ورود

View Full Version : مکعبهایی که فکر می کنند

mnajafi
دوشنبه 11 آبان 1388, 18:28 عصر
لطفا" دانلود کرده و ببینید.فرمت فایل asf است

Felony
دوشنبه 11 آبان 1388, 19:17 عصر
این چی هست ؟ چرا حجمش اینقدر پایینه ؟ من کدکهای مربوط به asf رو گرفتم ولی پخش نشد ، حتی KMPlayer هم پخشش نکرد .

حامد مصافی
دوشنبه 11 آبان 1388, 19:23 عصر
من کدک های asf رو دارم اما ظاهراً فایل مشکلی داره (یا اینکه نرم افزار مجری چنین فکری می کنه) پخش نمیشه!

behnam-s
دوشنبه 11 آبان 1388, 22:02 عصر
لینکش:
http://www.ted.com/talks/lang/per/david_merrill_demos_siftables_the_smart_blocks.htm l
قابل دانلوده ولی زیرنویس فارسیش فقط در حالت نمایش آنلاین هست

mnajafi
دوشنبه 11 آبان 1388, 23:18 عصر
من چند بار اینو دانلود کردم بیشتر از این سایزش نیست.

Felony
سه شنبه 12 آبان 1388, 05:50 صبح
من از لینکی که دوستان دادن دارم میگیرم ، 23 مگابایت هست .

Felony
سه شنبه 12 آبان 1388, 07:13 صبح
به دوستانی که ندیدن توصیه میکنم حتما این فایل رو دانلود کنن و ببینین ، واقعا فوق العاده هستش .
لینک مستقیم (http://video.ted.com/talks/podcast/DavidMerrill_2009.zip)

__ziXet__
سه شنبه 12 آبان 1388, 19:01 عصر
به دوستانی که ندیدن توصیه میکنم حتما این فایل رو دانلود کنن و ببینین ، واقعا فوق العاده هستش .
لینک مستقیم (http://video.ted.com/talks/podcast/DavidMerrill_2009.zip)
واووووو!
واقعا فوق العاده هست!

a_true_2004
سه شنبه 12 آبان 1388, 21:58 عصر
سلام.

فکر میکنم این فایلی که شما آپلود کردید، در حقیقت لینکی به فایل اصلی ایجاد می کنه که اطلاعات تصویری به سیستم شما منتقل می شه. مشابه تصاویر شبکه های تلویزیونی که کاربران از طریق اینترنت دریافت می کنند.
من از لینک فایل اصلی که دوستمون SilverSoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=63881) پست کردند استفاده کردم. خیلی فیلم جالبی بود. از همه تشکر می کنم.

.:KeihanCPU:.
جمعه 15 آبان 1388, 01:07 صبح
من از لینک فایل اصلی که دوستمون SilverSoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=63881) پست کردند استفاده کردم. خیلی فیلم جالبی بود. از همه تشکر می کنم.
منم همینطور ،بهتر نیست دربارش کمی بحث کنیم ؟

a_true_2004
جمعه 15 آبان 1388, 01:30 صبح
سلام.
اگه بحث فنی بشه که عالیه.
من در این زمینه میتونم از دوستان و بحث هاشون استفاده کنم.

once4ever
جمعه 15 آبان 1388, 10:14 صبح
از نظر فنی هیچ فناوری جدیدی ارائه نشده و تنها یک ایده از ابزارهای موجود هست که همانطور که در فیلم میبینیم تنوع موضوعاتی که میشه با این ایده انجام داد زیاد هست آموزشی، سرگرمی، موسیقی و حتی بنظر من programming که میشه به دید یک فلوچارت به این مکعبها نگاه کرد و یک برنامه سریع و جذاب با کنار هم قرار دادن این مکعبها طراحی کرد مثل داستانی که اون بچه ساخت...
همانطور که در اکثر موبایلها خصوصا آیفون میبینیم از سنسورهای دورانی، موقعیت سنجی و سنجش ارتفاع به راحتی میشه در یک وسیله استفاده کرد و با آنالیز اطلاعات وارد شده هر نتیجه که خواستیم نمایش بدیم

Felony
جمعه 15 آبان 1388, 11:13 صبح
از نظر فنی هیچ فناوری جدیدی ارائه نشده و تنها یک ایده از ابزارهای موجود هست که همانطور که در فیلم میبینیم تنوع موضوعاتی که میشه با این ایده انجام داد زیاد هست آموزشی، سرگرمی، موسیقی و حتی بنظر من programming که میشه به دید یک فلوچارت به این مکعبها نگاه کرد و یک برنامه سریع و جذاب با کنار هم قرار دادن این مکعبها طراحی کرد مثل داستانی که اون بچه ساخت...
همانطور که در اکثر موبایلها خصوصا آیفون میبینیم از سنسورهای دورانی، موقعیت سنجی و سنجش ارتفاع به راحتی میشه در یک وسیله استفاده کرد و با آنالیز اطلاعات وارد شده هر نتیجه که خواستیم نمایش بدیم

:عصبانی++:10 دقیقه داشتم مطلب مینوشتم موقع ارسال گفت بار روی سایت زیاده و پرتم کرد بیرون ...

