ورود

View Full Version : سوال: مشکل در درج دیتا در دیتا بیس های مختلف

baran_bataravat
دوشنبه 11 آبان 1388, 08:46 صبح
من چند تا دیتا بیس مختلف دارم که توی یکی از جداولش چند رکود میخوام اضافه کنم مشکلی که دارم اینه که جدول مربوطه در چند تا از دیتا بیسام تا ناقص هستند یعنی اینکه در یک دیتا بیس تو این جدول 1000 رکورد دارم و لی همین جدول تو یه دیتا بیس دیگم یه جای دیگه 990 رکورد دارم حالا من میخوام غیر از این 1000 رکورد 10 رکورد دیگه درج کنم با Script ولی میخوام کد همه این رکورد ام در تمام دیتا بیسا برابر باشن بنابراین باید قبلش او جدولی از دیتابیسا که ناقص هستند رو تا رکورد 1000 درج کنم بعدش بیام از 1000 تا 10 تای دیگرو درج کنم به نظرتون برای اینکار چه روشی را به کار ببرم چطور میتونم این مشکلمو حل کنم؟؟

amin_alexi
دوشنبه 11 آبان 1388, 16:22 عصر
آیا تمام Database ها اطلاعات یکسانی دارند !؟
آیا یا یک Database اصلی وجود داره و بقیه رو از روی این Update می کنی !؟
...
اگه جواب 2 سوال بالا بله می باشد پیشنهاد میکنم از Replication استفاده کنی !

baran_bataravat
سه شنبه 12 آبان 1388, 08:06 صبح
بله تمام دیتا بیس ها اطلاعات یکسانی دارند اما در چند تا از دیتا بیس ها مثلا جدول ST اطلاعات کمتری دارد برفرض به اندازه 10 رکورد کمتر دارند.ولی مورد دوم وجود ندارد من میخوام غیر از اون اطلاعات ناقصی که در جدول st برخی دیتا بیس ها وجود دارد را کامل کنم باید به تمام جدول St در دیتا بیس های مختلف چند رکورد نیز اضافه کنم
در واقع من میخوام اطلاعات جدول مثلا St را در تمام دیتا بیس ها یکسان کنم و بعد تعداد رکوردهای جدیدمو وارد کنم
من با replication کار نکردم میشه یه توضیحی بدین؟

amin_alexi
سه شنبه 12 آبان 1388, 12:36 عصر
با Replication در همین سایت Search بزن کلی مطلب هست !
کار شما با Replication قابل حله !
البته از Trigger هم می تونی استفاده کنی ...