یه توضیح بده، شاید اشتباه از منه.
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.