ورود

View Full Version : سوال: شیر کردن یک بروکسی برای ارتباط اینترنت بی سیم گوشی

Barbababak
دوشنبه 11 آبان 1388, 09:52 صبح
من اینترنت ای دی اس الم رو به وسیله یک کارت شبکه بی سیم برای گوشیم share کردم (N85 نوکیای خائن)
روی اون کامپیوترم برنامه پروگصی ای نصب کردم که با پورت 9666 کار می کنه!
آیا میتونم با استفاده از اون برنامه، از موبایلم سایتها رو ببینم؟ به عبارت دیگه میتونم اون رو توی این شبکه share کنم.
سوال دیگه این که چطور میتونم فایلهای کامپیوتر مثلا فولدر My Music رو از توی موبایل بخونم که البته اون هم share شده.
ویندوز من ویستاست

imprise
سه شنبه 12 آبان 1388, 11:57 صبح
در خصوص سوال اولتون، همچنین امکانی وجود نداره.

در خصوص سوال دومتون، اگر بتونید به طریقی آدرس IP موبایل خودتون رو استخراج کنید، پس بدین ترتیب می تونید از روی کامپیوتر، به دایرکتوری های به اشتراک گذاشته شده بر روی موبایل دسترسی پیدا کنید.

omid68
سه شنبه 12 آبان 1388, 15:03 عصر
در خصوص سوال اولتون، همچنین امکانی وجود نداره.

در خصوص سوال دومتون، اگر بتونید به طریقی آدرس IP موبایل خودتون رو استخراج کنید، پس بدین ترتیب می تونید از روی کامپیوتر، به دایرکتوری های به اشتراک گذاشته شده بر روی موبایل دسترسی پیدا کنید.دوستان اگر جواب سوالي رو شك دارين ندين.چون فردي كه سوال مي كنه گم راه مي شه
در خصوص سوال اولتون شما ادرس اي پي pc و پورتش خودتون رو در قسمت پروكسي گوشي وارد كنيد ببينيد جواب مي گيرد يا نه
در مورد سوال دوم هم بايد خدمتتون عرض كنم بله مي شه همچين كاري رو انجام داد يه نرم افزار هست كه روي سي دي گوشيتون هست
nokia media server

imprise
سه شنبه 12 آبان 1388, 20:01 عصر
دوستان اگر جواب سوالي رو شك دارين ندين.چون فردي كه سوال مي كنه گم راه مي شه
در خصوص سوال اولتون شما ادرس اي پي pc و پورتش خودتون رو در قسمت پروكسي گوشي وارد كنيد ببينيد جواب مي گيرد يا نه
در مورد سوال دوم هم بايد خدمتتون عرض كنم بله مي شه همچين كاري رو انجام داد يه نرم افزار هست كه روي سي دي گوشيتون هست
nokia media server

میشه بفرمایید از کجای پاسخ اینجانب فهمیدید که در جواب شک دارم؟؟

omid68
چهارشنبه 13 آبان 1388, 09:38 صبح
چون كه پاسخ تون اشتباه بود

imprise
چهارشنبه 13 آبان 1388, 09:52 صبح
چون كه پاسخ تون اشتباه بود

خسته نباشید. میشه بفرمایید که کجاش اشتباه بود؟

omid68
چهارشنبه 13 آبان 1388, 09:55 صبح
ميشه بفرماييد روي موبايل چه طوري فايل شير مي كنن؟!و از طريق ويندوز بهش دسترسي پيدا مي كنن؟!

imprise
چهارشنبه 13 آبان 1388, 10:07 صبح
اگر سیستم عامل نصب شده بر روی موبایل از نوع Windows Mobile باشه، میشه چنین کاری کرد...

omid68
چهارشنبه 13 آبان 1388, 10:11 صبح
N85 نوکیای خائن
!! خسته نباشين

Barbababak
چهارشنبه 13 آبان 1388, 23:58 عصر
سلام
آدرس آی پی گوشیم 192.168.0.2
آدرس آی پی کامپیوترم 192.168.0.1
پورت پروکسی 9666
آدرس آی پی کامپیوتر و پورتش رو توی گوشی وارد کردم اما به درخواستهای سایت جوابی داده نشد.

ممنونم بخاطر معرفی nokia media server

یک سوال دیگه به عنوان جایگزین:
چطور میتونم سایتهایی که روی لوکال هاست دارم رو برای کامپیوترهای دیگه و گوشیم در معرض دیدی قرار بدم؟
کامپیوترم دو آدرس آی پی داره:
192.168.1.135
192.168.0.1

omid68
سه شنبه 19 آبان 1388, 10:08 صبح
ادرس اي پي سيستمي رو كه iis روش نصب هست رو در اينترنت اكسپلورر بزن+اسم سايت
example
http://192.168.0.1/sitename