ورود

View Full Version : آموزش: اموزش مسیریاب های شرکت سیسکو (Cisco Routers)

milad1370s
چهارشنبه 13 آبان 1388, 23:01 عصر
با سلام میخواستم آموزیش نصب و پیکر بندی مسیر یاب های سیسکو رو بزارم اگه کسی مایل هست نظر بزارید تا اگه کسی بود که این اموزش بدردش بخوره آموزشو شروع کنم
:چشمک:

mnajafi
چهارشنبه 13 آبان 1388, 23:44 عصر
شما شروع کن ادامه ش رو خدا کریمه.فقط لطفا" آموزشها هدفدار و مرتب باشه .

farshidalavi
پنج شنبه 14 آبان 1388, 08:50 صبح
سلام

بله بسیار بدرد من می خوره...

لطفا شروع کنید...

هرچه سریعتر بهتر....

من نیاز به نصب و راه اندازی و برنامه نویسی سویچ سیسکو به همراه صدا دارم که IVR دارد..

:تشویق:

milad1370s
پنج شنبه 14 آبان 1388, 22:24 عصر
باشه شروع می کنم ولی کد نویسی مسیر یاب ها نه سویچ هر وقت وقت کردم(نهایت یکشنبه ) قسمت اول که مر بوط به اشنای با روتر هاست رو میزارم

لطفا بگید بعد از این اموزش آموش چه چیزی را شروع کنم

پست های بعدی هم شاید دو سه روزی عقبتر بفرستم ببخشید

milad1370s
پنج شنبه 14 آبان 1388, 23:06 عصر
قسمت اول (آشنایی با مسیریاب های سیسکو )

همانطور که میدانید روترها نقش مهمی را در شبکه های کامپیوتری و مخابراتی دارند اولین روتر توسط شرکت سیسکو (اقای سندی لرنر و لونارد بوساک) طراحی شد .
روتر ها انواع مختلفی دارند مانند سری 800
که دارای یک پورت سریال پورت کنسول و یک پورت اترنت می باشد. این مدل برای شبکه های کوچک مناسب می باشد.
سری 1600
این مدل برای شرکت و موسسه های کوچک مناسب می باشد که تعداد پورت های ان در مدل های مختلف متفاوت است.
سری 2500
برای محیط های تجاری مناسب می باشد.این سری از مسیر یاب ها درون rack قرار می گیرند.
و سری های مختلف دیگر مانند enterprise و isp .
سیستم عامل بیشتر روتر ها ios می باشد .
روتر ها از نظر اجرای سیستم عامل به دو دسته تقسیم می شوند:
مسیر یاب های RFR که سیستم عامل از حافظه اصلی اجرا می شود که سرعت پایین تری دارد
مسیر یاب های RFF که سیستم عامل از روی حافظه غیر اصلی اجرا می شودflash که سرعت بیشتری نسبت به مدل قبل دارند.
عیب RFF این است که برای ارتقاء و تغیر کدهای ios باید ان غیر فعال شود(که راهی برای این کار وجود دارد)
مزایای ان سرعت بالا ازاد گذاشتن فضای رم
و مزیت مدل RFR در هنگام اجرا حافظه فلش ان خالی است و میتوان ios را ارتقاء و عوض کرد.و فایل ها بصورت فشرده خیره سازی می شوند و حجم کمتری می گیرند.

برای ارتقا ios در RFF
میتوان از flh یا بانک های دوگانه استفاده نمود که نخواهیم مسیر یاب را از کار بیندازیم
که بد در این مورد توضیح داده خواهد شد.

فرمان های مسیر یاب سیسکو به دو دسته تقسیم می شود
user mode
privilege mode
در مود اولی کاربر تغیرات کلی در مسیر یاب نمی تواند بدهد فقط برای مشاهده کانفیگ و کار های فرعی
در مود دوم که مخصوص کاربران حرفه ای می باشد می توان تغیرات کلی در مسیر یاب ایجاد نمود که بعد در این مورد صحبت خواهد شد.
در کل پایین ترین سطح دسترسی user mode و بالا ترین سطح privilege mode میباشد.

ادامه دارد....................
اگر غلط املایی داشتم ببخشید اگر جای نیاز به توضیح بیشتری داشت بفرمایید حتما توضیح می دهم:چشمک:
نظرات خود را هم لطفا بفرمایید
به امید دیدار.

yekchehellom
یک شنبه 17 آبان 1388, 20:41 عصر
بسیار عالی.:تشویق:
فقط امیدوارم ادامه بدی.
در حد CCNP هم می گی دیگه ...آره؟؟:چشمک:

milad1370s
یک شنبه 17 آبان 1388, 23:06 عصر
راستش در اون حد نیست ولی تقریبا کلیات گفته میشه که بحث های تخصصی می مونه که اگه کسی کمی تلاش کنه بعد این اموزش انها زیاد کاری نداره اصل کار گفته میشه
فقط چون وقت تایپ زیاد ندارم(به خاطر امتحان میان ترم) شاید یه خورده دیر بشه

online_mansoor2007
یک شنبه 17 آبان 1388, 23:19 عصر
خواهشن وسط كار رها نكن

esafb52
پنج شنبه 12 آذر 1388, 22:58 عصر
اگه یه فایل PDF بذاری ه همه مباحث داخلش باشه عالیه

yekchehellom
جمعه 13 آذر 1388, 11:21 صبح
دوست عزیز هممون ازت خواستیم وسط کار ولش نکنی اما از قرار معلوم کارت اصلا به وسط نرسید.
کجایی پس؟:چشمک:

milad1370s
دوشنبه 16 آذر 1388, 23:14 عصر
سلام ببخشید درسا زیاد هستند و امتحانا سخت در چند روز اینده یک راست می رم سره اصل مطلب و کمی کئ نویسی میگم شاید نتونم همشو بگم یه شبیه ساز هم پیدا کردم واستون می زارم باید بگم که pdf ندارم این ها جزوه ها و مطالبی هست که خودم نوشتم و الان وقت تایپ کردن ندارم وگرنه می گذاشتم