خلاصه میکنم مطلبم رو ، درسته که این ابزار از تکنولوژی های قبلی ساخته شده و تکنولوژی جدید درش به کار نرفته اما انصاف هم نیست که بگیم چیز معمولی هست ، این ابزار در زمینه ی آموزش به کودکان واقعا یک جهش بزرگ محسوب میشه شما فکر کنید میتونید با این ابزار به کودکتان از بازی و ریاضی و به قول خودتان برنامه نیوسی و فلوچارت تا روابط اجتماعی و ... را آموزش بدبد ، کودکان امروزی هم به دلیل علاقه به فناوری های دیجیتال ( کودکان دیجیتالی ) احتمال بسیار بسیار زیاد از این روش یادگیری استقبال میکنند .

در هر صورت این فناوری جهشی نو محسوب میشه ، :لبخند: ببین ما چه طور درس میخونیم و بچه ها و نوه هامون چه طور میخوان درس بخونن ، بسی خوش به حالشون میشه ...

موفق باشید .

eAmin
شنبه 16 آبان 1388, 03:08 صبح
همانطور که در اکثر موبایلها خصوصا آیفون میبینی...
نظرتون در مورد ماشین حساب فوقالعادش چی بود؟ بنظرتون آیا اینکار با اون سنسورهای بکار رفته شده امکان پذیره؟
سنسورها می تونن بین هم ارتباط برقرار کنن؟

تو این 2 سالی که آیفون داشتم حتی یه نمونه از این مورد رو ندیدم! حداقل کارهای آیفون تا حدودی با عقل جور در می یاد (:
هرچی فکر می کنم، این یکی رو نمی تونم بفهمم که چطور اینکار رو انجام می ده!

Felony
شنبه 16 آبان 1388, 05:51 صبح
نظرتون در مورد ماشین حساب فوقالعادش چی بود؟ بنظرتون آیا اینکار با اون سنسورهای بکار رفته شده امکان پذیره؟

تو این 2 سالی که آیفون داشتم حتی یه نمونه از این مورد رو ندیدم! حداقل کارهای آیفون تا حدودی با عقل جور در می یاد (:

اگر به مربع ها دقت کنید هر 4 گوش مربع سنسورهای مادون قرمز ( اینفرارد ) قرار داره ، شما که به راحتی اطلاعات رو با هم تبادل میکنند ( مثل موبایل هایی که تا 1 ، 2 سال پیش تولید میشود و اینفرارد داشت ، الان به دلیل حجم بالای دیتایی که ممکنه با موبایل بخواد انتقال داده بشه دیگه از اینفرارد استفاده نمیشه چون سرعتش پایینه ، ولی برای این مربع ها چون دیتای زیادی در هر ثانیه انتقال نمیدن کافیه .

موفق باشید .

once4ever
دوشنبه 18 آبان 1388, 17:44 عصر
نکته دقیقا همینجاست که شما به نگاه این آدم به این مسئله دقت کنید نه به چیزی که در ظاهر میبینید.
این مکعبها مانند هر وسیله ی دیگری تنها ابزارهای جمع آوری اطلاعات از محیط (سنسورها) رو داخل خودشون دارند و این داده ها توسط آیسیها (در سطح ابتدایی) محاسبه میشن
با ساده ترین نگاه میشه با قرار دادن 4اینفرارد در چهارجهت مکعبها فهمید که در کنار هر مکعب چه مکعبی هست و اگر دقت کنید میبینید عملگرهای + و = ثابت هستند پس این عمل جمع کردن اینقدر راحت انجام میشه که اگر بهش فکر کنید میبینید کار جدیدی انجام نشده و تنها یک جمع خطی هست.
یا قسمت رنگ کردن که ابتدا مکعبهارو بهم وصل میکنه تا همدیگرو شناسایی کنند و بعد با چرخوندن سنسور دورانی تحریک میشه. و در تمام این موارد مکعبها کار ثابتی انجان میدن و همینطور برای موزیک و غیره
اینارو نمیگم که ارزش کار کم کنم بلکه بفهمیم با نگاه درست و چیدن چند ابزار ساده چطور میشه یک نتیجه جالب و جذاب بدست آورد (خلاقیت) که همه با این سوال شروع میشه:با این وسیله چه استفاده ی دیگه ای میشه کرد؟!

موارد استفاده رو خوب توضیح ندادن , اصلا دلیلی نداره با وجود ابزار دیگه از اینا استفاده کرد ! این نمایش یک ایده بود فقط و نه بیشتر از اون
البته اونها با همین ایده شروع به فکر کردن میکنن و خلاقیت بیشتری انجان میدن و دوست دارن سازنده ی ابزار باشن تا مصرف کننده ش. مثلا تو کلاسهای آموزشی ابتدایی تا دانشگاه خودش کلی کاربرد میشه داشته باشه
اگه این کاربرد نداشته باشه اما میتونه شروع یک ایده بهینه تر باشه

havash.link
سه شنبه 29 دی 1388, 23:22 عصر
دستتون درد نکنه عالی بود
ولی فکر کنم بحث نرم افزاری اون زیاد پیچیده باشه ولی بحث مدار و الکترونیک جای بحث است ...