ورود

View Full Version : تبدیل DBF به SQL Server بدون بهم ریختن اطلاعات فارسی

mahdie
یک شنبه 14 فروردین 1384, 13:26 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز:
امیدوارم با این سوال مورد خشم اعضا گروه و مدیر سایت قرار نگیرم.
من یک سری dbf دارم که می خوام اونا رو به sqlserver تبدیل کنم بعضی فیلدها به فارسی هستند که بهم می ریزه با خواندن صفحات قبل متوجه شدم که باید از convertor استفاده کنم و کامپوننت هایی که قید شده بود راdownload کردم ولی هیچ کدوم کار نکرد.
بطور مثال component که دوستان گذاشته بودند آدرس یک dbf را می گرفت و بعد از سه مرحله پردازش تبدیل به access می کرد البته از ظاهر امر چنین استنباط کردم ولی متاسفانه نمی دونم چرا وقتی من آدرس یک dbf رو بهش می دادم میگه فایل شما database نیست در صورتی که باز می شه و..
اگه می شه کمک کنید من خیلی بهش احتیاج دارم.
باز هم از تکرار مجدد سوال شرمندم.

MM_Mofidi
یک شنبه 14 فروردین 1384, 13:48 عصر
دوست عزیز از چه کد پیجی استفاده کردی؟
این کار یکم دردسر داره ولی شدنیه؟ ضمنا شما گفتی باز میشه. با چی باز کردی؟ fox or other compatible soft?

JavanSoft
یک شنبه 14 فروردین 1384, 16:33 عصر
بعضی فیلدها به فارسی هستند
اسم فیلد فارسی است؟

binyaz2003
یک شنبه 14 فروردین 1384, 21:05 عصر
امیدوارم با این سوال مورد خشم اعضا گروه و مدیر سایت قرار نگیرم.
چرا همچین فکری کردید؟
شما برای تبدیل باید از sql server upsizing در منوی tools>wizards استفاده کنید اون کامپوننتی هم که گفتین برای تبدیل بانک فاکس تحت داس به اکسس ویندوز بود یک برنامه مدیر بخش آقا کیا گزاشتن که بانک رو میگیره و فیلدها رو تبدیل به ویندوز می کنه البته تحت داس اجرا میشه یک برنامه هم آقای جواد حسینی گزاشتن که رشته رو میگیره و تبدیل می کنه.
امر دیگه؟

kia1349
دوشنبه 15 فروردین 1384, 06:19 صبح
همانطور که دوستم فرمودند بهترین روش برای تبدیل dbf به دیتابیس sql server استفاده از sql server upsizing میباشد اگر dbf شما تحت داس است باید ابتدا با برنامه های موجود اون رو به کدپیچ ویندوزی تبدیل کنید بعد یکبار اونو تحت ویژوال فاکس use کنید و ذخیره(save) کنید تا هدر فایل هم عوض شود و سپس با sql server upsizing اونو تبدیل کنید

mahdie
دوشنبه 15 فروردین 1384, 08:04 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز:
از اینکه به سوال من جواب دادید واقعا ممنونم.
ولی باید بگم من شاید حدود 500جدول دارم که در foxpro و تحت dos بوده و من می خوام اونا رو تبدیل به sql بکنم نام فیلد ها همگی لاتین می باشد ولی محتوای بعضی فیلدها فارسی می باشد من می خواستم با یک تابع اسم جدول و دیتابیس رو بگیرم و با تعیین فیلد های فارسی ابتدا convert رو انجام بدم و تو sql جدول رو بسازم .
اگه می شه کمک کنید واقعا بهش احتیاج دارم.
واقعا ممنونم.

kia1349
دوشنبه 15 فروردین 1384, 09:40 صبح
یا باید برنامه نویسی فاکس بلد باشید یا باید با یکی از دوستان این فروم وارد مذاکره بشید

binyaz2003
دوشنبه 15 فروردین 1384, 09:41 صبح
شما برای استفاده از برنامه آقای حیدری کیا کافیست فاکس تحت داس رو داشته باشید وقتی برنامه رو اجرا کردید در پنجره command دستور do c:\code رو بنویسید بعد فقط شما کافیه از دستورات برنامه پیروی کنید بانک رپ انتخاب می کنید و تبدیل میشه

mahdie
سه شنبه 16 فروردین 1384, 12:38 عصر
من واقعا از کمک دوستان خوبم در این بخش فعال ممنونم. :flower: :flower: :flower: