ورود

View Full Version : سوال: یک Obfuscator برای جاوا

amirjalili
چهارشنبه 13 آبان 1388, 19:10 عصر
از مدیران و اساتید این بخش میخوام یک Obfuscator مناسب به من معرفی کنند که خودشون هم امتحان کرده باشن و یا از خوب بودن اون اطلاع داشته باشند.. میخوام به خوبی سورس ها رو رمز گذاری کنه و به خود برنامه هم آسیبی نرسونه.
اگر لینک دانلود هم دارید ممنون میشم بهم معرفی کنید.
با تشکر از دوستان

mahdi68
پنج شنبه 14 آبان 1388, 12:41 عصر
من نه مدیرم و نه جزو اساتید هستم ولی netbeans خودش همچین امکانی داره میتونین ازش استفاده کنین

amirjalili
جمعه 15 آبان 1388, 09:52 صبح
ممنون اما مسئله اینجاست که شرکت ما به هیچ عنوان نمیخواد از netbeans استفاده کنه و فقط باید روی Eclips کار کنیم.
ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنین. اکثرا obfuscator ها هم license های گرونی دارن مثل DASHO و allatori ..
open source ها هم که چندان اعتباری بهشون نیست. آیا جایی تو ایران هست که بشه ازش خرید؟

handinux
جمعه 15 آبان 1388, 18:15 عصر
proguard هم خوب هست اما براي كار با اون بهتره از كامند لاين استفاده كنيد چون GUI امكانات و تنظيمات ضعيفي مي ده

amirjalili
شنبه 16 آبان 1388, 12:18 عصر
يكي هم خوىم معرفي ميكنم كه كارش خوبه :
smokesceen ز درسته license داره اما كار رو تو همون مدت trial راه ميندازه --
به زودي أموزش كار با هر دوي اينها رو مينويسم

amirjalili
دوشنبه 18 آبان 1388, 11:02 صبح
proguard يك obfuscator مناسب و open source است كه امكانات متنوعي را در اختيار كاربران قرار ميدهد-
در اين نرم افزار شما امكانات optimaize.shrink ,ofuscator,.. رو در اختيار در اختيار داريد كه ميتوانيد از أن ها استفاده كنيد-
در ابتدا شما بايد فايل هاي خود را در قسمت input/output در منوي كناري وارد كنيد. توجه كنيد كه ابتدا بايد input ها و بعى out put ها كه يك دايركتوري يا jar يا zip است قرار داده شود. در غير اينصورت برنامه error ميدهد.

در قسمت obfuscation شما قادر به سخت كردن كد خود از لحاظ فهم كد خواهيد بود
print mapping , apply mapping امكان درج رويداد هايي را كه روي كد شما اتفاق افتاده روي يك فايل txt فراهم ميكند.
بعلاوه شما ميتوانيد در يك فايل txt يك ديكشنري از كلماتي را كه ميخواهيد به صورت تصادفي به جاي اسم كلاس هاي شما قرارداده شود. اين ديكشنري بايد به صورت زير باشد . مثال : 'a','hello','test ' ,...
خود برنامه اين ها رو به جاي كلاس هاي شما استفاده ميكند. أدرس اين فايل text رو هم بايد وارد كنيم.
براي package ها و فايل ها و .. هم ميتوانيد به صورت مشابه عمل كنيد.
فقط فايل jar ي رو كه ميخواهيد مبهم كنيد بايد توجه كنيد كه اسم كلاس هايي كه در اون كلاس import شده همشون بايد در كنار فايل jar باشه كه برنامه بتونه اون ها رو تشخيص بده و تغييرات لازم رو روي اون ها هم اجرا كنه.
براي دانلود و help به ادرس هاي زير مراجعه كنيد.
دانلود :
http://proguard.sourceforge.net/downloads.html

help :

http://proguard.sourceforge.net/

pegetive_2010
جمعه 14 اسفند 1388, 16:43 عصر
ببخشید obfuscator چیه؟

amirjalili
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 11:16 صبح
با Obfuscator شما کد هاتون رو تبدیل به کد هایی میکنید که از لحاظ فهم خیلی پیچیده هست و به راحتی نمیشه ازش سر در آورد. نرم افزار های نشان دهنده dll و jar هم معمولا باهاش به مشکل میخورن.

vbnovin
سه شنبه 11 خرداد 1389, 19:39 عصر
ببخشید آیا این Obfuscator باید به عنوان گزینه از netbeans انتخاب کرد البته توضیح بدید از کدام برچسب منوی محیط کار میشه در دسترس باشه ؟