PDA

View Full Version : چگونگی استفاده همزمان php,javascript,html

parnian
دوشنبه 15 فروردین 1384, 12:28 عصر
فرم ورود اطلاعاتی که دارم با استفاده از html و php است.مثلا

echo "<tr valign='top'> <td class='head'>"._NAME_V."</td>";
echo "<td class='even'><input type='text' name='section_m' /></td>";
echo "</tr>";
خوب این اطلاعات به یک فرم دیگه با متد post ارسال می شه و در اونجا section_m
رو چک می کنه .سووالم اینه که میشه در همین فرم section_m رو چک کرد و چطوری .بعد هم با جاوا اسکریپت به کاربر اگر اطلاعات غلط بود اعلام شه.
برنامه من کلا با php هستش و بانک من mysql .مثلا با متد onchange که به روی این input می گذاریم می تونیم چک کنیم که این داده وجود داره در دیتا بیس یا نه؟
چطوری همزمان از javascript استفاده کنم و queryهام رو با php fk,dsl

javad_hosseiny
چهارشنبه 17 فروردین 1384, 08:41 صبح
شما می توانید در فرمتان یک متغیر بصورت Hide و با value‌دلخواه تعریف کنید و در پایان این فرم با برنامه نویسی php تست کنید که آن متغیر آیا دارای محتوی value موردنظر شما هست یا نه؟ تا در صورت تایید قسمتی از برنامه که به هنگام کلید submit زده می شود اجرا شود
از پارامتر onclick بر روی کلید نیز می توانید استفاده کنید و تابعی را فراخوانی کنید (آن تابع باید با جاوا باشد) و در داخل آن تابع از دستورات php استفاده کنید ولی از آنجا که صفحه یکبار در ابتدا فراخوانی شده و دستورات php‌ دستوراتی هستند که پس از اجرا در سرور به خروجی Html تبدیل می شوند بسته به نوع دستورات استفاده شده در آن تابع جاوا احتمال درست کار نکردن می باشد ولی در روش اول بشخص در موارد بسیار استفاده کرده و به راحتی جواب می دهد (حتی چندین فرم تودرتو در یک فایل html)

CAPTAIN
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 07:46 صبح
لطفا یک مقاله در مورد mysql به من معرفی کنید

armin390
پنج شنبه 24 شهریور 1384, 13:37 عصر
سلام
دوست عزیز سیستم جدیدی که تازگی رونق پیدا کده سیستم Ajax است و کار اون به این صورته که بدون اینکه صفحه ای که در حال دیدن از اون هستید رفرش بشه اطلاعات به یه صفحه php فرستاده می شه و شما می تونید از نتیجه در صفحه اصلی وبتون استفاده کنید.(در واقع تلفیقی از php & javascript است)
مقاله تو اینترنت راجع به طریقه استفاده از اون زیاده تو گوگل یه سرچی کنید درضمن من حتی مقاله فارسی هم از اون دیدم ولی فعلا نمی دونم کجا ولی اگه پیداش کردم لینکشو برات می ذارم.