View Full Version : برنامه دفترچه تلفن برای یادگیری
omid_safari
دوشنبه 11 آبان 1388, 09:15 صبح
سلام دوستان
سورس یه برنامه دفترچه تلفن ساده که تحت شبکه کار کنه میتونه خیلی برای ما مفید باشه.
ضمن اینکه مبحث بانک اطلاعاتی هم توشه.
لطفا اگه کسی سراغ داره یا میتونه خودش زحمت بکشه بنویسه اینجا برای ما قرار بده.
اجرتون با سیدالشهدا.
omid_safari
پنج شنبه 14 آبان 1388, 17:51 عصر
خب دوستان
خودم شروع میکنم.
دفترچه تلفن که توسط sql server 2000 در یک کامپیوتر سرور قرار داده شده است.
توسط چند کلاینت به طور همزمان باید بتوانیم آن اطلاعات را جستجو کرده و یا تغییر دهیم.
برای این منظور باید یوزرها به دو گروه -1 فقط خواندنی --2خواندن و نوشتن دسته بندی شوند.
یکی چراغ اول رو روشن کنه.
merced
جمعه 15 آبان 1388, 00:30 صبح
خوب به نظر مي آد براي شروع ساختار DB رو مشخص كنيم خوب باشه.
جدول 1 - (اطلاعات فردي [پيشوند. نام. نام خانوادگي. نام مستعار. نام پدر. نسبت. شغل. روز تولد. علاقمندي. نوع رابطه. توضيحات و ...])
جدول 2 (اطلاعات تماس [نوع تماس . تماس])
در جدول اطلاعات تماس نوع تماس كدي از اعداد 1 تا .. هست كه نمايانگر (تلفن ثابت. همراه. فكس. ايميل. وب. آدرس منزل. آدرس محل كار. آدرس منزل. تلفن محل كار. فكس محل كار. و .... مي باشد)
اطلاعات تماس رو در جدول دوم گذاشتم تا از هر كدوم از اونا بشه چند مورد رو داشت.
خوب اخوي قدم بعدي رو بردار.
omid_safari
جمعه 15 آبان 1388, 16:35 عصر
انتخاب نوع سرور:
برای سازگاری با سایر برنامه ها مثلا اگه در آینده بخواهیم اونو برای دسترسی از اینترنت توسعه بدیم.
من میگم از MS SQL SERVER استفاده کنیم. که وابسته به بورلند نباشه.
اگه از سرور اینتربیس یا BDE استفاده کنیم محدودیتی برای برنامه نویس های ویژوال استودیو برای طراحی یک کلاینت پیش نمیاد؟
merced
جمعه 15 آبان 1388, 18:37 عصر
انتخاب نوع سرور:
اگه از سرور اینتربیس یا BDE استفاده کنیم محدودیتی برای برنامه نویس های ویژوال استودیو برای طراحی یک کلاینت پیش نمیاد؟
چرا خوب . SQL Server 2005 بهترين گزينه است.
دوست من . فكر كنم شما هدايت كار رو بر عهده بگيري خيلي خوب باشه. چون من فقط نظرم رو مي گم و علاقه اي به كار كردن ندارم . شما كار كن ما هم كنارش ازت ياد ميگيريم.
ساختار بانك اطلاعاتي رو تعريف و نمونه Database رو تو همون پست اول بذار .
ساختاري كه من گفتم يه چيز كلي بود شما توش جدول كد شهر ها. هر تماس (شخص) در چه شهري هست (كد شهر) و در مورد يه جدول به عنوان فيلدهاي تعريف شده كاربر هم بذار
يعني كاربر يتونه يه سري فيلد تعريف كنه كه در برنامه هنگام ورود اطلاعات اون اطلاعات هم خواسته بشه. منظورم رو فهميدي ؟؟
قدم بعدي چيه؟؟ طراحي ظاهر.
خوب بهتره از اين كامپوننت هاي جديدي كه مايكروسافت آفيس داره (Riboon ) استفاده كنيم. به نظر باحال مي آد . ولي آيا براي همچين برنامه اي مناسب خواهد بود؟
omid_safari
شنبه 16 آبان 1388, 13:15 عصر
چرا خوب . SQL Server 2005 بهترين گزينه است.
دوست من . فكر كنم شما هدايت كار رو بر عهده بگيري خيلي خوب باشه. چون من فقط نظرم رو مي گم و علاقه اي به كار كردن ندارم . شما كار كن ما هم كنارش ازت ياد ميگيريم.
ساختار بانك اطلاعاتي رو تعريف و نمونه Database رو تو همون پست اول بذار .
ساختاري كه من گفتم يه چيز كلي بود شما توش جدول كد شهر ها. هر تماس (شخص) در چه شهري هست (كد شهر) و در مورد يه جدول به عنوان فيلدهاي تعريف شده كاربر هم بذار
يعني كاربر يتونه يه سري فيلد تعريف كنه كه در برنامه هنگام ورود اطلاعات اون اطلاعات هم خواسته بشه. منظورم رو فهميدي ؟؟
برای اینکه علاقه ایجاد بشه باید موضوع رو گسترش بدیم.
چطوره رو مطلب remote database کار کنیم؟
به این صورت که من یه دیتابیس روی SQL SERVER 2000 کامپیوترم ایجاد میکنم و شما بهش دسترسی پیدا کن. ببینم چکار میکنی!
omid_safari
یک شنبه 17 آبان 1388, 14:57 عصر
برای اتصال به سرور راه دور توسط sql server 2000 به چه اطلاعاتی از سرور نیاز هست؟
1- IP سرور
2- یوزر و پسورد بانک اطلاعاتی (هنگام نصب مود میکس رو بعنوان نحوه اتصال انتخاب کردم )
دیگه نمیدونم چی میخواد؟ در تنظیمات شبکه هم باید کار خاصی انجام داد؟ مثلا share ویا...؟
SAMARE
سه شنبه 23 شهریور 1389, 21:25 عصر
دوستان چرا دیگه ادامه ندادید؟؟؟:ناراحت:
من الان به همچین پروژه ای نیاز دارم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.