View Full Version : مشکل در اجرای دلفی 2010
Mahmood_M
پنج شنبه 14 آبان 1388, 00:15 صبح
با سلام ...
بنده دلفی 2010 رو در ویندوز 7 نصب کردم و فرآیند شکاف ! رو هم به همون صورت که در فروم www.board4all.cz ( که در یکی از پستهای تاپیک اخبار دلفی 2010 لینکش گذاشته شده بود ) توضیح داده شده بود ، انجام دادم اما مشکلی که پیش میاد اینه که وقتی دلفی 2010 یا C++ Builder 2010 یا RAD Studio 2010 رو اجرا میکنم به یک صفحه ی اینترنتی هدایت میشم و هیچ چیز دیگه ای باز نمیشه ! ، در همون فرومی که اشاره کردم ، گفته شده بود که باید یک کانکشن فعال داشته باشید برای اجرای برنامه !! ، اما بنده درایور مودم کامپیوترم در ویندوز 7 نصب نیست ، یعنی درایورش برای ویندوز 7 یا ویستا هنوز منتشر نشده ! ( مودم من Creative هست )
به هر حال میخواستم بدونم که به مودم ربط داره ؟ و این که چطور میشه بدون داشتن مودم از اون استفاده کرد ؟!
خوشحال می شم از تجربیات دوستان بهره مند بشم ...
با تشکر ...
vcldeveloper
پنج شنبه 14 آبان 1388, 12:13 عصر
منظور از Connection فعال، Connection LAN هست، نه مودم Dial-up.
دقیقا از کدام روش ارائه شده استفاده کردید؟ روش های مختلفی برای کرک آن مطرح شدند. البته برای مشخص کردن روش استفاده شده، لینک پست مربوطه در اون انجمن را قرار ندید، چون اون انجمن یکی از شناخته شده ترین انجمن های کرک هست. بجاش فقط شماره تاپیک و شماره پست را ذکر کنید.
Mahmood_M
پنج شنبه 14 آبان 1388, 12:46 عصر
ممنون از جوابتون ...
لینکش در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=175665&page=5) توسط آقای کرامتی معرفی شده ...
...
Mahmood_M
پنج شنبه 14 آبان 1388, 14:24 عصر
در همون تاپیکی که اشاره کردم فایلی به نام AutoPatch قرار داده شده بود ، دلفی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم و از اون فایل برای ک ر ک استفاده کردم ولی باز هم همون مشکل پیش میاد ، با اجرای RAD یا دلفی یا C++ Builder برنامه به آدرس زیر هدایت میشه :
http://installers.codegear.com/tamper?Version=14.0.3539.24502&Code=00409116
در ویندوز XP به همین آدرس رفتم و به این صفحه هدایت شدم ! ( که راهنمای خرید محصول هست ! ) :
http://www.embarcadero.com/products/how-to-buy-map
اگر برنامه ک ر ک هم نمی شد باز نباید همچین مشکلی پیش میومد ، البته تا الآن دو بار نصبش کردم ولی هر دو بار قبل از این که برنامه رو اجرا کنم فرآیند ک ر ک رو انجام دادم ...
بی صبرانه منتظر راهنمایی دوستان هستم ...
vcldeveloper
جمعه 15 آبان 1388, 01:12 صبح
این مسئله زمانی پیش میاد که سیستم حفاظتی نرم افزار متوجه میشه که یکی از فایل های محافظت شده توسط شما تغییر کرده، و شما به نوعی نرم افزار را کرک کردید.
تا جایی که یادم هست، فکر کنم تعدادی از کاربران در همان سایت هم با این مشکل مواجه شده بودند، اما یادم نیست که آیا موفق به برطرف کردنش شدن یا نه. اگر همان تاپیک مربوط به دلفی 2010 در آن سایت را که 10-15 صفحه دارد، مطالعه کنید، احتمالا راه حلی ارائه شده.
Mahmood_M
جمعه 15 آبان 1388, 01:50 صبح
ممنون ، ولی توی اون سایت هم راه حلی ارایه نشده بود ، ولی مشکل رو همونجا بیان کردم ، شاید راه حلی ارایه بشه ...
ببخشید ، میشه روشی که خودتون استفاده کردید رو بگید ، شما چطور اون رو فعال کردید ؟ اگر اینجا نمی شه بیان کرد با پیغام خصوصی بگید ، ممنون میشم ...
باز هم ممنون ...
موفق باشید ...
vcldeveloper
جمعه 15 آبان 1388, 14:03 عصر
میشه روشی که خودتون استفاده کردید رو بگید ، شما چطور اون رو فعال کردید ؟
من ابتدا با استفاده از سریال موجود در Distiller اون رو نصب کردم، و با استفاده از Distiller لیسانس 365 روزه آن را فعال کردم، بعدا یک کرک ارائه شد که محدودیت 360 روز را نداشت، همان کرک را روی لیسانس 365 روزه اعمال کردم، و بدون مشکل کار انجام شد.
البته یک مشکلی برای شروع به کار دلفی بوجود آمده بود که دلفی اجرا می شد، ولی IDE باز نمی شد، که آن هم با حذف پوشه License برطرف میشه. من مراحلی که انجام دادم را در همان تاپیک مربوط به دلفی 2010 در بخش اخبار توضیح دادم.
البته من دلفی 2010 را روی یک VM نصب کردم، و هنوز هم از آن در داخل VM استفاده می کنم، ولی هر دو حالت وجود اتصال شبکه، و عدم وجود اتصال شبکه را برای اجرا آن تست کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.