ورود

View Full Version : سوال: زمان ایندکس شدن توست گوگل؟

khadem1386
پنج شنبه 14 آبان 1388, 09:48 صبح
سلام:
چطوری می شه فهمید که آخرین بار گوگل کی سایت ما رو ایندکس کرده؟
و اصولا چند وقت دیگه نوبت سایت ما می شه؟

یا چند وقت یکبار سایت ما رو ایندکس می کنه؟

آیا باید حتما عضو گوگل بود؟ تا این چیز ها را فهمید؟

با تشکر

khadem1386
پنج شنبه 14 آبان 1388, 11:03 صبح
چیزی که خود من می دونم اینکه اگر پایین نتایج جستجو شده توسط گوگل روی دکمه Cached کلیک کنیم صفحه ذخیره شده داخل سرور گوگل را نشان می ده که بالای اون صفحه هم تاریخ آخرین ایندکسینگ را هم نشان می ده

ولی احتمالا باید روشها ی بهتری نیز وجود داشته باشه

emad_67
پنج شنبه 14 آبان 1388, 12:03 عصر
چطوری می شه فهمید که آخرین بار گوگل کی سایت ما رو ایندکس کرده؟
به صروت دقیق نمیشه فهمید، تنها اطلاعاتی که میشه بهش دسترسی داشت اینه که اگه شما سایت مپ داشته باشی و اونو در webmaster tools معرفی کرده باشی میتونی زمان آخرین باری گوگل اونو چک کرده رو ببینی. البته صرفا زمان چک کردن سایت مپ دلیل بر این نیست که ربات ها از اون تاریخ به بعد به سایت شما سر نزدن.

و اصولا چند وقت دیگه نوبت سایت ما می شه؟

یا چند وقت یکبار سایت ما رو ایندکس می کنه؟
این مورد بستگی به رنک شما و تعداد لینک هایی که به سایت شما داده شده داره. هر چقدر لینک به سایت شما بیشتر باشه ربات ها بیشتر به سایت شما میان. البته در صفحاتی هم که خود گوگل بیشتر به اون لینک میده، crawl های اون صفحه نسبت به سایر صفحاتی که آنچنان طرفداری ندارن زودتر انجام میشه.

چیزی که خود من می دونم اینکه اگر پایین نتایج جستجو شده توسط گوگل روی دکمه Cached کلیک کنیم صفحه ذخیره شده داخل سرور گوگل را نشان می ده که بالای اون صفحه هم تاریخ آخرین ایندکسینگ را هم نشان می ده
بهترین راه فکر می کنم همین باشه، بعضی سایت ها هم هستند اینکار رو می کنن اما زیاد دقیق نیست مثلا:http://www.blackysky.com/blog/googlebot-last-access-get-google-last-visit-on-your-website

راه دیگه هم اینه که می تونید با چک کردن log های سرور متوجه بشید تاریخ آخرین ورود ربات کی بوده.

HollyGhost
شنبه 16 آبان 1388, 19:09 عصر
چطوری می شه فهمید که آخرین بار گوگل کی سایت ما رو ایندکس کرده؟ اگه از Google WebMaster استفاده کنی زمان آخرین بازدید به طور دقیق همراه با کلی اطلاعات دیگه بهت نمایش داده می شه.

بررسی کامل Google Webmaster Tools (http://salarblog.wordpress.com/2009/07/22/google-webmaster-tools/)